Kirjautumisen tuki

Löydät palvelusi kirjautumalla dna.fi-sivustolle tai Oma DNA -sovellukseen Mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla. Oma DNA -sovelluksen voit ladata laitteellesi suoraan sovelluskaupasta.

Kirjautumalla voit:

Tarkastella ja maksaa laskujasi, päivittää asiakastietojasi ja muokata laskuasetuksia

Selvittää PUK-koodisi, linkittää TV-korttisi ja HD-laitteesi, ja vaihtaa Mix-kanavapaketin kanavia

Tunnistautua helposti sekä hyödyntää edulliset DNA Asiakasetuhinnat

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten DNA:n palveluihin kirjaudutaan?

Verkkokaupassa, DNA.fi-sivuilla ja Oma DNA -sovelluksessa tunnistaudutaan vahvalla tunnistautumisella eli verkkopankkitunnuksin tai Mobiilivarmenteella. Jatkossa Oma DNA -sovellusta käyttäessäsi voit kirjautua sisään itse luomallasi PIN-koodilla.   

Joissakin tilanteissa tarvitset palvelua käyttääksesi DNA Tunnuksen. Luot sen käyttöösi palvelun tilauksen yhteydessä (esim. DNA TV ja DNA Digiturva).

Miten kirjaudun yritysasiakkaana?

 

DNA:n yritysasiakkaat tunnistautuvat myös verkkopankkitunnuksin tai Mobiilivarmenteella asioidessaan Oma DNA -sovelluksessa tai muissa kuluttajakanavissa. Muissa yrityksille kohdennetuissa palveluissa, kuten YritysDNA-itsepalvelussa tai DNA Vaihdepalvelussa, yritysasiakkailla on käytössään erillinen tunnus.

 

Miksi näen Telian sivun kun kirjaudun Mobiilivarmenteella?

Käytämme kaikissa tunnistautumistavoissa Signicat-välityspalvelua. Signicat käyttää Telian tunnistautumista mobiilivarmennetta käytettäessä. Tämä on osa tunnistautumisprosessia ja tunnistautumisen jälkeen palaat DNA:n sivuille.

Miten tietojani käsitellään?

Henkilötietosi tallentuvat DNA:lle mm. sopimuksen teon, palvelun rekisteröinnin tai kirjautumisen yhteydessä. Tutustu tietosuojaan.

Mihin tarvitsen DNA Tunnusta?

DNA Tunnuksella kirjaudut DNA TV -palveluun ja tietoturvapalveluihin. Tunnus luodaan käyttöösi palvelujen tilaamisen yhteydessä.

DNA Tunnuksen käyttäjätunnus on sähköpostiosoite, jonka ilmoitit palvelun tilausvaiheessa.

Usein kysyttyä DNA Tunnuksesta

Onko DNA Tunnus sama kaikissa käyttämissäni palveluissa?

Jos käytössäsi on sekä DNA Digiturva että DNA TV ja ilmoitit kummankin palvelun tilausvaiheessa saman sähköpostiosoitteen, voit hallinnoida palveluja samalla DNA Tunnuksella. Tällöin niissä on myös sama salasana.

Jos annoit DNA Digiturva- ja DNA TV -palvelujen tilausvaiheessa eri sähköpostiosoitteet, tällöin käytössäsi on kaksi DNA Tunnusta, joiden käyttäjätunnus on antamasi sähköpostiosoite.

Miten voin vaihtaa DNA Tunnuksen salasanan?

DNA Tunnuksen salasanan voi uusia syöttämällä tunnuksen sähköpostiosoitteen täällä. Salasana vaihtuu kaikkiin samalla sähköpostilla tilattuihin palveluihin.

Voiko DNA Tunnuksen salasanan vaihtaa Oma DNA -sovelluksessa?

Jos DNA Tunnus on luotu ennen 4.10.2023, DNA Tunnuksen salasanan saa vaihdettua omien tietojen alta Oma DNA -sovelluksesta tai kirjautumalla dna.fi -sivuille.