Laitteen ohjelmistoa ei enää päivitetä aktiivisesti. Suosittelemme vaihtamaan uuteen laitteeseen, jotta tietoturva ja suorituskyky ovat varmasti ajan tasalla.

Kriittinen korjauspäivitys

Laitteessa havaittiin 23.3 vika  joka estää netin toiminnan. Vian tunnistaa siitä, että laite automaattisesti käynnistää itsensä n. 1.5 minuutin kohdalla.

DNA vahvasti suosittelee uuden modeemin hankintaa. AC762S laite on yli viisi vuotta vanha ja siten se on selkeästi vanhentunutta teknologiaa.

Uudella mokkulalla käyttökokemus paranee merkittävästi.

1. 4G nopeus kasvaa selkeästi, monissa tapauksissa jopa kaksinkertaiseksi sillä uusissa mokkuloissa on Carrier Aggregation ominaisuus.
  2. Langaton verkko (WLAN / WiFi) kuuluu laajemmalle alueelle ja on merkittävästi nopeampi.

Alla oleva päivitys ratkaisee ongelman. Päivitys tapahtuu seuraavasti:

1. Lataa päivityspaketti Windows tietokoneelle tästä
  2. Poista AC762S-mokkulasta SIM-kortti
  3. Kytke mokkula Windows-tietokoneeseen USB-kaapelilla
  4. Mokkula asentaa yhteysajurit tietokoneelle. Mikäli asennus ei tapahdu automaattisesti, avaa "Oma tietokone" ja klikkaa siitä hiirellä kaksi kertaa kohtaa "Tru-install"
  5. Kun asennus on valmis, tuplaklikkaa kohdassa yksi lataamaasi päivityspakettia
  6. Tietokoneen ruudulla näkyy teksti "Insert device and click Start to begin configuration". Klikkaa tästä Start.
  7. Ruudulle tulee "Configurating device" ja etenemispalkki. Päivitys kestää muutaman sekunnin.
  8. Laite on nyt päivitetty. Ruudulla lukee "Configuration successful. Insert another device to configure Or Exit to quite program". Paina nyt Exit.
  9. Liitä SIM-kortti takaisin mokkulaan.

Nyt AC762S toimii normaalisti.

HUOM: Jos päivitysohjelma ei pysty päivittämään mokkulaa ja tietokoneeseen on asennettu erillinen palomuuri ja/tai viruksentorjontaohjelma, kokeile poistaa tämä käytöstä päivityksen ajaksi. Mikäli joudut poistamaan virustorjuntaohjelman väliaikaisesti, pidä huolta, että SIM-kortti on poissa mokkulasta. Tällä tavalla tietokone ei voi yhdistää internettiin.