DNA Kytkin TL-SG108

Käyttöönotto

Kytkinkaappiin laitettava DNA Kytkin TL-SG108 antaa mahdollisuuden jakaa nettiyhteys ja sisäverkko huoneiston kaikkiin ethernet-pistorasioihin. Kytkimen lisäksi tarvitset WiFi-modeemin, jolla luot WiFi:n ja sisäverkon.Tämä pikaohje opastaa kytkimen asennuksessa kytkinkaappiin. Voit käyttää kytkintä myös ilman kytkinkaappia WiFi-modeemin ethernet-porttien määrän kasvattamiseen. WiFi-modeemin ohjeet löydät ko. laitteen mukana tulevista ohjeista.

Kytkimen asennus kytkinkaappiin

Aseta kytkin kytkinkaappiin tai sen läheisyyteen. Kytkinkaappi löytyy yleensä huoneiston eteisestä tai kellarista.

Asenna WiFi-modeemi huoneeseen, jossa on paras WiFi-kuuluvuus. Vie modeemin WAN-portista ethernet-johto huoneen seinärasiaan (kuvassa 1.2). Siirry kytkinkaapille ja tuo nettiyhteys modeemille yhdistämällä asunnon netin tulo (kuvassa NOUSU 1) ethernet-johdolla siihen huoneeseen, mihin sijoitit WiFi-modeemin (kuvassa HUONE 1.2).

Nyt WiFi ja netti toimivat. Seuraavaksi viedään netti huoneiston muihin ethernet-rasioihin. Yhdistä ensin mikä tahansa modeemin LAN-porteista ethernet-johdolla samaisen huoneen ethernet-rasiaan (kuvassa 1.1).

Kytke kytkinkaapista WiFi-modeemilta tuleva portti (kuvassa HUONE 1.1) kytkimen mihin tahansa LAN-porttiin.

Valitse ne huoneet, joihin netti viedään ethernet-johdolla. Kuvassa netti on viety huoneen kaksi molempiin liittymiin (HUONE 2.1 ja 2.2). Netti toimii WiFi-modeemin kautta langattomasti sekä kytkimen avulla jokaisen huoneen ethernet-rasian kautta.