Tuotenimi: Huawei 4G Router 3 Prime B818-263

DNA Kotimokkula 4G WiFi B818 tuo nopean 4G-netin kotiisi vaivattomasti. Langattoman verkon avulla jaat yhteyden kaikille laitteillesi. CAT19-tason ominaisuudet mahdollistavat teoreettinen latauksen maksiminopeuden jopa 1,6 Gbit/s asti.

• Uusinta mobiiliverkkotekniikkaa hyödyntävä 4G-kotimokkula
  • Nopea netti ja langaton verkko kaikille kodin laitteille
  • Vaivaton asennus ja käyttö
  • Räätälöity DNA:n nettiä varten
  • Yhteensopivuus Micro-SIM-korttikoolle
  • WiFin jakaminen jopa 64:lle eri laitteelle
  • Teoreettinen latauksen maksiminopeus jopa 1,6 Gbit/s (Todellinen nopeus riippuu vastaanotetun signaalin vahvuudesta, mobiiliverkon kyvykkyydestä sekä käytetystä liittymätyypistä.)

Myyntipakkauksen sisältö

• DNA Kotimokkula 4G WiFi B818
  • Virtalähde
  • Ethernet-kaapeli
  • Pikaopas
  • Takuukortti