App Store- ja iTunes Store -sovelluskaupoissa tekemäsi ostosten maksaminen puhelinlaskulla

Tee näin:

1. Avaa iPhonesta "Asetukset" ja klikkaa Apple ID:täsi.
  2. Valitse "Maksu ja toimitus" ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.
  3. Valitse "Lisää maksutapa" ja "Matkapuhelin".

Valmista! Saat ostoksista tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistus lähetetään Apple ID -tilisi sähköpostiosoitteeseen.

Tarkemmat ohjeet maksutapojen muuttamisesta, lisäämisestä tai poistamisesta löydät Applen tukisivuilta.

Viihteen maailma. Maksa helposti.

Voit käyttää DNA:n liittymääsi App Store-, Apple Music-, iTunes- ja iBooks-ostojen maksamiseen. Se on turvallinen ja helppo tapa maksaa suosikkiviihteestäsi.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä palvelulla voi tehdä?

Voit maksaa App Store, iTunes, iBooks ja Apple Music -palveluissa tekemäsi ostokset DNA:n puhelinlaskulla tai DNA:n prepaid-liittymän saldolla. Huomaathan, että palvelu ei toimi liikkuvan laajakaistan liittymissä ml. dataprepaid-liittymät.

Miten maksutavan voi ottaa käyttöön?

Maksutavan voi lisätä palveluiden maksuasetuksista, esim. App Storessa. Tarkemmat ohjeet löytyvät ylempänä sivulla.

Missä laitteissa palvelu toimii?

Maksutapa toimii iPhone, iPad ja iPod touch laitteissa, joissa on iOS 7.0 tai uudempi käyttöjärjestelmä sekä iTunesin Mac ja Windows-versioissa. Maksutavan lisäämisen jälkeen sitä voi käyttää myös Apple TV ja Apple Watch –laitteissa.

Onko palvelussa käyttörajaa?

Oletuskäyttöraja lisäarvopalveluostoille on puhelinliittymissä 150 €/kk, maksimikertaostos 50 €. Saat kaikista ostoksista tilausvahvistuksen sähköpostitse Apple-tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Miten voin estää ostot liittymässäni?

Voit estää operaattorilaskuostokset sovelluskaupoissa P3- tai sitä tiukemmalla viestiestolla (ajanviete- ja aikuisviihde-estopalvelut). Lue lisää rajoituksista ja estoista täällä.

Minua on laskutettu virheellisesti. Mihin voin olla yhteydessä?

Mahdolliset reklamaatiot ostoksista onnistuvat sivun https://getsupport.apple.com kautta.