DNA Kotimokkula 5G WiFi MC8020

Päivitykset

MC8020 on saanut päivityksen 9.12.2022 alkaen:

Ohjelmistoversio sisältää useita pieniä korjauksia ja parannuksia laitteen toimintaan. Laitteen wifi-verkkojen nimeäminen muuttuu hieman päivityksen yhteydessä. Vaikka mokkulassa olisi yhdistetty 2,4 GHz & 5 GHz (kaistaohjaus) -verkko aktiivisena, rinnalla näkyy erillinen 5 GHz-verkko johon voi vaihtoehtoisesti kytkeytyä jos haluaa varmistua käyttölaitteen pysyvän kiinni 5 GHz taajuusalueen wifiverkossa.

Kaistanohjaus aktiivisena näkyy jatkossa seuraavat verkkonimet eli SSID:t

• DNA-WIFI-XXXX (yhdistetty 2,4 GHz ja 5 GHz -verkko)
  • DNA-WIFI-5Ghz-XXXX (erillinen 5 GHz-verkko)

Kaistaohjaus deaktivoituna näkyy jatkossa seuraavat verkkonimet:

• DNA-WIFI-2Ghz-XXXX (2,4 GHz -verkko)
  • DNA-WIFI-5Ghz-XXXX (5 GHz -verkko)

Uusi ohjelmistoversio: CR_FIDNAMC8020V1.0.0B08