Modeemia voi käyttää ethernet-kodin päämodeemina. Modeemi toimii ensimmäisenä mesh-pisteenä ja voidaan laajentaa yhdellä tai useammalla DNA Ethernet- ja Mesh WiFi 6 K562 -modeemilla. Laadukkaan WiFi-verkon takaamiseksi ei suositella yhdistämään neljää laitetta enempää.

DNA Ethernet- ja Mesh WiFi 6 K562 -modeemi on yhteensopiva DNA Mesh WiFi WA8021V5:n kanssa. Suosituksena on käyttää K562:sta ensimmäisenä mesh-pisteenä ja WA8021V5:stä laajentimena. Muiden modeemien tai mokkuloiden kanssa tarvitset laajenninkäyttöön vähintään kaksi K562-modeemia, luodaksesi erillisen Mesh WiFi -verkon.

Mitat ja paino

• Korkeus 146 mm

• Leveys 117 mm

• Syvyys 117 mm

• Paino 410 g

Asennustavat: pöydälle (pystyyn)

Sähkönkulutus:  24 W

Tiedot

Valmistaja: Huawei

Malli: K562

Valmistajan takuu: 24 kk

Verkkoliitännät:

• ethernet  3 kpl 1 Gbit/s LAN/WAN (1 kpl WAN + 2 kpl LAN)
  • WiFi 6 (802.11ax), 5 GHz (2x2) ja 2.4 GHz (2x2)

Myyntipaketin sisältö

DNA Mesh WiFi 6 -modeemi K562, käyttöopas ja pikaohje, virtajohto ja adapteri, ethernet-johto, turvallisuusohje