NETFLIX  DNA Netti

Edullisemmat yhdessä

 Luotettava DNA Netti ja Netflix Perhe

DNA Netti ja Netflix Perhe 

Yhdistelmätuote koskee vain Netflix Perhe -tilausta. Nykyinen DNA Netti -tilauksesi voidaan vaihtaa DNA Netti + Netflix Perhe -tilaukseksi.

5G-netti: DNA Netti 5G 600M + Netflix Perhe
39,99 €/kk, 24kk etudiili
DNA Netti 5G 600M-liittymä 27,00 e/kk (norm. 39,90e). DNA Netti & Netflix -etu on hyödynnettävissä sekä uusille että nykyisille Netflix-tilaajille. Yhdistelmätuote koskee vain Netflix Perhe -tilausta. Netflix-tunnukset ovat käytettävissä vain samassa taloudessa asuvien kesken ja ohjelmia voi katsella neljällä laitteella samanaikaisesti. DNA:n kautta tilattuun Netflixiin ei voi tilata lisäkäyttäjiä.

Tarjous saatavilla myös liikkuvaan ja kiinteään laajakaistaan.
Kysy lisää chatissa tai jätä soittopyyntö.

Jätä soittopyyntö

Hanki luotettava ja huippunopea DNA Netti ja Netflix Perhe helposti ja edullisesti yhdessä DNA Asiakasetuhintaan jättämällä soittopyyntö:

Luotettavalla DNA Netillä, koko perhe katsoo Netflixiä ihan simona!

Katso nyt Lupin, kausi 3

Herrasmiesvaras Arsène Lupinin seikkailujen innoittamana Assane Diop päättää kostaa isänsä kokeman vääryyden sen aiheuttaneelle varakkaalle suvulle.

Lupin kausi 3 Netflixissä katsottavissa nyt

Netflix on täyttä viihdettä

Dance Brothers ja paljon muita huippusarjoja

Netflix - rajattomasti elokuvia, sarjoja ja paljon muuta

Netflix Perhe -tuotteella voit katsoa leffoja ja sarjoja jopa 4 laitteella yhtä aikaa ja parhaalla 4K-kuvanlaadulla. Kun hankit samalla DNA Netin, saat molemmat edulliseen yhteishintaan ja samalle laskulle.

Voit halutessasi tilata myös muita Netflix-tuotteita DNA:n kautta ja maksaa kätevästi samalla laskulla muiden DNA:n tuotteiden ja palveluiden kanssa. Voit tilata Netflix Perus - ja Netflix Tupla -tuotteet helposti suoraan käyttöliittymästä DNA viihdeboksilla.

Hanki huippunopea DNA Netti ja Netflix Perhe edullisesti yhdessä

Parhaat asiat tulevat pareittain! Nopealla DNA Netillä saat parhaan mahdollisen Netflix-kokemuksen koko perheelle. Yhdistelmätilaus koskee vain Netflix Perhe -tilausta.

Tilaa chatissa tai soita meille 

Soita 0800 550 044

Jätä soittopyyntö


Kiinnostuitko?
Jätä puhelinnumerosi alle, niin katsotaan yhdessä paras tarjous. 

Voit myös tilata soittamalla maksuttomaan numeroon
0800 550 044 (ark. 9-20, la 10-16)

Käsittelyaika 1-3 arkipäivää.

 

 

DNA Netti + Netflix Perhe -paketin hinta määräytyy saatavuuden ja valitun nettiliittymän perusteella.
Netflixiä ja DNA Nettiä ei voi yhdistää samalle tilaukselle, jos valintasi on DNA Koti 5G -netti.

DNA Netti + Netflix Perhe 

alk. 37,89 €/kk/24kk
jatkossa 42,89 €/kk
+ DNA TV 0€ 

Esim. DNA Netti 4G 200M + Netflix Perhe yhteishintaan 37,89 €/kk/24kk, jatkossa 42,89 €/kk (norm. DNA Netti 4G 200M 29,90 €/kk ja Netflix Perhe 15,99 €/kk, yhteensä norm. 45,89 €/kk). Avausmaksu 4,90 €. Tilaus on 24 kk määräaikainen ja määräajan yhteishinta on 958,36 €. Mikäli sopimus päätetään kesken sopimuskauden, DNA:lla on oikeus veloittaa asiakkaalta määräaikaisen kauden jäljellä olevat kuukausimaksut. Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana palveluiden normaalihinnoilla. Netflixin käyttö edellyttää DNA TV -palvelua. Tilaukseen sovelletaan tilaukseen sisältyvien palveluiden erityisehtoja ja DNA:n yleisiä sopimusehtoja kuluttajille. Lisätiedot www.dna.fi. DNA toimittaa Netflixille DNA:n asiakkuuteen rekisteröidyn sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi mahdollistaakseen Netflixin tarjoaman palvelun sinulle. Löydät lisätietoja miten DNA käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteesta https://corporate
.dna.fi/tietosuoja/tietosuojaseloste
.
Netflixin tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa netflix.com/privacy.

Tilaa ja kysy lisää DNA:n asiantuntijalta, chatissa tai puhelimitse. Chat on auki ark. klo 8–20, la 9–18, myyntipalvelu puhelimitse ark. 9–20, la 10–16, (numero on maksuton). Voit myös tehdä tilauksen jättämällä soittopyynnön. Pakettiin kuuluvan DNA Netin nopeus tulee olla vähintään 200M. Netflixiä ja DNA Nettiä ei voi yhdistää samalle tilaukselle, jos valintasi on DNA Koti 5G -netti.

Tutustu DNA Netti + Netflix Perhe -paketin hintatietoihin.

DNA Netti + Netflix Perhe

DNA Netti + Netflix Perhe -paketin hinta määräytyy saatavuuden ja valitun nettiliittymän perusteella. Netflixiä ja DNA Nettiä ei voi yhdistää samalle tilaukselle, jos valintasi on DNA Koti 5G -netti.

DNA Netti 4G DNA Netti 5G (24kk määräaika) DNA Netti Kiinteä (12kk määräaika) DNA Netti Taloyhtiössä
Nopeus: 4G 200M alkaen 24,90 €/kk 5G 400M alkaen 29,90 €/kk 200M alkaen 34,99 €/kk 100M alkaen 11,49 €/kk
Netflix: Netflix Perhe 15,99 €/kk Netflix Perhe 15,99 €/kk Netflix Perhe 15,99 €/kk Netflix Perhe 15,99 €/kk
Alennus: Alennus 3€ Alennus 3€ Alennus 3€ Alennus 3€
Yhteensä: Yht. alkaen 37,89 €/kk Yht. alkaen 42,89 €/kk Yht. alkaen 47,98 €/kk Yht. alkaen 24,48 €/kk

 

Esim: 

DNA Netti 4G + Netflix alk. 37,89 €/kk/24kk + DNA TV 0€, jatkossa 42,89 €/kk

Esim. DNA Netti 4G 200M + Netflix Perhe yhteishintaan 37,89 €/kk/24kk, jatkossa 42,89 €/kk (norm. DNA Netti 4G 200M 29,90 €/kk ja Netflix Perhe 15,99 €/kk, yhteensä norm. 45,89 €/kk). Avausmaksu 4,90 €. Tilaus on 24 kk määräaikainen ja määräajan yhteishinta on 958,36 €. Mikäli sopimus päätetään kesken sopimuskauden, DNA:lla on oikeus veloittaa asiakkaalta määräaikaisen kauden jäljellä olevat kuukausimaksut. Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana palveluiden normaalihinnoilla. Netflixin käyttö edellyttää DNA TV -palvelua. Tilaukseen sovelletaan tilaukseen sisältyvien palveluiden erityisehtoja ja DNA:n yleisiä sopimusehtoja kuluttajille. Lisätiedot www.dna.fi. DNA toimittaa Netflixille DNA:n asiakkuuteen rekisteröidyn sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi mahdollistaakseen Netflixin tarjoaman palvelun sinulle. Löydät lisätietoja miten DNA käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteesta 
https://corporate.dna.fi/tietosuoja/tietosuojaseloste.

Netflixin tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa netflix.com/privacy.

Usein kysyttyä

Minulla on jo DNA Netti, voinko tilata tuotteen?

Voit tilata. Nykyinen DNA Netti -tilauksesi voidaan vaihtaa DNA Netti + Netflix Perhe -tilaukseksi, kun valitset pakettiin DNA Netin, jonka nopeus on vähintään 200M. Soita DNA:n myyntipalveluun: 0800 550 044 (ark. 9–20, la 10–16) ja kerro, että haluaisit liittää Netflixin tilaukseesi. Numero on maksuton.

Kuinka paljon säästän tilaamalla DNA Netin ja Netflixin yhdessä?

Säästö on vähintään 3 €/kk. Kokonaissäästö riippuu valitsemastasi nettiyhteydestä.

Netflixiä ja DNA Nettiä ei voi yhdistää samalle tilaukselle, jos valintasi on DNA Koti 5G -netti.

Minulla on jo Netflix, voinko tilata tämän tuotteen?

Kyllä, voit liittää tilauksen nykyiseen Netflix-tunnukseesi. Kun aktivoit Netflix-tilauksesi, valitse nykyinen Netflix-tunnuksesi, jolle haluat tilauksesi liitettävän. Netflix lopettaa tilauksen laskutuksen seuraavasta laskutuserästä.

Voiko Netflix Perhe -tilin korvata toisella Netflix-tuotteella?

Tämä edullinen yhteistilaus koskee vain DNA Nettiä ja Netflix Perhe -tilausta ja voit tilata sen soittamalla maksuttomaan myyntinumeroon 0800 550 044 (ark. 9-20, la 10-16), säästät samalla vähintään 3 €/kk. Netflix Perhe -tuotteella voit katsoa leffoja ja sarjoja jopa 4 laitteella yhtä aikaa ja tilaus tarjoaa Netflixin leffat ja sarjat parhaalla 4K-kuvanlaadulla.

Voit halutessasi tilata myös muita Netflix-tuotteita DNA:n kautta ja maksaa kätevästi samalla laskulla muiden DNA:n tuotteiden ja palveluiden kanssa. Netflix Perus tarjoaa elokuvia ja sarjoja yhdellä laitteella kerrallaan. Netflix Tupla tarjoaa hyvän kuvanlaadun (HD) ja katsottavaa kahdelle laitteelle samanaikaisesti. Kun sinulla on mikä tahansa DNA TV -tilaus, voit tilata Netflix Perus- ja Netflix Tupla -tuotteet helposti suoraan käyttöliittymästä DNA viihdeboksilla. 

Kuinka nopea on tilaukseen sisältyvä DNA Netti?

Jotta voit katsoa leffat ja sarjat pätkimättä ja vaikka useammalla laitteella yhtä aikaa, netin on oltava riittävän nopea. Tähän tilaukseen sisältyvän DNA Netin nopeus on vähintään 200M – sillä katsot leffat, pelaat ja viihdyt netissä vaivatta, koko perheen voimin. Sopivan netin saatavuuden varmistat, kun soitat myyntipalveluun: 0800 550 044 (ark. 9–20, la 10–16) Numero on maksuton.

Vinkit Netflixin käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta.

 

Siirry tukisivuille