Uuden version ONTV500R020C10SPC280 julkaisupäivä 3.4.2024.

Päivityksestä aiheutuu pieni katkos, jolloin laite käynnistyy uudestaan.

• Topologianäkymän parannukset
  • Laitteen sarjanumero lisätty asetussivulle
  • WiFi-diagnostiikan parannuksia (esim. suositus käytettävästä salauksesta)
  • Muita yleisiä parannuksia

Uusi ohjelmistoversio V5R020C10S226 päivitetään loka-marraskuussa 2022 viikoilla 42-46

• Laite päivittyy automaattisesti yöaikaan eikä vaadi toimenpiteitä
  • Päivityksestä aiheutuu pieni katkos, jolloin laite käynnistyy uudestaan
  • Mikäli laite ei ole verkossa päivityksen aikaan, päivitys ajetaan laitteen käynnistämisen jälkeen