SquareTrade -laiteturva

SquareTrade-laiteturva turvaa mobiililaitteesi vahingoilta heti ensimmäisestä päivästä alkaen. SquareTrade-täysturva kattaa lisäksi laitteen varkauden tai katoamisen. 

Vahinkoilmoituksen tekeminen

Jos laitteellesi tapahtuu jotain, sinun tulee tehdä vahinkoilmoitus SquareTradelle niin pian kuin mahdollista. Jos olet hankkinut laitteellesi SquareTrade-täysturvan ja laitteesi varastetaan, tulee sinun toimittaa varastetusta laitteesta tehty rikosilmoitus SquaraTradelle korvausilmoituksen yhteydessä. Huomaathan, että kaikissa vahinkoilmoituksissa on omavastuuosuus, joka vaihtelee vakuutetun tuotteen ostohinnan mukaan*.

*Ostohinta on laitteen normaalihinta ilman mahdollista kampanja-alennusta.

 

Huollettujen ja vaihdettujen laitteiden takuu

Squaretraden kautta huolletut tai vaihdetut laitteet eivät välttämättä kuulu valmistajan takuun piiriin. Jos olet vaihdattanut puhelimesi aiemmin Squaretraden kautta, jatkossa sinun tulee olla takuunalaisissa asioissa yhteydessä Squaretradeen, takuu@squaretrade.fi.

Squaretrade on sitoutunut kahden vuoden takuuseen vaihdetuille laitteille käyttöönottopäivästä, jos valmistajan antama takuu on rauennut.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Minkälaisia vahinkoja SquareTrade-laiteturva korvaa?

Laiteturva kattaa vakuutetun laitteesi korjaamisen tai korvaamisen vahingossa aiheutuneen vaurion sattuessa, sekä normaalikäytössä aiheutuneilta mekaanisilta ja sähköisiltä vioilta valmistajan ja jälleenmyyjän takuiden päätyttyä. Täysturva korvaa laitteesi lisäksi myös jos se varastetaan tai häviää.

Laiteturva ei korvaa mekaanisia tai sähköisiä vikoja tai vahingollisia vaurioita, jotka aiheutuvat

  • vakuutetun laitteen väärinkäytöstä tai sen holtittomasta tai huolimattomasta kohtelusta, joko tahallisesti tai muutoin
  • vaikeista sääolosuhteista kuten ukkonen, tulva tai kova tuuli
  • lisävarusteista tai oheislaitteista, jotka eivät olleet olennainen osa vakuutetun laitteen alkuperäistä kokoonpanoa;
  • ohjelmistoista tai ohjelmoinnista
  • sähköisesti toimitetusta viruksesta
Onko Laiteturvan vakuutus voimassa myös ulkomailla?

Kyllä, vakuutuksesi on voimassa kaikkialla riippumatta siitä, missä matkustat. Korvaavia tuotteita voidaan toimittaa mihin tahansa osoitteeseen Euroopan unionin sisällä. Voimme kuitenkin tarjota korjauspalveluita vain Suomessa. Emme välttämättä pysty tarjoamaan laitteen korjausta syrjäisillä seuduilla. Sellaisissa tapauksissa kerromme sinulle korvaushakemuksen yhteydessä, miten sinun tulee toimia.

Tuleeko minulle kuluja laitteen korjaukseen lähettämisestä?

Ei, korvaavan ja rikkoutuneen laitteen toimituksista ei tule kuluja. Maksamme toimitukset molempiin suuntiin.

Kuinka minun pitää toimia, jos laitteeni hajoaa?

Jos vakuutettu laite vaurioituu, siihen tulee mekaaninen tai sähköinen vika tai laite katoaa tai varastetaan, sinun tulee tehdä vahinkoilmoitus SqureTraden sivuilla niin pian kuin mahdollista. 

Varkaustapauksissa tarvitsemme mahdollisimman pian kopion rikosilmoituksesta. Rikosilmoituksesta on käytävä ilmi vähintään IMEI-numero (tarvittaessa), kuvaus tapahtumasta sekä päivämäärä, kellonaika ja tapahtumapaikka.

Vahinkoilmoitusta ei voida hyväksyä, ennen kuin siihen liittyvä vakuutustodistuksessa ilmoitettu omavastuuosuus on maksettu. Omavastuuosuus tulee maksaa korvaushakemusta tehdessä maksukortilla. Jos korvaavan tuotteen arvo on pienempi kuin omavastuuosuuden, vähennämme omavastuuosuuden summaa korvaavan tuotteen arvon tasolle. Riippuen omavastuuosuudesta ja korvaushakemuksen tapauskohtaisista seikoista, saatat voida valita korjauksen ja korvaavan tuotteen välillä.

Kuinka paljon omavastuu on?

Omavastuun määrä riippuu vakuuttamasi laitteen ostohinnasta ja valitsemastasi tuotteesta.

   Laitteen hinta*

Laiteturva

Täysturva

Omavastuu

0 - 199,99 €

6,90 €/kk 8,90 €/kk 39 €
200 - 399,99 €

6,90 €/kk

8,90 €/kk 59 €

400 - 799,99 €

9,90 €/kk

11,90 €/kk

89 €

800 € tai yli

14,90 €/kk

16,90 €/kk

139 €

 

*Laitteen hinta on laitteen normaalihinta ilman mahdollista kampanja-alennusta.

Mitä jos laitteeni rikkoutuu tai varastetaan useamman kerran vuodessa?

SquareTrade-täysturva kattaa enintään kaksi varkauteen tai katoamiseen liittyvää korvaushakemusta 12 kuukauden jaksolla.