Mikä on Black Friday?

Black Friday eli musta perjantai on kiitospäivän jälkeinen perjantai, joka on huippusuosittu ostospäivä Yhdysvalloissa. Päivän nimi juontaa juurensa 1950-luvun Philadelphiaan, jolloin kiitospäivän jälkeistä ostospäivää alettiin kutsua mustaksi perjantaiksi vilkkaasta liikenteestä johtuen.

Black Friday -päivänä kauppiaat kilpailevat uskomattomilla tarjouksillaan ja joulumyynti alkaa. Black Fridayn jälkeistä maanantaita kutsutaan Cyber Monday -päiväksi, jolloin tarjoukset siirtyvät nettikauppoihin. Vuonna 2019 Black Friday osuu perjantaiksi 29.11, joten Cyber Monday on maanantaina 2.12.

DNA:n Black Pink Friday kestää koko viikon ja käynnistyy jo maanantaina 25.11. Tutustu uskomattomiin tarjouksiin, yhtä aikaa DNA Kaupoissa ja netissä!

Vuoden 2019 Black Pink Friday -puhelintarjoukset

Päivitä puhelimesi uuteen tai osta toivelahjat pukinkonttiin. Black Pink Friday on huipputilaisuus ostaa uusi puhelin järkihintaan. Tarjouksessa ovat ehdottomat suosikkimallit: mm. Samsung Galaxy, Apple, Nokia, OnePlus ja Huawei.

Kuulokkeet ja kaiuttimet ohittamattomaan hintaan

Langattomat kuulokkeet vapauttavat sinut sotkeutuvista kuulokejohdoista. Tyylikkäät kaiuttimet sopivat sisustukseesi ja soivat upeasti. Black Pink Friday tarjoaa mm. JBL:n, Sonyn sekä Harman Kardonin kaiuttimia ja kuulokkeita uskomattomilla alennuksilla.

Teräväpiirto-TV:t huimaan alennushintaan

TV on kotiteatterisi ja kisastudiosi sydän. Black Pink Friday tarjoaa tilaisuuden hankkia uusi televisio huippuhintaan. Mukana mm. Samsungin, LG:n ja Philipsin 4K UHD -televisiot. Kotiinkuljetus sisältyy hintaan.

Pelikannettavat työhön ja opiskeluun

Black Pink Friday -hinnoilla DNA:n Black Pink Friday -tarjouksista löydät etsimäsi tietokoneet: tehokkaat pelikoneet, kannettavat kevään yo-kirjoituksiin sekä edulliset peruskannettavat Acerilta ja Lenovolta.

Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet huippuedullisesti

Black Pink Friday on loistava tilaisuus hankkia Garminin ja Huawein älykello tai aktiivisuusranneke huippuhintaan. Saisiko olla rannesykemittaus, GPS-paikannus vai jopa treenimusiikki kellossasi?

Muista myös peli- ja riistakameratarjoukset

Pelikonsoli muuttaa TV:si viihdekeskukseksi. Nosta joukkueellasi palkintopokaali kohti taivaita, taistele hirviöitä vastaan ja selviä voittajana tasohyppely-räiskinnästä. Riista- ja valvontakameroiden avulla näet sinne missä et ole. Varaudu uskomattomiin Black Pink Friday -tarjouksiin!