Päivitykset

Päivitä DNA TV ja viihdeboksi – näin pidät palvelun ja laitteesi aina ajan tasalla

DNA TV ja viihdeboksi päivittyy jatkuvasti ja samalla päivittyvät sen ominaisuudet sekä viihdeboksin sisältämät sovellukset. Käytön aikana viihdeboksi tarkistaa saatavilla olevat päivitykset ja tarjoaa niitä automaattisesti. Etene näytöllä näkyvien ohjeiden mukaisesti.

On tärkeää hyväksyä ja asentaa päivitykset, jotta laitteesi on ominaisuuksiltaan ja toimivuudeltaan aina ajan tasalla. Päivityksen yhteydessä laite voi käynnistyä automaattisesti uudelleen.

Viimeisimmät päivitykset 

Alla listataan kaikki viihdeboksin DNA TV käyttöliittymään tulevat päivitykset, sekä Android TV:n käyttöjärjestelmäpäivitykset. 

Android TV:n käyttöjärjestelmäpäivitysten tarkistus manuaalisesti

Katso ohjeet
  1. Valitse DNA TV -menu
  2. Valitse ”Asetukset
  3. Valitse "Järjestelmäasetukset"
  4. Valitse ”Laitteen asetukset
  5. Valitse ”Tietoja
  6. Valitse "Järjestelmäpäivitykset" ja "Tarkista päivitykset"
  7. Viihdeboksi tarkistaa saatavilla olevat päivitykset. Jos päivitys on saatavilla, asenna päivitys näytöllä näkyvien ohjeiden mukaisesti. 

DNA TV -sovelluksen päivitykset mobiililaitteille

Päivitykset iOS:ille

DNA TV -sovellus päivittyy iOS -laitteissa automaattisesti, jos laitteen asetuksissa on sallittu automaattiset päivitykset. Jos automaattiset päivitykset eivät ole käytössä, tarkista säännöllisesti App Storen kautta, onko uutta versiota julkaistu.

App Storen kautta löydät myös tarkemmat tiedot DNA TV -sovelluksen päivitysten sisällöstä.

Päivitykset Androidille

DNA TV -sovellus päivittyy Android -laitteissa automaattisesti, jos laitteen asetuksissa on sallittu automaattiset päivitykset. Jos automaattiset päivitykset eivät ole käytössä, tarkista säännöllisesti Google Play -kaupan kautta, onko uutta versiota julkaistu.

Google Play -kaupan kautta löydät myös tarkemmat tiedot DNA TV -sovelluksen päivitysten sisällöstä.