Päivitykset

Päivitä DNA TV ja viihdeboksi – näin pidät palvelun ja laitteesi aina ajan tasalla

DNA TV ja viihdeboksi päivittyy jatkuvasti ja samalla päivittyvät sen ominaisuudet sekä viihdeboksin sisältämät sovellukset. Käytön aikana viihdeboksi tarkistaa saatavilla olevat päivitykset ja tarjoaa niitä automaattisesti. Etene näytöllä näkyvien ohjeiden mukaisesti.

On tärkeää hyväksyä ja asentaa päivitykset, jotta laitteesi on ominaisuuksiltaan ja toimivuudeltaan aina ajan tasalla. Päivityksen yhteydessä laite voi käynnistyä automaattisesti uudelleen.

Viimeisimmät päivitykset 

Alla listataan kaikki viihdeboksin DNA TV käyttöliittymään tulevat päivitykset, sekä Android TV:n käyttöjärjestelmäpäivitykset. 

Viimeisimmät päivitykset

Android TV:n käyttöjärjestelmäpäivitys 12.3.13.8 (11.3.2024)

Laite päivittyy automaattisesti taustalla 11.3.2024 ja 13.3.2024 välisenä aikana.

Päivityksen mukana: 

 • Kaapeliverkon kanavien äänet voi siirtää Bluetooth®-kuulokkeisiin.
 • Jatkossa kaukosäätimen mikrofoninapin klikkauksella tehtävä äänihaku ymmärtää vain englantia. Tämä muutos ei vaikuta eri sovellusten sisäiseen hakuun, jossa voi edelleen käyttää kaukosäätimen mikrofonia suomeksi.
 • eARC-tuki (beta)
  • Ominaisuus tuodaan käyttöön kaikille laitteille. Beta-ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, joten odotettavissa voi olla yksittäisiä virheitä ominaisuuden toimminnassa. Mahdollisista virheistä voi antaa palautetta asiakaspalvelun kautta, tai suoraan DNA TV -käyttöliittymän kautta: Asetukset-> Anna palautetta -> Skannaa QR-koodi antaaksesi tarkempaa palautetta.

Seuraavat asiat on otettava huomioon eARC-ominaisuuden käyttöönottoa varten:

 1. Käytä viihdeboksin mukana tullutta HDMI-kaapelia, jossa on vihreät liittimet.
 2. Liitä HDMI-johto television HDMI-liitäntään, joka on erikseen merkitty eARC-yhteensopivaksi. Portissa voi lukea esimerkiksi "HDMI eARC".
 3. Ota eARC käyttöön viihdeboksin asetuksista seuraavasti: Asetukset -> Järjestelmäasetukset -> Laitteen asetukset -> Näyttö ja ääni -> HDMI -> Käytä CEC-toiminallisuutta -> Kytke päälle: Aktivoi (e)ARC valmiustilassa.
 4. Varmista, että viihdeboksi on standby-tilassa, kun haluat käyttää eARC-toimintoa.
 5. Tarkista television asetuksista, että eARC on aktivoitu käyttöön.
DNA TV -päivitys 2.16 kaiuttimelliselle viihdeboksille (5.2.2024 alk. porrastetusti)

Uusi DNA TV -päivitys jaetaan kaiuttimelliselle viihdeboksille porrastetusti 5.2 alkaen.

Päivityksen mukana:

 • Lyhennetty ikonimenu: Sisältöön siirtyessä oikealle, menu näkyy vasemmalla pienennettynä ikonimenuna.
 • Toista seuraava jakso: Jos sarjasta on jo saatavilla seuraava jakso, siihen pääsee helposti jakson infotiedoista. Ominaisuus toimii sarjoissa, jotka on tallennettu käyttäjän toimesta, tai sarja on saatavilla Katso jälkikäteen -sisältönä.
 • Tallenteiden hallinnan parannukset: Saman sarjan sisältä voi poistaa useita jaksoja kerralla, sekä tallenteita voi palauttaa poistetuista tallenteista useita kerralla. 
 • Muita muutoksia:
  • Asetuksissa Sovellusasetukset muutettu muotoon DNA TV -asetukset.

Android TV:n käyttöjärjestelmäpäivitysten tarkistus manuaalisesti

Katso ohjeet
 1. Valitse DNA TV -menu
 2. Valitse ”Asetukset
 3. Valitse "Järjestelmäasetukset"
 4. Valitse ”Laitteen asetukset
 5. Valitse ”Tietoja
 6. Valitse "Järjestelmäpäivitykset" ja "Tarkista päivitykset"
 7. Viihdeboksi tarkistaa saatavilla olevat päivitykset. Jos päivitys on saatavilla, asenna päivitys näytöllä näkyvien ohjeiden mukaisesti. 

DNA TV -sovelluksen päivitykset mobiililaitteille

Päivitykset iOS:ille

DNA TV -sovellus päivittyy iOS -laitteissa automaattisesti, jos laitteen asetuksissa on sallittu automaattiset päivitykset. Jos automaattiset päivitykset eivät ole käytössä, tarkista säännöllisesti App Storen kautta, onko uutta versiota julkaistu.

App Storen kautta löydät myös tarkemmat tiedot DNA TV -sovelluksen päivitysten sisällöstä.

Päivitykset Androidille

DNA TV -sovellus päivittyy Android -laitteissa automaattisesti, jos laitteen asetuksissa on sallittu automaattiset päivitykset. Jos automaattiset päivitykset eivät ole käytössä, tarkista säännöllisesti Google Play -kaupan kautta, onko uutta versiota julkaistu.

Google Play -kaupan kautta löydät myös tarkemmat tiedot DNA TV -sovelluksen päivitysten sisällöstä.