DNA TV selaimessa

Voit käyttää DNA TV -sovellusta tietokoneen Chrome-selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi

Käyttöönotto

Ota palvelu käyttöön ensimmäisellä kerralla näin:

Avaa DNA TV tietokoneen Chrome-selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi

Avaa sovellus ja valitse Kirjaudu sisään.

Valitse kahdesta eri kirjautumisvaihtoehdosta:

• Kirjaudu DNA Tunnuksella, käyttämällä sähköposti + salasana -yhdistelmää.

• Pikalinkillä, eli syötä sähköpostiosoite, jonka olet antanut tilauksen yhteydessä, jolloin saat sähköpostiisi viestin. Seuraa viestin ohjeita ja jatka linkkiä klikkaamalla sovellukseen.

Kirjautumisen jälkeen DNA TV on käytettävissä älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella osoitteessa dnatv.dna.fi. Palvelu on käytettävissä viidellä eri laitteella samanaikaisesti. Voit myös peilata ohjelmia isolle ruudulle Chromecastin tai Apple TV:n kautta.

Käyttäminen ja ominaisuudet

Ohjelmat-näkymä

Ohjelmat-näkymässä skrollaamalla alas näet palvelun koko tarjonnan yhdessä näkymässä ja ajankohtaisia suosituksia. Peruskanavien suorat lähetykset, ohjelmien katsominen jälkikäteen ja DNA TV Viihdekirjaston elokuvat sekä DNA TV Vuokraamon käyttö sisältyvät kaikkiin DNA TV -tilauksiin.

Maksulliset kanavat, suoratoistopalvelut ja tallennus ovat erikseen tilattavia ominaisuuksia ja ne näytetään käyttöliittymässä tilauksen mukaisesti. Pääset myös esimerkiksi Viihdekirjaston ja Vuokraamon pariin ylänavigaation kautta sekä Suosikit-näkymän kautta ohjelmiin ja elokuviin, jotka olet merkinnyt suosikkeihin.

Kanavilla nyt

Kanavilla nyt  -näkymästä pääset katsomaan meneillään olevia suoria lähetyksiä. TV-kanaville löydät myös ohjelmaoppaan kautta.

Seuraavaksi -näkymä

Seuraavaksi -näkymä on tiivistetty ohjelmaopas. Siitä on helppo katsoa, mitä ohjelmia kanavalla seuraavaksi esitetään.

Jatka katselua

Jatka katselua näkyy, jos ohjelman tai elokuvan katsominen on jäänyt kesken. Voit helposti jatkaa katselua siitä, mihin katselu jäi.

Uusimmat tallenteet

Uusimmat tallenteet on näkyvissä, jos tilaukseesi sisältyy tallennus ja olet tallentanut ohjelmia.

Katso jälkikäteen

Katso jälkikäteen -näkymästä pääset logojen kautta tiettyjen kanavien ohjelmiin, jotka ovat katsottavissa jälkikäteen. Jos esimerkiksi edellisen päivän suosikkiohjelma jäi katsomatta, pääset katsomaan ohjelman helposti tätä kautta. Osa kanavien ohjelmista on katsottavissa 2-7 vuorokautta lähetyksen jälkeen ja jokaisen ohjelman kohdalla näkyy, kuinka kauan ohjelma on vielä katsottavissa. Näkymässä on vain kanavat, jotka sisältyvät tilaukseesi ja jotka tarjoavat tämän ominaisuuden, ominaisuus ei ole kaikilla kanavilla.

Kategoriat

Kategorioiden kautta (Elokuvat, Sarjat, Urheilu, Lapset, Viihde, Uutiset & Dokumentit) löydät helposti suosikkiohjelmasi, joita voit katsoa vaikka heti tai laittaa tallentumaan, jos tilaukseesi sisältyy tallennus. Näkymässä esitetään ohjelmia vain kanavilta, jotka sisältyvät tilaukseesi. Painamalla pidempään ohjelmakuvan kohdalla, pääset suoraan ohjelman ohjelmasivulle. Ohjelmasivun kautta voit esimerkiksi merkitä ohjelman suosikiksi, laittaa tallentumaan tai poistaa tallenteen.

Vuokraelokuvat

Vuokraelokuvia sinulle esittelee DNA TV Vuokraamon uutuuselokuvia. Painamalla ”Näytä lisää”, pääset tutustumaan Vuokraamon koko valikoimaan. Vuokratut elokuvat ovat katsottavissa 48 h ja laskutetaan DNA:n laskulla. Vuokraaminen tapahtuu DNA PIN -koodilla. Lisätietoja PIN-koodista löydät täältä

Viihdekirjasto

Viihdekirjasto sisältyy tilaukseen ilman lisämaksua. Nauti monipuolisesta valikoimasta elokuvia silloin, kun haluat!

Suoratoistopalvelut

Etusivun alaosassa on suosituksia niiden suoratoistopalveluiden sisällöistä, jotka sisältyvät tilaukseesi.

Tallenteet

Tallenteet-osio näkyy vain, jos tallennusominaisuus sisältyy tilaukseesi. Voit katsoa tai poistaa tallenteita hallinnoimalla tallennussääntöjä. Ohjelmien tallentaminen onnistuu ohjelmatietojen kohdalta Ohjelmat- tai kategoriat-näkymästä sekä TV & Ohjelmaopas -näkymästä.

• Tallennustila on rajaton. Voit tallentaa vaikka kaikilta peruskanavilta samanaikaisesti.
  • Voit aloittaa tallennuksen myös kesken ohjelman ja katsoa milloin haluat. Sarjatallennuksella tallennat vaikka koko tuotantokauden ohjelmat kerralla, yhdellä napin painalluksella.
  • Tallenteet-näkymässä pääset katsomaan tallentamiasi ohjelmia ja voit hakea niitä kategorioittain. Paina haluamasi ohjelman kohdalla ja seuraavassa näkymässä valitse pinkki play-painike. Ohjelman käynnistyksen jälkeen saat kuvan koko ruudulle, kun valitset suurenna-ikonin. Voit myös säätää äänenvoimakkuutta ja tehdä ääni- ja tekstitysvalintoja ikonien kautta.
  • Tallenteet-näkymässä voit poistaa tallenteita, paina kolme pistettä tallennetietojen oikeassa reunassa. Poista-komento poistaa tallenteen heti.
  • Voit tarkastella omia tallennussääntöjäsi kohdassa ”Tallennussäännöt”. Löydät ne Tallenteet-näkymän oikeasta ylälaidasta.  Sieltä löydät esimerkiksi sarjat, jotka ovat tallennuksessa.

TV- ja ohjelmaopas

Ohjelmaoppaan kautta pääset katsomaan meneillään olevia ohjelmia tilaukseesi sisältyviltä kanavilta. Katsottavissa olevat kanavat on merkitty kanavalogon kohdalla pinkillä play-ikonilla. Valitse Katso haluamasi kanavan ja ohjelman kohdalla.

• Voit tallentaa meneillään olevan ohjelman, valitsemalla ensin Katso. Katso-näkymän oikeassa yläkulmassa on rec-painike. Valitse Rec ja ohjelma tallentuu kokonaan alusta.
  • Painamalla ohjelmaoppaassa ohjelman nimeä näet ohjelman lisätiedot ja kuvauksen ja voit laittaa ohjelman tallentumaan. Jos kyseessä on sarja, voit tallentaa sarjan kaikki jaksot valitsemalla Tallenna jaksot.
  • Ohjelman lisätietojen kautta pääset eteenpäin ohjelmasivulle, jossa näet esimerkiksi ohjelman tarkemmat tiedot sekä sarjojen kaudet ja niiden jaksot.

Vuokraamo

Voit vuokrata elokuvia ja sarjoja heti teatteri ensi-illan jälkeen helposti DNA TV Vuokraamosta. Vuokraamista varten tarvitset henkilökohtaisen nelinumeroisen DNA TV PIN -koodin, jonka olet saanut tilauksen yhteydessä. Löydät sen myös Minun palvelustani ja Oma DNA -sovelluksesta.

Katso tarkemmat ohjeet DNA TV Vuokraamoon.

Viihdekirjasto

Viihdekirjaston käyttö sisältyy kaikkiin DNA TV -tilauksiin. Viihdekirjastosta voit katsella elokuvia ja sarjoja aina, kun haluat.