TV-opas

TV-ohjelmat tänään kaikilta kanavilta

DNA:n TV-opas tarjoaa kätevän tavan löytää laajan valikoiman ohjelmia eri kanavilta. Selaa TV-ohjelmia helposti ja löydä suosikkisarjat, kiinnostavimmat dokumentit ja viihdyttävimmät elokuvat. Suunnittele koti-ilta etukäteen ja varmista, että et jää mistään mielenkiintoisesta paitsi. DNA TV-opas tekee TV-ohjelmien seuraamisesta helppoa ja vaivatonta.

TV-opas puhelimessa

Viihde yhdessä paikassa, siellä missä sinäkin

DNA TV -mobiilisovelluksella ja siihen kuuluvalla selainkäyttöliittymällä lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella.

0,00 €/kk 1 kk ajan,
jatkossa 6,90 €/kk
Ei määräaikaa

Puhelimella DNA TV -mobiilisovelluksen kautta

Lue lisää

Katso DNA TV -mobiilisovelluksella

DNA TV kulkee mukanasi myös puhelimessa. Tallenna ja katso tallenteiden lisäksi vapaiden kanavien ja tilaamiesi maksukanavien suorat lähetykset. Voit seurata lempiohjelmiasi aina, kun haluat, koko EU:n alueella.  

Halutessasi voit peilata suosikkisi - tallenteet, maksukanavat, suorat lähetykset sekä Vuokraamon ohjelmat myös isolle ruudulle, Googlen Chromecastin tai Apple TV:n kautta. Tällöin puhelin toimii kaukosäätimenä.  

Tallenteet-osio näkyy vain, jos tallennusominaisuus sisältyy tilaukseesi.  

 

Tabletilla DNA TV -mobiilisovelluksen kautta

Lue lisää

Katso DNA TV -mobiilisovelluksella

Voit ladata DNA TV -mobiilisovelluksen myös tabletillesi. Tallenna ja katso tallenteiden lisäksi vapaiden kanavien ja tilaamiesi maksukanavien suorat lähetykset. Voit seurata lempiohjelmiasi aina, kun haluat, koko EU:n alueella.  

Halutessasi voit peilata suosikkisi - tallenteet, maksukanavat, suorat lähetykset sekä Vuokraamon ohjelmat myös isolle ruudulle, Googlen Chromecastin tai Apple TV:n kautta. Tällöin puhelin toimii kaukosäätimenä.  

Tallenteet-osio näkyy vain, jos tallennusominaisuus sisältyy tilaukseesi.  

 

Selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi

Lue lisää

Katso selaimessa dnatv.dna.fi

Voit katsoa ja tallentaa ohjelmia myös tietokoneen Chrome-selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi, koko EU:n alueella. Selainversiossa on kaikki samat toiminnallisuudet kuin mobiilisovelluksessakin.  

 

TV-ohjelmat tänään: Sarjat, dokumentit ja elokuvat

DNA:n TV-opas tarjoaa päivän ajankohtaisimmat TV-ohjelmat kaikilta kanavilta. Haluatpa sitten seurata suosikkisarjojasi, syventyä kiinnostaviin asiaohjelmiin tai nauttia elokuvista, löydät kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. Saat kattavan listauksen päivän sarjoista, ajankohtaisista asiaohjelmista ja mielenkiintoisista elokuvista, joten voit valita juuri ne ohjelmat, jotka vastaavat kiinnostuksesi kohteita. DNA TV-opas tekee TV-ohjelmien selailusta helppoa ja kätevää. Valmistaudu viihtymään kotisohvalla ja nauttimaan päivän parhaasta TV-viihteestä ohjelmaoppaan avulla.

Katso huomisen TV-ohjelmat

TV-ohjelmat kätevästi TV-oppaassa

Päivän TV-ohjelmat kätevästi DNA:n TV-oppaasta

Löydä päivän parhaat TV-ohjelmat kaikilta kanavilta. Olitpa sitten etsimässä suosikkisarjaasi, kiinnostavia asiaohjelmia tai viihdyttäviä elokuvia, DNA TV-opas auttaa sinua löytämään juuri ne ohjelmat, joita haluat katsoa. TV-opas tarjoaa kattavan yleiskatsauksen eri kanavien ohjelmatarjonnasta. Enää ei tarvitse käydä läpi useita eri kanavia saadakseen selville päivän tarjonnan – DNA:n TV-opas kokoaa kaiken yhteen paikkaan. Voit tutkia eri kanavien tarjontaa, ja valita juuri sinua kiinnostavat ohjelmat. Opas näyttää myös yksityiskohtaiset tiedot kunkin ohjelman kestosta, näyttelijöistä ja ohjaajista.

kattava TV-opas

TV-opas auttaa suunnittelemaan koti-illan

Haluatko viettää rennon koti-illan TV:n äärellä? DNA:n TV-opas tarjoaa sinulle kattavan yleiskatsauksen päivän ohjelmatarjonnasta. Voit selata eri kanavien tarjontaa, tarkistaa tulevat elokuvat, urheilutapahtumat, sarjat ja paljon muuta. Suunnittele illan ohjelma etukäteen ja varmista, ettei sinulta jää huomaamatta mitään kiinnostavaa. Yksi TV-oppaan keskeisistä eduista on sen helppokäyttöisyys. Näet helposti koko viikon TV-ohjelmat, mikä mahdollistaa suunnitelmallisen TV-katselun. Onko suosikkisarjasi uusi jakso tulossa tänään tai haluatko löytää viikonlopun viihdyttävimmän elokuvan? DNA:n TV-opas auttaa sinua pysymään ajan tasalla ja tekemään oikeat valinnat.