Tekniset tiedot

DNA viihdeboksi kaiuttimilla toimii kaikissa kodeissa, sillä se on Antenna Ready HD- ja Cable Ready HD -yhteensopiva.

Viihdeboksin kanavatarjonta on katsottavissa IPTV-laadulla netin kautta kaikkialla Suomessa. Nelonen, Jim, Liv ja Hero kanavat näkyvät netin kautta, jos viihdeboksia käytetään DNA:n laajakaistayhteydellä.

Pakkaus sisältää viihdeboksin, virtajohdon, antennijohdon, Bluetooth-kaukosäätimen, USB-C -, HDMI- ja Ethernet-johdot, sekä pikaohjeen.

Perusominaisuudet:

4K-/HD-antenni- ja -kaapeliviritin (1 kpl)

DNA TV -käyttöliittymä (Ei erillistä Android TV koti -valikkoa)

7 päivän ohjelmaopas hakutoiminnoilla

Google Play -sovelluskauppa

Lapsilukko

Kuva:

4K/UHD, HDR10

4K-videon resoluutio 3840 x 2160p @24/30/50/60 Hz​

HD-videon resoluutio 1920 x 1080p @24/30/50/60 Hz​

Dolby Vision

HDMI 2.1​

Ääni:

Sisäänrakennetut kaiuttimet, joiden äänimaailman on optimoinut Bang & Olufsen.

Kaiutinelementtien määrä: kolme kaiutinta ja bassokaiutin

Dolby Atmos

eARC-tuki 11.3.2024 (beta)

Muisti:

RAM-muisti: 3 Gt

Sisäinen muisti: 16 Gt

Käyttöjärjestelmä:

Android TV 12

Mitat:

Korkeus: 83 mm​

Leveys: 165 mm​

Syvyys: 165 mm

Yhteydet ja liitettävyys:

Liittimet:

• 1 Gb Ethernet RJ45 -portti (nettiyhteydelle, viihdepalveluille ja päivityksille)
  • HDMI 2.1
  • USB-A 2.0 (esim. ulkoista kovalevyä, hiirtä tai näppäimistöä varten)

Bluetooth: 5.0 BLE-tuki

Wi-Fi: 1 X Wi-Fi 6 , 2 x 2 dual band (2.4 & 5 GHz)

Muut ominaisuudet:

Google Assistant (englannin kielellä)

Spotify Connect

Kanavien tallennus ulkoiselle kovalevylle ei ole mahdollista.

Valmistaja:

Sagemcom