Nelko Oy - Laatu ja palvelu yhdistävät DNA:ta ja Nelkoa

Nelko Oy on vuonna 1974 perustettu yritys, jonka juuret ovat Pohjois-Savossa. Lapinlahdella sijaitsevan kalustetehtaan valmistamia keittiö-, kylpyhuone- ja eteiskalusteita sekä kaapistoja myydään tänään yli 20 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Tehoa, toimintavarmuutta ja säästöä  tietoliikenteeseen

Myös Nelkon tietoliikenneyhteydet on otettu DNA:lta. – Kun alueellinen tietoliikennekatkos kerran pysäytti tilausten käsittelyn, huomattiin miten kriittisiä asioita nämä ovat liiketoiminnalle. Siitä syntyi päätös ottaa käyttöön DNA:n toimittama Google-toimistoratkaisu. Samalla nostettiin laajakaistanopeutta 20 megaan ja otettiin yhteyksille mokkulavarmennus. Tällä tavalla saatiin myös sähköpostitilaa käytännössä rajattomasti ja hinta putosi vanhasta ratkaisusta kolmannekseen. Verkkopalveluilla on yhä suurempi rooli tulevaisuudessa, kun sähköinen asiointi kehittyy, Lappalainen ennustaa. – Asiakas voi pian hoitaa koko prosessin värien ja materiaalien valinnasta tarjouspyyntöön ja tilaukseen kotisohvalta nousematta. Tässä kehityksessä osaava ja ymmärtävä kumppani tietoliikenneasioissa on yritykselle arvokas.

Laatu ja palvelu yhdistävät DNA:ta ja Nelkoa

Laatu ja palvelu yhdistävät DNA:ta ja Nelkoa – Nelko-kalusteiden suosio perustuu aktiiviseen tuotekehitykseen ja viimeisteltyyn työhön, kertoo toimitusjohtaja Eino Lappalainen. – Mutta kilpailuilla markkinoilla paraskaan laatu ei yksin riitä, myyntitilanteessa on myös osattava kuunnella asiakasta. Ja koko palveluketjun tarjouksesta toimitukseen pitää olla sujuva.

Kun päätimme vaihtaa DNA:han, paljon painoi vaa'assa se että meitä haluttiin heti sekä kuunnella että palvella, Lappalainen jatkaa. – Meillä on paljon puhelimia kovassa päivittäisessä käytössä, ja aina kun uutta tarvitaan, niin soitto myyjälle riittää. Vaivatonta ja helppoa, kehaisee Lappalainen. – On myös hyvä, että DNA:n myyjä on aktiivinen, kysyy kuulumiset ja kertoo uusista tuotteista ja palveluista

Näillä ratkaisuilla tehostimme asiakkaamme liiketoimintaa

DNA Mobiilivaihde
DNA Liikkuva Laajakaista yrityksille
Yhteisöllisyys