Yritysverkko

Yritysverkko – toimipisteiden verkottaminen

Näin yhdistät toimipisteidesi lähiverkot, pilvipalvelut, mobiililaitteet ja IoT-sensorit

DNA tarjoaa yrityksellesi tehokkaat palvelut, joilla voit rakentaa kaikki toimipisteet yhdistävän yritysverkon joko MPLS- tai SD-WAN-ratkaisuna. Lisäksi saat keinot liittää mobiililaitteet yritysverkkoon, kytkeytyä johtaviin pilvipalveluihin sekä yhdistää koneet ja IoT-sensoreilla varustetut laitteet yksityiseen mobiiliverkkoon.

Kun yritykselläsi on useita toimipisteitä ja useita paikallisia lähiverkkoja, tarvitset keinon yhdistää ne yhteen ja samaan yritysverkkoon, jotta kaikkialla ovat käytettävissä kaikki yrityksen sisäiset palvelut ja verkon resurssit. Yritysverkon päätoteutustavat ovat MPLS ja SD-WAN. DNA toteuttaa molemmat vaihtoehdot räätälöidysti yrityksesi tarpeiden mukaisesti, ja toteutus onnistuu myös rinnakkain hybridiratkaisuna.

Kaikkien yritysverkon palveluiden luotettavat tietoliikenneyhteydet perustuvat DNA:n lähes 40 000 kilometrin runkoverkkoon Suomessa, ulkomailla luotettavien kumppaniemme verkkoihin sekä lisäksi kattavaan verkonvalvontaan ja asiantuntevaan henkilöstöön.

Hyödyt yrityksellesi

Luotettava, tietoturvallinen ja tarpeidesi mukainen yritysverkko.

Kustannustehokkaat vaihtoehdot niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Helpot ja varmat yritysverkon yhteydet myös johtaviin pilvipalveluihin sekä mobiililiittymillä.

Valitse yrityksesi tarpeita vastaava yritysverkon toteutus

DNA Yritysverkko

Tyypillisin yritysverkkojen toteutustapa on vankka ja koeteltu MPLS (Multi-Protocol Label Switching). Operaattori määrittelee verkkoon yrityksesi tarvitsemat ominaisuudet ja ottaa niistä päästä-päähän toimintavastuun. Suomessa MPLS on erittäin kustannustehokas yritysverkon vaihtoehto.

Lue lisää

Secure SD-WAN

Tietoturvallinen ohjelmisto-ohjattu SD-WAN-ratkaisu on uusi tapa toteuttaa yritysverkkoja. Tietoliikenne voi käyttää joko tasalaatuista MPLS-verkkoa tai erilaisia internet-yhteyksiä. Kotimaassa SD-WAN on erinomainen erityisesti, jos yrityksesi haluaa kyvyn hallita keskitetysti etätoimipisteiden verkkojen ominaisuuksia ja tietoturvaa sekä tehdä niihin usein muutoksia nopeasti. Vapaus liittymätavan valinnassa tuo joustavuutta ja kustannussäästöjä paitsi Suomessa myös ulkomaiden toimipaikkojen liittämisessä yritysverkkoon.

Lue lisää

Täydennä yritysverkkoratkaisua

Yritysverkkosi täydentävät tarvittaessa DNA Yrityskaista ja DNA Pilvikytkentä sekä DNA Privaattiverkko.

DNA Yrityskaista (APN)

Yrityskaistalla mobiililaitteet pääsevät automaattisesti ja turvalliseesti yritysverkon palveluihin.

DNA Pilvikytkentä

Pilvikytkennällä yritysverkostasi pääsee suoraan kiinni johtaviin pilvipalveluihin. 

DNA Privaattiverkko

Privaattiverkko tarkoittaa yksityistä rajatun alueen mobiiliverkkoa, johon on helppo liittää esimerkiksi tehtaan, logistiikkakeskuksen tai kaivoksen koneet.

Mikä on yritysverkko?

  • Koko yrityksen laajuinen tietoliikenneverkko, joka yhdistää kaikki toimipisteet saumattomaksi kokonaisuudeksi (WAN, Wide Area Network).
  • Toteuttajana toimii operaattori.
  • Liittymätekniikaksi käyvät toimipisteiden kiinteät kuitu- ja kupariyhteydet sekä DNA:n kattavat 5G/4G-mobiiliverkot.
  • Tyypillisin toteutustapa on vankka ja koeteltu MPLS (Multi-Protocol Label Switching).
  • Vaihtoehtoisesti voidaan toteuttaa SD-WAN-konseptilla.
  • Suorituskyky riippuu toimipisteen liittymätekniikasta.
  • Kuituliittymällä huippunopeus voi olla 10 Gbit/s.

Yritysverkot kuntoon

Yritysverkko menestyvän liiketoiminnan veturina – kotimaassa ja kansainvälisesti

Liiketoiminnan ja työelämän uudet vaatimukset, pilvipalvelujen yleistyminen ja uudet verkkoteknologiat vaativat yritysverkon mukautumista.

Täydentävät palvelut

Palomuuri mahdollistaa yrityksesi verkon jakamisen pienempiin osiin eli segmentoinnin, joka parantaa tietoturvaa ja suojaa tehokkaasti palvelimet, tietokannat, sovellukset ja työasemat verkon uhkilta ja antaa välineet valvoa ja hallita verkon sisältöä ja kapasiteettia.

Toimipisteiden sisäiset yhteydet eli DNA Lähiverkko muodostaa yritysverkkosi paikallisen rungon, johon jokaisen toimipisteesi käyttäjät yhdistyvät turvallisesti.

Internet-yhteydet yhdessä yritysverkon kanssa mahdollistavat sisäverkon ja julkisen pilven palveluiden käytön tehokkaasti hybridiverkossa.

DNA:n konesalit Suomessa sekä DNA Pilvikytkentä julkisiin pilvipalveluihin liittävät liiketoimintasi keskeiset palvelut yritysverkkoon.

Pääsynhallinta- ja Etäyhteys-palveluilla rajaat tarkoituksenmukaisen pääsyn sisäverkkoon ja sen palveluihin eri käyttäjäryhmille.

Yrityskohtainen mobiilidataverkko yhdistää mobiilikäyttäjät yrityksesi sisäverkkoon.

Ota yhteyttä, niin viritetään yhdessä yrityksesi verkkoyhteydet kuntoon!

Jätä yhteydenottopyyntö SOITA 0800 30 20 30