Blogit

Yhteydet, tiimityö ja läsnäolo – niistä on konsulttien työarki tehty

Toimivat yhteydet ovat liiketoiminnan elinehto digitaalisessa ympäristössä toimivalle Netprofilelle, joka tarjoaa viestinnän ja markkinoinnin konsultointia teknologia-alan yrityksille. Työntekijät hoitavat asiakkuuksia sekä toimistolta, kotoa että liikkeestä käsin. DNA:n tarjoamien yhteyksien ansiosta hybridityömallia hyödyntävä Netprofile pyörittää omaa ja asiakkaidensa arkea paikasta riippumatta.

Netprofile on erikoistunut teknologiaa kehittävien ja hyödyntävien yritysten viestintään, markkinointiin ja kriisiviestintään. Yrittäjävetoinen konsulttitoimisto, jonka juuret ovat teknologia-alan startup-yritysten palvelemisessa, yhdistää viestinnän, markkinoinnin, sosiaalisen median ja teknologian osaamisen ainutlaatuisella tavalla. Netprofilen osaaminen on palkittu lukuisissa kotimaisissa ja ulkomaisissa markkinointi- ja viestintäkisoissa.

Netprofilen toimistolla on DNA:n toimittamat kiinteät yhteydet sekä varmistusyhteydet. Kaikille työntekijöille on lisäksi hankittu kattavat 5G-laitteet ja -puhelinliittymät, joilta voi jakaa nettiä työlaitteille liikkeessäkin. Kotitoimistolle netin saa kukin työntekijä valita itse, ja Netprofile maksaa kustannukset.

”Parasta yhteyksissä on se, etteivät ne yllätä. Kaikki palvelut toimivat kuten pitää, eivätkä vaadi erityistä huomiota. Kun DNA:lta jotain tilaa, voimme luottaa siihen, että homma pyörii – se on tärkeää”, Netprofilen toimitusjohtaja Juha Frey kertoo.

Asioiminen hoituu kätevästi YritysDNA-itsepalvelussa, jossa hoituvat kaikki perusasiat nopeasti ja helposti.

”Pitkään aikaan ei ole tarvinnut lähettää sähköpostia asiakaspalveluun, sillä asiat on voitu hoitaa joustavasti itsepalvelussa. YritysDNA:n kautta tilaamme laitteet ja liittymät sekä hoidamme muutkin muutostarpeet", Frey lisää.

Läsnäolon kulttuuri hybridityössä toteutuu pelisääntöjen ja yhteyksien avulla

Netprofilen hybridi työmalli mahdollistaa jatkuvan yhteyden tiimin ja asiakkaiden kanssa paikasta riippumatta. Konsulttityö on luonteeltaan liikkuvaa, työntekijät asuvat eri paikoissa ja matkustelevat eri kohteisiin. Tästä syystä jokaiselle Netprofilen työntekijälle on hankittu asianmukaiset 5G-laitteet ja -liittymät, jotka mahdollistavat työtehtävien tekemisen toimistolla, kotona ja liikkeessä. 

Netprofilen ajattelussa työntekijät ovat yhtä läsnä sekä paikan päällä että etänä verkon kautta. Läsnäolo toteutuu Freyn mukaan tiimin kesken sovittujen toimistopäivien ja etätyöhön tarkoitettujen yhteyksien lisäksi yhteisillä pelisäännöillä. 

”Me emme tee suurta erottelua etänä tai toimistolla olemiselle. Tämän tyyppisessä työssä, joka on lähtökohtaisesti tiimityötä ja asiakkaiden kanssa yhdessä tekemistä, läsnäolo ei voi olla paikasta kiinni”, Frey kuvailee.

Hybridityötä tekevälle asiantuntevalle henkilöstölle tietoturvariskit ovat hyvin tuttuja työn puolesta, kun palveluvalikoimaan kuuluu myös kyberturvallisuuteen liittyvä kriisiviestintä. Työlaitteilla ei tietoturvariskin vuoksi saa liittyä julkiseen verkkoon. Kaikilla Netprofilen työntekijöillä onkin DNA Business Rajaton 5G -liittymä tarvittavalla tiedonsiirrolla, jolloin nettiä voi jakaa työkoneellekin mutkitta.

”Istuin itsekin aamulla hotellissa palaverissa, jossa jaoin puhelimesta netin kätevästi koneeseen”, Frey kertoo.

Kumppanuus, joka hyödyttää puolin ja toisin

Netprofile on ollut pitkään DNA:n yritysliiketoiminnan strateginen kumppani. Yhdessä tekemisen tulokset ovat näkyneet muun muassa huipputason sisältöinä DNA:lle sekä monina kiehtovina projekteina – kumppanuus on tarjonnut molemmille osapuolille paljon.

”Pääsemme tekemään töitä oikeasti yhdessä ja haastamaan toisiamme positiivisessa hengessä. Kun yhteistyötä on tehty jo pitkään, olemme myös oppineet paljon tämän kokoisen yrityksen mahdollisuuksista järjestää omat yhteytensä. Tämän tiedon perusteella olemme hankintamme tehneet”, Frey kertoo.

Mobiilin merkitys korostuu Netprofilessa sekä teknologian kyvykkyyksissä että työnteon tavoissa. Laitteita käytetään moniin toimintoihin ja mobiiliyhteydet mahdollistavat paljon – esimerkiksi Netprofilen nopeatempoisen asiantuntijatyön DNA:n kanssa.

Näillä palveluilla helpotimme asiakkaamme arkea:

Avainsanat:

Referenssi Verkko Yhteydet Mobiili Muuttuva työ Työkulttuuri 4G 5G Liikkuva työ Liittymät Etätyö

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tekoäly on sitä mitä teemme siitä – ja samaan aikaan sekä uhka että mahdollisuus

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Deepfake-huijaukset ja monet muut verkkorikokset ammattimaistuvat – Jokainen yritys on potentiaalinen kohde kyberrosvolle

Blogi
4/2024 Mari Eklund

Uhkakenttä muuttuu teknologian kehittyessä – miten yrityksen kyberresilienssiä voi vahvistaa?

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.