Asiantuntijoiden avulla otat ratkaisusi sujuvasti käyttöön

DNA:n sertifioidut asiantuntijat varmistavat yrityksesi ratkaisujen vaivattoman käyttöönoton, oli kyseessä sitten projektin toteutus, verkko- tai tietoturvaratkaisun toimitus tai viestintäratkaisun käyttöönotto.

Soita 0800 302030

Ota yrityksesi ratkaisut käyttöön asiantuntijoiden avustuksella

DNA:n sertifioidut asiantuntijat varmistavat yrityksesi viestintä- ja tietoliikenneratkaisujen sujuvan ja tehokkaan käyttöönoton. Ammattilaistemme antaman tuen avulla voit olla varma yrityksesi ratkaisujen sujuvasta käyttöönotosta, mikä puolestaan edistää yrityksesi toiminnan tehokkuutta ja tavoitettavuutta.

DNA:n tarjoamat kattavat asiantuntijapalvelut tukevat yritystäsi palveluiden käyttöönotossa. Ammattitaitoiset asiantuntijamme huolehtivat asianmukaisen käyttöönoton lisäksi siitä, että yrityksesi ratkaisut vastaavat yrityksesi erityistarpeisiin ja liiketoimintasi vaatimuksiin.

Asiantuntijamme pyrkivät varmistamaan, että palvelut tukevat yrityksesi strategisia tavoitteita ja operatiivista tehokkuutta. Tavoitteenamme on auttaa sinua hyödyntämään uusia ratkaisuja ja palveluita mahdollisimman tehokkaasti varmistaen sujuvan siirtymän sekä riskitilanteiden hallinnan. 

Asiantuntijapalvelumme ovat kattavia ja ammattilaisemme ovat yrityksesi tukena käyttöönoton aikana prosessin alusta loppuun, sisältäen muun muassa projektinhallinnan sekä viestintä-, verkko- ja tietoturvatoimitukset.

Palveluiden käyttöönotto on sujuvampaa

Yrityksesi riskien hallinta ja ennakointi tehostuu

Palvelut tukevat toimintasi jatkuvuutta

DNA Projektinhallinta

Projektinhallintapalvelu tarjoaa yrityksellesi sertifioitujen asiantuntijoiden tuen projektien suunnittelusta päätökseen saakka. Projektipäällikkömme keskittyvät tarkkaan suunnitteluun, kriittisten tehtävien tunnistamiseen, huolelliseen aikataulutukseen ja säännölliseen tilanneseurantaan. Asiantuntijoidemme proaktiivisuus ja läpinäkyvyys varmistavat, että olet aina ajan tasalla yrityksesi projektin edistymisestä.

DNA:n kokeneet projektipäälliköt huolehtivat, että jokainen projekti toteutetaan huolellisesti henkilökohtaisella otteella. He toimivat yrityksesi pääyhteyshenkilönä ja ottavat huomioon yrityksesi erityistarpeet sekä takaavat selkeän ja johdonmukaisen viestinnän koko projektin ajan. Palvelun avulla varmistamme sujuvan ja häiriöttömän ratkaisujen ja palveluiden käyttöönoton.

Projektinhallintapalvelun avulla varmistat, että tuotteiden ja palveluiden käyttöönotto tapahtuu hallitusti ja laadukkaasti, riskit minimoiden. Riskienhallinta on merkittävä osa projektinhallintaa, sillä se auttaa tunnistamaan ja arvioimaan haasteita, jolloin voimme suunnitella ja toteuttaa tarvittavia toimenpiteitä riskien minimoimiseksi. Tämä vähentää haittavaikutuksia, kustannuksia ja aikaviiveitä sekä parantaa projektin ennustettavuutta, luotettavuutta ja lopputuloksen laatua.

Palvelumme skaalautuu joustavasti tarpeidesi mukaan taaten, että saat juuri yrityksellesi sopivat palvelut. Projektin päätteeksi keräämme palautetta, jotta voimme jatkuvasti kehittää palvelujamme ja varmistaa asiakastyytyväisyytesi jatkossakin.

DNA Verkko- ja Tietoturvatoimitus

Verkko- ja Tietoturvatoimituksen Käyttöönottopalvelu tarjoaa yrityksellesi asiantuntevaa ja tehokasta tukea verkko- ja tietoturvatuotteiden toimitukseen toimitusvastaavan asiantuntijuutta hyödyntäen. Toimitusvastaava on yrityksesi pääyhteyshenkilö koko toimitusvaiheen ajan ja toimii tiiviissä yhteistyössä kanssasi. Tavoitteenamme on varmistaa erinomainen asiakastyytyväisyys toimittamalla palvelut ja tuotteet oikea-aikaisesti, hallitusti ja laadukkaasti. 

Sertifioidut toimitusvastaavamme ovat verkko- ja tietoturvapalveluiden toimittamisen ammattilaisia. He tarjoavat yksilöllistä ja keskitettyä tukea, vastaavat toimituksen sujuvasta etenemisestä sekä varmistavat, että jokainen vaihe suoritetaan korkealaatuisesti.

Toimitusvastaavien tehtäviin kuuluvat toimituksen koordinointi ja oikea-aikainen asiakasviestintä. He huolehtivat siitä, että toimitus etenee tehokkaasti ja sovitusti, seuraten toimituksen etenemistä tarkasti. Toimitusvastaavat ratkaisevat mahdolliset ongelmat ja esteet sekä toimivat kiinteänä osana DNA:n laajaa asiantuntijaverkostoa toimitusten erinomaisen laadun varmistamiseksi.

DNA Käyttöönottopalvelu Viestintäratkaisuihin

Viestintäratkaisujen Käyttöönottopalvelu on suunniteltu helpottamaan yrityksesi viestintäratkaisujen asianmukaista ja vaivatonta toimitusta ja käyttöönottoa. Kokeneet asiantuntijamme huolehtivat, että ratkaisut tarjoavat parhaan mahdollisen tavoitettavuuden ja ovat konfiguroituja asiakaspalvelunne tarpeiden mukaisesti. 

Asiantuntijamme tukevat palvelun toimitusta alusta loppuun, varmistaen ratkaisujen sujuvan käyttöönoton ja niiden vastaavuuden yrityksesi vaatimuksiin He huolehtivat myös puhelureititysten ja muiden olennaisten konfiguraatioiden dokumentoinnista, mikä tarjoaa yrityksellesi selkeän kuvan toteutuksesta ja helpottaa järjestelmän ylläpitoa ja muokkausta myös tulevaisuudessa.

Sujuvan toimituksen kautta varmistamme, että tilaamasi tuotteet ja palvelut toimitetaan hallitusti ja laadukkaasti, aina sovittujen tavoitteiden ja aikataulujen mukaisesti. Toimitusvastaavamme toimivat toimituksen ajan yrityksesi pääyhteyshenkilöinä, varmistaen näin tehokkaan viestinnän ja erinomaisen asiakastyytyväisyyden.

Täydentävät palvelut

Asiakaspalveluratkaisut otetaan käyttöön mutkattomasti asiantuntijoiden avustuksella, huomioiden yrityksesi liiketoiminnalliset ja asiakaspalvelun tarpeet.

Modernit tietoturvaratkaisut toimitetaan yrityksellesi hallitusti ja otetaan käyttöön sujuvasti asiantuntijoiden tukemana.

Optimoidut verkkoratkaisut toimitetaan koordinoidusti ja laatu varmistaen rautaisten ammattilaisten avulla.

Referenssit

Referenssi
2/2024 DNA Yrityksille

Monikielisen asiakaspalvelun mullistus onnistui teknologian avulla

Referenssi
Kuva: Ropo Capital
1/2024 DNA Yrityksille

Laskutusyrityksen kansainvälistyminen on helppoa, kun tietoliikennepalvelut saa yhdeltä luukulta 

Referenssi
10/2023 DNA Yrityksille

Toiminnanohjauksen asiantuntijoiden arki tehostui DNA:n palveluilla

Referenssi
9/2023 DNA Yrityksille

Diginuija paukkuu huutokaupassa kattavien yhteyksien avulla

Artikkelit

Artikkeli
2/2024 DNA Yrityksille

Näin viet tekstiviestihuijareilta tehokkaan keinon esiintyä yrityksesi nimissä

Artikkeli
2/2024 DNA Yrityksille

”Apua, työntekijäni haluaa työskennellä ulkomailla” – Mitä jokaisen yrityksen tulisi tietää diginomadismista?

Artikkeli
2/2024 DNA Yrityksille

Omnitelen tutkimus: Suomen suurimmissa kaupungeissa nautitaan laadukkaasta mobiilidatapalvelusta

Artikkeli
2/2024 DNA Yrityksille

Reunalaskenta, yksityisverkot ja autonomiset droonit – millaisia keinoja moderni teknologia tarjoaa liiketoimintasi turvaksi?

Takaa saumaton arki

Ota yhteyttä ja varmistetaan yhdessä yritystäsi parhaiten palveleva kokonaisuus.
 

Jätä yhteydenottopyyntöSoita 0800 30 20 30