Liittymien lisäpalvelut-sivun kuvituskuva, jossa pinkeistä kuutioista muodostunut pilvi

Liittymien lisäpalvelut

Maksimoi yritysliittymien hyödyt kattavilla lisäpalveluilla.

Soita 0800 302030

Yritysliittymien lisäpalvelut tehokkaaseen ja turvalliseen liittymien käyttöön

Yrityksesi voi suojella yrityksen dataa ja liittymän käyttäjää sekä helpottaa yritysarkea laadukkailla liittymien lisäpalveluilla ja täydentävillä yritysratkaisuilla.

Liittymien lisäpalvelut voi kytkeä yritysliittymiin YritysDNA-itsepalvelussa tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Näet alta lisäpalvelut ja täydentävät yritysratkaisut, jotka helpottavat liittymien hallinnointia, parantavat liittymien tehokkuutta ja turvallista käyttöä.

Kiinnostuitko?

Voit tilata yritysliittymien lisäpalvelut kätevästi YritysDNA-itsepalvelusta tai yritysasiakaspalvelusta käytössä oleviin liittymiin sekä tilaamisen yhteydessä uusiin liittymiin. Voit pyytää tarjousta täydentävistä yritysratkaisuista yritysmyynnistämme

Selausturva

DNA Selausturva estää ja suodattaa haitallisten sivujen yleisimmät tietoturvauhkat automaattisesti sekä halutessa myös haitallisen sisällön (aikuisviihteen sekä väkivalta-, huumausaine- ja uhkapelisisällön).

Palvelussa on kaksi suojauksen tasoa:

  • Tietoturvauhkat: taso suodattaa tunnetuimmat tietoturvauhkat haitallisilta sivuilta.
  • Tietoturvauhkat ja haitallinen sisältö: taso suodattaa tunnetuimmat tietoturvauhkat haitallisilta sivuilta sekä aikuisviihteen, väkivaltasisällön, uhkapelisivustot ja huumeisiin liittyvän sisällön.

Palvelu ei vaadi erillistä sovellusta ja on aktiivinen käytettäessä DNA:n mobiilidataa. Tämä tarkoittaa, ettei palvelu toimi, kun laite on yhdistettynä julkiseen WiFi-verkkoon. Palvelu on kytkettävissä sekä puhelin- että liikkuva laajakaista -liittymiin.

Multi-SIM

DNA Multi-SIM -lisäpalvelun avulla yritysliittymäsi toimii 2–5 laitteessa samanaikaisesti, esimerkiksi kahdessa eri puhelimessa ja älykellossa. Voit liittää Multi-SIM-lisäpalvelun liittymääsi YritysDNA-itsepalvelusta tai yritysasiakaspalvelusta.

DNA Multi-SIM Apple Watch -lisäpalvelun avulla yritysliittymäsi toimii sekä puhelimessasi että Apple Watch -älykellossasi. Muista ladata viimeisimmät päivitykset kelloosi ennen käyttöönottoa. Voit liittää Multi-SIM Apple Watch -lisäpalvelun liittymääsi YritysDNA-itsepalvelusta tai yritysasiakaspalvelusta.

Palvelu maksaa 7,90 €/kk/liittymä + avausmaksu 2 €.

Reissudata

DNA Reissudata on lisäpalvelu, jonka voit tilata nykyiseen DNA:n puhelinliittymääsi, kun matkustat EU:n ulkopuolella. Palvelun avulla netinkäyttö tulee kohdemaan roaming-maksuja huomattavasti edullisemmaksi. DNA Reissudatan voit tilata tekstiviestillä kohdemaassa. Käyttöönoton jälkeen paketti on voimassa seuraavat 14 vuorokautta tai kunnes pakettiin sisältyvä data on käytetty. Huomaathan, että DNA Reissudata on otettava käyttöön 90 päivän sisällä sen tilaamisesta.

Voit tilata DNA Reissudata -datapaketin saavuttuasi kohdemaahan vastaamalla saamaasi viestiin REISSU tai lähettämällä viestin REISSU numeroon 15510. Yksi datapaketti maksaa 19,90 € (alv 0%) sisältäen 1 Gt (1000 Megatavua) tiedonsiirtoa. Paketti on voimassa 14 vuorokautta tilauksesta. Paketin kuluttua loppuun voit halutessasi tilata uuden DNA Reissudata -paketin.

Täydentävät ratkaisut

DNA:n yrityspuhelinliittymiin on mahdollista yhdistää ratkaisuja, jotka mahdollistavat mutkattoman arjen yrityksellesi. Tarjoamme työtä tehostavia ratkaisuja aina kulujenhallinnasta pilvipohjaiseen vaihteeseen.

Vaihdepalvelu

DNA Vaihdepalvelu on pilvipohjainen puheluiden ohjauspalvelu, eikä vaadi kiinteitä investointeja. Asiakkaasi puhelut voidaan ohjata palvelun avulla kätevästi oikeille henkiköille. Vaihdepalvelussa maksat vain siitä mitä käytät.

DNA Call

Kätevä DNA Call -mobiilisovellus mahdollistaa asiakaspuheluiden helpon ohjaamisen oikeille henkilöille sekä paikallaolotietojen määrittämisen ja ajastamisen kätevästi puhelimella. Sovellus on saatavina kieliversioina suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Yritysraportit

DNA Yritysraportit ovat tarkoitettu kaiken kokoisille yrityksille, joilla on käytössä DNA:n puhelinliittymiä ja palveluita. Raporttien avulla voit tarkastella, miten yritysliittymiä käytetään ja mistä laskut ja kustannukset koostuvat.

Ryhmätekstiviestit

DNA Viesti on tekstiviestipalvelu mahdollistaa ryhmäviestien lähettämisen matkapuhelimeen sekä viesteihin vastaamisen. Voit esim. lähettää kohdennettuja myynti- ja markkinointiviestejä, hoitaa muistutukset sekä kerätä asiakaspalautetta palvelun avulla.

Lue lisää palveluistamme

DNA:n asiakaspalvelija
9/2023 DNA Yrityksille

Suurin osa yhteydenotoista tapahtuu puhelimitse – Toimivat liittymät ja palvelut varmistavat, että jokaiseen niistä vastataan!

Olemme sitä mieltä, että yrityksen mobiili- ja vaihdepalvelun tilaamisen tulee olla yksinkertaista ja helppoa. Siksi toimitus ja käyttöönotto on tehty sinulle vaivattomaksi.
Vinkit hybridiin tiimityöhön – näin onnistut
9/2023 DNA Yrityksille

Vinkit hybridiin tiimityöhön – näin onnistut

Miten toimia, kun osa väestä on etänä ja osa läsnä?
9/2023 DNA Yrityksille

Sujuuko hybridityö teillä kuin tanssi – vai olisiko varaa parantaa?

Hybridityön työkalupakki auttaa sinua virittämään työskentelynne toimivimmalle mahdolliselle vaihteelle.
6/2023 DNA Yrityksille

7 vinkkiä liittymän käyttöön ulkomailla

7 vinkkiä liittymän käyttöön ulkomailla – matkusta huoletta työpuhelimen kanssa

Ota yhteyttä ja varmista sujuvat yhteydet yrityksellesi!

Jätä yhteydenottopyyntö Soita 0800 30 20 30