Blogit

Vianova

Pilvipalvelu pitää isotkin infrahankkeet hyppysissä

Ohjelmistotalo Vianovan tietomallipalvelin tarjoaa kustannustehokkaan tavan hallita isojakin infrahankkeita. Pilvipalvelu toimii DNA:n servereissä.

Tietomallinnusta on käytetty jo pitkään hyödyksi talonrakennuksessa, mutta nyt tiedon- ja mallinhallintaratkaisut yleistyvät vauhdilla myös infrahankkeiden hallinnassa.
Tietomallinnuksessa rakennusprosessin kaikki data koko elinkaaren ajalta kootaan digitaaliseen muotoon. Tietoa voi hyödyntää koko suunnittelu- ja toteutusketju aina ylläpitoon saakka.

Tietomallinnus edellyttää valtavien tietomäärien hallintaa ja analysointia. Tähän ohjelmistotalo Vianova Systems Finlandilla on tarjolla tehokkaita vaihtoehtoja. 

”Ratkaisumme infrahankkeen tiedon- ja mallinhallintaan on tietomallipalvelin, joka mahdollistaa kokonaisvaltaisen tiedonkulun koko hankkeen ajalle. Aineistoa voivat hyödyntää suunnittelijat, projektipäälliköt, urakoitsijat ja tilaajat.”

Pilvipalvelu toimii DNA:n servereillä

Vianova tarjoaa tietomallipalvelimen pilvipalveluna DNA:n servereiden kautta. 

”Pilvipalvelussa asiakkaat voivat hankkia tietomallipalvelimen puhtaasti palveluna. Isoja investointeja ei tarvita, vaan palvelun saa kuukausimaksulla”, Hörkkö sanoo.

Palvelinkapasiteetin ohella Vianova hankkii kaikki muutkin tietoliikennepalvelut DNA:lta. Kokonaispakettiin sisältyvät muun muassa internet-yhteydet ja puhelinliittymät.
Vianovan järjestelmäasiantuntija Markus Kemppinen sanoo, että yhteistyö käynnistyi, kun Vianova Systems Finland jakautui kahdeksi yhtiöksi tämän vuoden alussa. 

”Päätimme silloin, että on selkeämpää ostaa kaikki tietoliikennepalvelut samalta toimittajalta. Yritysjärjestelyyn liittyi myös toimipaikan vaihto. Meidän oli saatava nopealla aikataululla toimivat yhteydet”, Kemppinen kertoo.

Näillä ratkaisuilla tehostimme asiakkaamme liiketoimintaa

DNA Yritysverkko
DNA Konesali
DNA Matkapuhelinliittymät

Avainsanat:

Referenssi Yhteydet Mobiili Pilvipalvelut

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.