Blogit

Everon - Mobiiliratkaisuilla tärkeä rooli hoiva-alan haasteiden ratkaisussa

Everon kehittää hoiva-alalle langattomia turvavalvonta- ja ohjausjärjestelmiä, joissa käytetään DNA Busineksen mobiililiittymiä. Mobiiliratkaisuilla on entistä tärkeämpi rooli hoiva-alan haasteiden ratkaisussa.

Everon Oy alkoi kehittää 1990-luvun lopulla langatonta radioteknologiaa ja keskittyi muutaman toimintavuoden jälkeen hoiva-alan mobiiliratkaisuihin. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat turvarannekkeet ja hoitajakutsujärjestelmät. Niitä käytetään esimerkiksi vanhusten palvelutaloissa, muistisairaiden ryhmäkodeissa ja erityisryhmien asumisyksiköissä.

Everonin tuotekonseptijohtaja Tommi Lundén sanoo, että mobiiliteknologia avaa hoiva-alalle kokonaan uusia mahdollisuuksia, joista hyötyvät niin käyttäjät, hoitohenkilökunta kuin veronmaksajakin.

”Mobiiliratkaisut ovat perinteisiä langallisia vaihtoehtoja huomattavasti monipuolisempia,  käyttäjäystävällisempiä ja turvallisempia. Ne ovat myös kustannuksiltaan vanhoja järjestelmiä selvästi edullisempia”, Lundén perustelee.

”DNA vastaa erinomaisesti tarpeisiimme”

Everon toimii Liedossa lähellä Turkua ja tekee tuotekehitystä myös Iso-Britanniassa ja Kanadassa. Laitteiden valmistuksesta vastaa suomalainen alihankkijaketju.

DNA Business on Everonin pitkäaikainen yhteistyökumppani. Everon tarvitsee ratkaisuissaan monipuolisia ja toimintavarmoja mobiililiittymiä laitteiden ja järjestelmien väliseen tiedonsiirtoon. Lisäksi liittymissä on oltava puheominaisuus ja mahdollisuus tekstiviesteihin.

Tommi Lundénin mukaan DNA:n tarjoamat liittymät vastaavat erinomaisesti innovatiivisen yrityksen tarpeisiin.

”DNA:ssa on osattu nähdä, millaisia ratkaisuja tarvitsemme ja miten DNA pystyy niihin vastaamaan.”

Avainsanat:

Referenssi Verkko Yhteydet Mobiili

Lue lisää uudesta työstä

3/2024 DNA Yrityksille

DNA:n vahvat pohjoismaiset hartiat takaavat sujuvat digipalvelut läpi Pohjolan

Artikkeli
3/2024 DNA Yrityksille

Katsaus kyberturvan nykytilaan – kyberresilienssin vahvistaminen on välttämätöntä

Artikkeli
3/2024 DNA Yrityksille

Valokuitu vai 5G FWA – tiedätkö nämä 5 asiaa kiinteästä 5G-yhteydestä?

Artikkeli
3/2024 DNA Yrityksille

Näin ennakoit kustannukset: hanki mobiililaitteet palveluna

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.