Blogit

Livo Arctic tarjoaa ainutlaatuisia lomakokemuksia DNA:n teknologian avulla Posion vaikuttavassa ympäristössä. DNA:n verkkoinfrastruktuuri mahdollistaa saumattoman palvelu- ja elämyskokemuksen tuottamisen, kuten reaaliaikaiset revontulihälytykset.

Posiolla ainutlaatuiset kokemukset elävät yhdessä teknologian kanssa

Livojärven vaikuttavissa maisemissa toimiva Livo Arctic tarjoaa ainutlaatuisen lomakokemuksen moderneissa lasi-igluissa, joissa vierailijat voivat ihailla revontulia suoraan vuoteistaan käsin. Tämä täyden palvelun lomakeskus houkuttelee asiakkaita ympäri maailman tarjoten monipuolisia aktiviteetteja, kuten husky- ja porosafareita sekä lumikenkäilyretkiä. DNA on toteuttanut lomakeskuksen koko verkkoinfrastruktuurin, joka näyttelee keskeistä roolia saumattoman palvelu- ja elämyskokemuksen tuottamisessa.

Toimitusjohtaja Mikko Kestin visio on luoda vierailijoille unohtumattomia kokemuksia, joissa jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu. DNA:n verkkoyhteyksien ansiosta Livo Arctic pystyy tarjoamaan huippumodernit mukavuudet, kuten ammattivalokuvaajan palvelut ja reaaliaikaiset revontulihälytykset, jotka tekevät vierailusta vaivattoman ja nautinnollisen kokemuksen.

Yhteyksien keskeinen rooli korostuu Livo Arcticin liiketoiminnassa, mahdollistaen reaaliaikaisen tiedonkulun ja asiakastyytyväisyyden. Myyjä Anssi Savela Edustava Oy:ltä, joka on DNA:n valtuutettu yritysedustaja, ja DNA:n asiantunteva ratkaisuarkkitehti suunnittelivat kattavan, luotettavan ja tietoturvallisen verkkoinfrastruktuurin, joka vastaa sekä lomakeskuksen tarpeisiin että tulevaisuuden strategiaan.

”Verkkoinfra on yhtä tärkeä asia kuin itse infra. Elämyksien ja palvelujen tarjoaminen standardiemme mukaisesti on mahdollista DNA:n yhteyksien ansiosta”, Kesti kertoo.

DNA:n tarjoaman ratkaisun myötä Livo Arcticin vierailijat voivat keskittyä nauttimaan elämyksistä ja lomakeskuksen moderneista mukavuuksista kaikessa rauhassa – oli kyse sitten television tarjontaan tutustumisesta tunnelmallisessa lasi-iglussa, ammattivalokuvaajan ottamien kuvien katsomisesta huoneesta löytyvältä tabletilta tai revontulien näkemisestä revontulivahtien kutsumana.

”Tietoliikenneyhteydet ovat kuin kuningaspultti”

Livo Arcticille tietoliikenneyhteydet ovat keskeisessä asemassa, sillä ne mahdollistavat vierailijoiden asiakastyytyväisyyden ja liiketoiminnan pyörittämisen. Yrityksen toimintaympäristö on sijaintinsa vuoksi yhteyksien kannalta haastava.

”Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat kuin kuningaspultti, joka kiinnittää kaiken toimimaan sujuvasti yhdessä. Meille tärkeintä on ilon tuottaminen, DNA:lla on tämän mahdollistamisessa iso rooli”, Kesti kertoo.

Livo Arctic tarvitsi ratkaisun, joka pystyi vastaamaan näihin olosuhteisiin ja tarjoamaan toimivan, luotettavan ja tietoturvallisen verkkoinfrastruktuurin. Savela vastasi haasteeseen DNA:n asiantuntijan tukemana.

”Kaikki tieto kulkee laitteisiin yhteyksien kautta. Meillä on oltava reaaliaikainen näkymä kaikkeen mitä tapahtuu, jotta asiakastyytyväisyys toteutuu tarvittavalla tavalla. DNA:n palvelut mahdollistavat tämän”, Kesti kuvailee.

Verkkoinfra suunniteltiin ja toteutettiin asiakkaan tarpeita kuunnellen

Savela ja DNA:n ratkaisuarkkitehti työskentelivät tiiviisti yhdessä Livo Arcticin kanssa suunnitellen räätälöidyn verkkoinfrastruktuurin, joka vastaa täydellisesti lomakeskuksen tarpeisiin ja tulevaisuuden visioihin.

"Ennen kuin nimet olivat sopimuksessa, tiesimme mitä olimme saamassa. Anssi kertoi toiveidemme onnistuvan ja DNA:n asiantuntija vahvisti", Kesti kuvailee prosessia.

Avoin keskustelu ja yhteiset palaverit varmistivat, että Livo Arcticin toiveet ja tarpeet olivat etusijalla prosessin joka askeleella. Suunnitteluprosessissa oli keskeistä ottaa huomioon Livo Arcticin toimintaympäristön erityispiirteet, kuten pitkät etäisyydet iglujen ja teknisten tilojen välillä.

"Oli erityisen mielenkiintoinen haaste olla mukana suunnittelemassa kattava ja tietoturvallinen verkkoinfra kohteen ollessa vasta rakennusvaiheessa", Savela kertoo suunnittelusta ja toteutuksista. Sekä DNA että Edustava mukautuivat yhteistyössä muuttuviin tilanteisiin ja reagoivat nopeasti tarjoten viimeisen päälle toteutetun modernin ratkaisun.

Lopputuloksena syntyi ratkaisu, joka tukee Livo Arcticin vaatimuksia liiketoiminnan joka saralla – majoituspalveluista ravintola-, ohjelma-, ja oheismyyntipalveluihin. Tarkoin suunniteltu ja toteutettu ratkaisu palvelee Livo Arcticia vuosiksi eteenpäin ja skaalautuu myös tulevaisuudessa tarpeiden muuttuessa.

Näillä palveluilla helpotimme asiakkaamme arkea:

 

DNA Yritysedustajat

DNA:n valtuutetut yritysedustajat ovat paikallisia kumppaneitamme, joilta saat DNA:n laadukkaat yrityspalvelut sekä asiantuntevaa apua yrityksesi tietoliikenneasioissa. Tutustu yritysedustajiimme täältä.

Avainsanat:

Referenssi Verkko Yhteydet Tietoturva

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

5G laajenee vauhdilla, ja siitä hyötyvät niin yritykset kuin kotitaloudet – ”Kun työt tehdään pilvessä, on yhteyden nopeudella todella väliä”

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Älä anna stressin ottaa ohjaksia – hyvinvointilääkärin vinkit työn ja vapaa-ajan tasapainoon

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

10+1 välttämätöntä vinkkiä yrityksen kyberresilienssin vahvistamiseksi

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Miten teknologiayritys uudistuu palveluorganisaatioksi?

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.