Microsoft 365

Microsoft 365 mahdollistaa sujuvan yrityksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä mutkattoman tiimityön kaikilla laitteilla missä ja milloin vain.

Soita 0800 302030

Varmista yrityksesi mutkaton ja yhtenäinen tiimityöskentely

Microsoft 365 -lisenssien avulla saat yrityksesi käyttöön tutut Microsoftin ominaisuudet ja toiminnot, jotka mahdollistavat työnteon paikasta riippumatta. Työskentelet tietoturvallisesti, saat helpon pääsyn tiedostoihin, isännöit kokouksia ja olet helposti yhteydessä niin kollegoihin kuin asiakkaisiin, käytit sitten sähköpostia tai Teamsia. 

Microsoft 365 -palvelupaketteja on saatavilla kaikenkokoisten yritysten erilaisiin tarpeisiin ja ne joustavat tarpeiden muuttuessa. Pilvipalveluun perustuva kokonaisuus varmistaa ohjelmistojen päivitykset ilman erillistä huolenpitoa.  Lisäksi saatavilla ovat kattavat käyttöönotto-, koulutus- ja asiantuntijapalvelut Microsoft 365 -ympäristöihin. Mikäli ongelmatilanteita ilmenee, sinua on auttamassa DNA:n suomenkielinen yritysasiakaspalvelu.

Valitse tarpeitasi vastaava palvelutaso

Microsoft 365
Business Basic

5,60 €/kk*

Basic-paketti sopii mobiililaitteisiin nojaavaan liikkuvaan työhön, joka ei edellytä tietokoneen aktiivista käyttöä. Paketin avulla varmistat helpon ja nopean tavoitettavuuden paikasta riippumatta sekä tietoturvallisen mobiililaitteiden käytön. Basic-paketti sisältää sovellusten online- ja mobiiliversiot.

Microsoft 365
Business Standard

11,70 €/kk*

Standard-paketti soveltuu moninaiseen etä- ja hybridikäyttöön. Käytitpä mitä päätelaitetta tahansa, tämä paketti mahdollistaa työnteon tehokkaasti ja tietoturvallisesti. Paketti sisältää kaikki Microsoft 365 -palvelut täysversioina, joita voit käyttää myös PC- ja Mac-tietokoneilla.

Microsoft 365
Business Premium

20,60 €/kk*

Premium-paketti soveltuu kriittisiinkin työtehtäviin ja raskaimpiin tarpeisiin. Edistyksellisillä tietoturvaominaisuuksilla turvaat liiketoimintasi, yrityksesi laitteet ja suojaudut kyberuhkilta. Paketti sisältää kaikki Office-ohjelmat täysversioina, joita voi käyttää kaikilla laitteilla, myös PC- ja Mac-tietokoneilla.

Microsoft 365
Apps for Business

9,80 €/kk*

Apps for Business -paketti sopii yritykselle, joka tarvitsee tutut toimistosovellukset ja tallennustilaa, ilman tiimityövälineitä. Paketti sisältää Office-sovellukset työpöytäversioina sekä OneDrive-tallennustilan.

Microsoft 365
Teams Essentials

3,70 €/kk*

Teams Essentials -paketti on suunniteltu auttamaan erityisesti yrityksiä kommunikoimaan ja tekemään yhteistyötä kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Teams-sovelluksen avulla voit isännöidä kokouksia, jakaa tiedostoja sekä kommunikoida sujuvasti yrityksen sisällä ja asiakkaiden kanssa.

 

Haluatko päivittää yrityksesi nykyiset palvelupaketit?

Oletko kiinnostunut muista Microsoft 365 -lisensseistä?

Ota yhteyttä yritysmyyntiimme ja kysy lisää!

 

* Hinnat alkaen 12kk tilausjaksolla per käyttäjä. Uusissa tilauksissa avausmaksu alkaen 50 €.

Tutustu Microsoft 365 Business -pakettien eroihin

Vertailutaulukko
  Basic Standard Premium
Teams
Outlook-sähköposti
Outlook-kalenteri

OneDrive for Business -pilvitallennustila

SharePoint sisällönhallinta-, yhteistyö- ja julkaisualusta

Suomenkielinen DNA:n asiakaspalvelu


 
Office-ohjelmien* selainversiot

Office-ohjelmien* työpöytäversiot viidelle eri laitteelle

 

Copilot-yhteensopiva

 

Kehittynyt suojautuminen tietoturvauhkilta**    
PC- ja mobiililaitteiden hallinta (Intune)    


* Word, Excel, PowerPoint ja OneNote
** Päätelaitteiden suojaus haittaohjelmilta (Microsoft Defender for Business), turvallinen ja paikkariippumaton kirjautuminen (Ehdollinen pääsynhallinta), suojaus sähköpostiviesteihin piilotettuihin haitallisiin liitteisiin ja linkkeihin (Microsoft Defender for Office 365), tietojen luokittelu ja suojaus sekä sähköpostin salaus (Azure Information Protection Premium P1).

Copilot for Microsoft 365 -työkalulla valjastat tekoälyn tehot yrityksesi käyttöön

Koe älykkään työskentelyn uusi aikakausi Copilot for Microsoft 365 -tuottavuustyökalun avulla! Tämä edistyksellinen työkalu toimii kuin omana henkilökohtaisena avustajanasi, vähentäen työtaakkaasi ja nopeuttaen päivittäisiä rutiinejasi. Copilot automatisoi ja suoraviivaistaa työprosesseja, jolloin sinä voit keskittyä luovuuteen ja tärkeimpiin asioihin – omaan liiketoimintaasi.

Copilot for Microsoft 365 hyödyntää tekoälyä ja suuria kielimalleja (LLM), ja toimii yhdessä suosittujen Microsoft 365 -sovellusten, kuten Wordin, PowerPointin, Outlookin, Excelin ja Teamsin kanssa.

Mitä Copilot for Microsoft 365 mahdollistaa?

Copilot for Microsoft 365 parantaa tuottavuutta, edistää yhteistyötä ja tarjoaa alustan omien taitojen kehittämiselle. Voit tehdä nopeasti yhteenvetoja, sähköpostipohjia ja esityksiä sekä ideoida sisältöjä tehokkaasti.

Copilot-työkalun suuret kielimallit on räätälöity yrityksesi datan perusteella. Tämä tarkoittaa, että Copilot ymmärtää yrityksesi liiketoiminnan kontekstin ja terminologian paremmin, kuin yleinen tekoäly. Lisäksi Copilot on turvallinen käyttää, sillä se noudattaa Microsoftin eettisiä periaatteita ja tietosuojakäytäntöjä. Copilot for Microsoft 365 -työkalun käyttöönoton minimivaatimuksena on vähintään Microsoft 365 Business Standard -lisenssi

Ole askeleen edellä ja varmista yrityksesi etumatka! Voit varmistaa Copilot for Microsoft 365:n sopivuuden yrityksesi palveluihin ja ilmaista meille kiinnostuksesi työkaluun jättämällä meille 
yhteydenottopyynnön.

 

Saatavilla useita eritasoisia palvelupaketteja sekä kattavat käyttöönotto- ja koulutuspalvelut Microsoft 365 -ympäristöihin.

Miksi hankkia Microsoft 365?

Sujuvaa ja
tietoturvallista työskentelyä

Yrityksesi työntekijät pystyvät käyttämään tuttuja tietoturvallisia Microsoft-sovelluksia kaikilla laitteilla – missä ja milloin vain.

Aina ajantasaiset
ohjelmistoversiot

Pilvipalveluun perustuva kokonaisuus varmistaa ohjelmistojen päivitykset ilman erillistä huolenpitoa.

Säästä
kustannuksissa

Yrityksesi saa vaivattomasti oikein mitoitetun palvelupaketin, joka joustaa tarpeiden muuttuessa.

Turvaa yrityksesi data Microsoft 365 -varmistuspalvelulla

Yritykset säilyttävät Microsoft 365 -pilvipalvelussa tärkeitä tietoja ja tiedostoja, ja poistettuja tai kadonneita dokumentteja tai viestejä on vaikea palauttaa. Useissa tapauksissa tärkeän dokumentin tai viestin puuttuminen huomataan liian myöhään, jolloin palauttaminen ei ole enää mahdollista.

Arrow Cloud Backup for Microsoft 365 -palvelun avulla yrityksesi Microsoft 365 -ympäristön data säilyy tietoturvallisesti ja vaatimusten mukaisesti sekä voit esimerkiksi palauttaa vahingossa poistetut tiedostot ja viestit milloin tahansa. Voit valita haluamasi datan säilytysajan (1, 3, 5 tai 10 vuotta) ja hallinnoida varmuuskopioita kätevästi hallintaportaalissa. Varmistuspalvelun tallennustila on rajoittamaton. Poistuneiden työntekijöiden data arkistoidaan veloituksetta.

Palvelun hinta on 3,90 €/kk per käyttäjä.

Täydentävät palvelut

Microsoft 365 -käyttöönotto- ja koulutuspalveluilla varmistat Microsoft-ympäristön tehokkaan käytön.

Microsoft 365 -varmistuspalvelun avulla yrityksesi Microsoft 365 -ympäristön data säilyy tietoturvallisesti ja voit esimerkiksi palauttaa vahingossa poistetut tiedostot ja viestit.

DNA Verkkotunnus. Hanki yrityksellesi oma domain kätevästi DNA:lta.

DNA Nettisivutyökalu tarjoaa helppokäyttöisen itsepalvelutyökalun verkkosivujen rakentamiseen ja muokkaamiseen.

DNA Vaihdepalvelu parantaa yrityksesi tavoitettavuutta ja nivoutuu täysin pilvipohjaisena luontevasti DNA Toimistoviestinnän rinnalle.

DNA Yritysinternet tuo korkealuokkaiset tietoliikenneyhteydet, joiden varassa Microsoft 365 toimii erittäin tehokkaasti.

Referenssit

Referenssi
4/2024 DNA Yrityksille

Moderni teknologiayritys vaatii modernit työkalut

Referenssi
4/2024 DNA Yrityksille

DNA IoT -liittymät tehostavat Liningin älykästä vedenohjausjärjestelmää

Referenssi
4/2024 DNA Yrityksille

Posiolla ainutlaatuiset kokemukset elävät yhdessä teknologian kanssa

Referenssi
3/2024 DNA Yrityksille

Yhteydet, tiimityö ja läsnäolo – niistä on konsulttien työarki tehty

Lue lisää viestinnän uusista muodoista

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Artikkeli
3/2024 DNA Yrityksille

DNA:n vahvat pohjoismaiset hartiat takaavat sujuvat digipalvelut läpi Pohjolan

Tehosta liiketoimintaasi toimistoviestintäratkaisuilla

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi parhaiten sopivat palvelut.
 

Jätä yhteydenottopyyntöSoita 0800 30 20 30