TIETOTURVA

Tietoturvapalvelut yritykselle,
tietoturvaa kaikkeen verkossa toimimiseen

DNA tarjoaa kattavat ratkaisut verkon ja sen palveluiden tietoturvalliseen käyttöön valmiina palveluna. Palvelumme suojaavat yrityksen palvelimet, tietokannat, sovellukset ja työasemat ulkopuolisilta uhilta ja antavat näkymän yrityksen verkon sisällön ja kapasiteetin valvontaan ja hallintaan. Kattavien tietoliikenne-, palvelinkeskus- ja monitorointipalveluiden tarjoajana toteutamme tarvittaessa koko asiakasverkon.

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.

Yrityksen tietoturva on monitasoinen kokonaisuus

Nykypäivän verkkohyökkäyksiä varten tarvitaan monikerroksellinen suojaus. Yksittäinen tietoturvapalvelu ei välttämättä riitä. Peukalosääntönä on, että kaikelta ei ole mahdollista suojautua - siksi on tärkeä ymmärtää, mitä haluamme suojata ja miltä. Näin yritysturva toimi tehokkaimmin. 

  • DNA DDoS Protection suojaa ja monitoroi verkon reunaa palvelunestohyökkäyksiltä
  • DNA Security Gateway (palomuuri) suojaa Internetin ja asiakasverkon välistä liikennettä eri tasoisesti
  • DNA Application Delivery Controller on sovellusten toimitusratkaisu, joka lisää sovellusten suorituskykyä, pitää huolen sovellusten jatkuvasta saatavuudesta ja suojauksesta

Teknologiaa ja siihen liittyviä palveluita on paljon. Näiden käyttäminen vaatii aikaa ja osaamista. Me DNA:lla autamme sinua löytämään yrityksesi tarpeisiin sopivan tietoturvakokonaisuuden. Ota yhteyttä!

Tietoturvan eri tasot