Blogit

Hyvät mobiiliyhteydet ja toimiva vaihdepalvelu tukevat Honkarakennetta, kun hirsirakentamisen ilosanomaa viedään maailmalle.

Honkarakenteen hirsitaloja nousee joka niemeen ja notkelmaan

Hyvät mobiiliyhteydet ja toimiva vaihdepalvelu tukevat Honkarakennetta, kun hirsirakentamisen ilosanomaa viedään maailmalle.

Honkarakenne valmistaa omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja, saunoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Jo yli 60 vuoden ajan Hongan hirsitaloja on toimitettu yli 85 000 ympäri maailmaa, 50:een maahan.

Perheyritystaustainen Honkarakenne halusi optimoida käytössään olevat data- ja mobiililiittymät sekä puhelinvaihteen palvelut vastaamaan mahdollisimman hyvin organisaation ja työntekijöiden nykytarpeita. Muutosprojektin aluksi Hongalla selvitettiin tarkasti markkinoilla tarjolla olevat eri palvelut, ja valittavaa ratkaisua punnittiin monelta kantilta.

Lopullinen päätös muodostui kuitenkin suhteellisen helpolla. ”Saimme DNA:lta hyvin tarkan kuvauksen tarjotusta ympäristöstä ja palveluista, sisältäen kiinteän datan ja mobiililiittymät sekä puhelinvaihteen palvelut. DNA:n mobiilipalvelut ja vaihteen puhepuolen ratkaisut ovat nykyaikaisia ja uusia. Se vaikutti valinnassa,” Honkarakenteen it-päällikkö Sami Kauppi kertoo.

Honkarakenteen talopaketit tehdään Hongan omalla tehtaalla, Karstulassa, jossa tuotantolaitoksen lisäksi sijaitsee myös Hongan pääkonttori. Kotimaan ohella Honkarakenteen moderneja hirsirakennuksia nousee ympäri maailman. Kansainvälinen myyntiverkosto on hirsirakentamisalan laajin, ja maahantuojia ja myyntiedustajia on jo yli 30 maassa. Lisäksi Suomessa myyntiedustajia on useilla paikkakunnilla ympäri maata. Honka työllistää noin 170 henkilöä. 

”Kun toimitaan eri sijainneissa, hyvät ja kattavat yhteydet nousevat suureen arvoon. Jotta työnteko sujuu ja yhteydenpito onnistuu, on yhteyksien oltava aina kunnossa,” Kauppi tiivistää.

Mobiililaitteet ja -liittymät mahdollistavat sen, että töitä voi tehdä sijainnista ja paikasta riippumatta. ”Työntekijät ovat olleet tyytyväisiä huomatessaan, että heillä on nyt uusien mobiililiittymien myötä enemmän mahdollisuuksia hallita ja hoitaa omaa puheluliikennettä eli tavoitettavuuttaan,” Kauppi kertoo.

”Kokonaiskuva palveluista sekä läpikäydystä muutosprojektista on erittäin positiivinen. Niin DNA:n tarjoamat mobiili- ja laajakaistaverkon ratkaisut kuin vaihdepalvelutkin ovat toimineet meillä erinomaisesti. Myös DNA:n asiakaspalvelusta on aina saanut apua, kun sitä on tarvinnut,” Kauppi sanoo.

Vuonna 2021 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 69,7 miljoonaa euroa (52,9 miljoonaa vuonna 2020), josta viennin osuus oli 60 prosenttia.

 

Näillä ratkaisuilla tehostimme asiakkaamme liiketoimintaa:

 

Meiltä löydät ratkaisut niin etä-, hybridi- kuin liikkuvaan työhön. Tutustu nyt!

Avainsanat:

Referenssi Yhteydet

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.