Verkkotunnukset

DNA Domain -palvelulla saat kätevästi yrityksellesi yksilölliset osoitteet nettisivuille, sähköpostille ja verkkokaupalle, joiden avulla asiakkaat löytävät yrityksesi ja palvelusi helposti.

Soita 0800 302030

Rekisteröi ja tilaa yksilöllinen domain nettipalveluillesi 

Verkkotunnus eli domain on yksi tärkeimmistä internetin palveluista. Jokainen yritys tarvitsee oman yksilöllisen verkkotunnuksen nettisivuja, sähköpostia, verkkokauppaa ja kampanjoja varten.

DNA:n kautta saat sekä kotimaiset että kansainväliset domainit vaivattomalla yhden luukun periaatteella. Sinun ei tarvitse huolehtia yrityksesi domainien ylläpidosta – me hoidamme myös domainien uusimisen puolestasi. Voit halutessasi myös hallinnoida itse omien domainiesi teknisiä asetuksia ilmaisella itsepalvelutyökalulla. Voit tarkistaa haluamasi domainin saatavuuden alta löytyvän tilauslomakkeen hakutoiminnon avulla.

DNSSEC-lisäpalvelulla (Domain Name System Security Extensions) saat lisäturvaa domain-palveluille. DNSSEC suojaa internetin käyttäjiä DNS-järjestelmän (Domain Name System) mahdollisilta heikkouksilta sekä varmistaa lähdedomainin aitouden. Palvelu suojaa väärennetyiltä tiedoilta, esimerkiksi haitallisilta osoitteilta.

DNA:lta saat verkkotunnukset vaivattomasti yhden luukun periaatteella. Me hoidamme puolestasi tunnusten rekisteröinnin, voimassaolon ja ylläpidon.

Voit halutessasi siirtää myös olemassa olevan verkkotunnuksen hallinnoinnin meille ottamalla yhteyttä yritysasiakaspalveluumme.

Liiketoiminnan jatkuvuus

Yrityksesi domainit eivät pääse vanhenemaan, kun ulkoistat ylläpidon meille.

Brändin vahvistaminen

Vahvistat yrityksesi brändiä hankkimalla yrityksellesi tunnistettavan domainin.

Tavoitettavuus

Yhtenäisten domainien avulla asiakkaasi löytävät yrityksesi ja palvelusi helposti. 

Etsi yrityksellesi uusi verkkotunnus

DNA Domain -palvelu

  • Verkkotunnustesi rekisteröinti ja niiden käyttöönottoon liittyvät toimenpiteet, joiden avulla yrityksesi löydetään verkosta.
  • Voit hallinnoida omia domain-tunnuksiasi myös DNA:n ilmaisella Domain-nimipalveluiden hallintatyökalulla.
  • Voit lisätä suojausta ottamalla DNSSEC-lisäpalvelun käyttöön.

DNA Varastodomain -palvelu

  • Voit hankkia verkkotunnuksen myös varastoon.
  • Tunnus rekisteröidään ilman nimipalveluja ja pidetään varattuna esimerkiksi tulevaisuuden käyttöä varten tai poissa pahantahtoisten ostajien ulottuvilta.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on domain?

Domain, eli verkkotunnus, on osoite esimerkiksi yrityksen verkkosivulle. Esimerkiksi DNA:n domain on dna.fi.

Voit rekisteröidä DNA:n kautta yrityksellesi domainin erilaisilla loppuliitteillä, esimerkiksi kansainvälisellä .com- ja kotimaisella .fi-loppuliitteellä. Voit tarkistaa domainin saatavuuden tilauslomakkeessa sijaitsevan hakutoiminnon avulla.

Domainilla on suuri merkitys yrityksesi näkyvyyteen ja brändiin. Suosittelemmekin, että käytät aikaa ja harkintaa yrityksesi muistettavan domainin valitsemiseen.

Milloin domain rekisteröityy minulle?

Tehty tilaus ei automaattisesti varaa domainia. Yritysasiakaspalvelumme vahvistaa tilauksen jälkeen, kun domain on varattu sinulle  ja otettavissa käyttöön. Tarvittaessa voit olla yhteydessä yritysasiakaspalveluun. 

Kuinka pitkään domain on rekisteröity minulle?

Kun rekisteröit domainin DNA:n kautta, se on omistuksessasi niin pitkään kuin haluat. Uusimme domainin automaattisesti vähintään vuodeksi kerrallaan. Mikäli haluat irtisanoa domainin omistuksestasi, sinun tulee tehdä se kirjallisesti olemalla yhteydessä yritysasiakaspalveluumme.

Mitä eroa on nettisivulla ja domainilla?

Domain on nettisivun osoite, joka kirjoitetaan selaimen osoitekenttään (URL).

Mitä teen, jos haluamani domain on varattu?

Mikäli haku ilmoittaa domainin olevan varattu, et voi rekisteröidä sitä. Voit tarkistaa domainin saatavuuden tilauslomakkeessa sijaitsevan hakutoiminnon avulla.

Täydentävät palvelut

Nettisivutyökalulla rakennat ammattimaiset kotisivut mutkattomasti ja kustannustehokkaasti.

Microsoft 365 mahdollistaa sujuvan yrityksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä mutkattoman tiimityön kaikilla laitteilla missä ja milloin vain.

Palomuuri suojaa tehokkaasti lähiverkon, sovellukset ja työasemat verkon uhkilta sekä antaa mahdollisuuden valvoa ja hallita verkon sisältöä ja kapasiteettia.

Yritysverkko yhdistää toimipisteiden lähiverkot suljetuksi, tietoturvalliseksi yritysverkoksi, jolloin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä kaikissa toimipisteissä.

Internet-yhteydet eri toteutustavoilla suoraan paikallisista toimipisteistä.

Pääsynhallinta rajaa tarkoituksenmukaisen pääsyn sisäverkkoon ja sen palveluihin halutuille käyttäjä- ja laiteryhmille sekä vierailijaverkkopalveluiden toteutuksen.

Referenssit

10/2023 DNA Yrityksille

Toiminnanohjauksen asiantuntijoiden arki tehostui DNA:n palveluilla

DNA tarjoaa SprintIT:lle henkilökohtaista palvelua ja toimivat palvelut asiakkuuden jokaisessa vaiheessa.
9/2023 DNA Yrityksille

Diginuija paukkuu huutokaupassa kattavien yhteyksien avulla

Suomen Filateliapalvelun toiminnassa teknologia ja nopeus kohtaavat vanhat ja arvokkaat keräilyesineet, kun DNA Yritysinternetin tarjoamat nopeat ja kestävät yhteydet mahdollistavat verkossa järjestettävät huutokauppatapahtumat sekä verkkokaupan pyörittämisen.
9/2023 DNA Yrityksille

DNA luo yhteyden – Peter Nymanin bisnes perustuu kommunikaatioon

Peter Nymanin viestintäyrityksen perusta on tinkimättömässä läsnäolossa ja hyvässä kommunikaatiossa. DNA:n tarjoamilla jouhevasti toimivilla yhteyksillä hän voi keskittyä siihen tärkeimpään – eli sujuvaan asiakastyöhön.
4/2023 DNA Yrityksille

Moottori ja kauppa hyrräävät, kun yhteydet pelaavat

DNA:n avulla O.K. Auto on varmistanut tietoturvalliset ja takuuvarmasti toimivat yhteydet.

Lue lisää asiakaspalvelun uusista muodoista

10/2023 DNA Yrityksille

Tavoitteena entistä toimivampi asiakaspalvelu? Helppokäyttöinen mobiilisovellus auttaa sekä yritystä että asiakasta

DNA Call on yrityksille suunnattu mobiilisovellus.
DNA:n asiakaspalvelija
9/2023 DNA Yrityksille

Suurin osa yhteydenotoista tapahtuu puhelimitse – Toimivat liittymät ja palvelut varmistavat, että jokaiseen niistä vastataan!

Olemme sitä mieltä, että yrityksen mobiili- ja vaihdepalvelun tilaamisen tulee olla yksinkertaista ja helppoa. Siksi toimitus ja käyttöönotto on tehty sinulle vaivattomaksi.
Peter Nyman
9/2023 DNA Yrityksille

Kolme harhaluuloa esiintymisestä ja miksi ne eivät pidä paikkaansa – Peter Nymanin opit johtajille

Esiintymistaito on yritysten johdolle yhä tärkeämpi avu. Siihen liittyy kuitenkin turhaa mystiikkaa. Peter Nyman setvii esiintymiseen liittyviä harhaluuloja ja antaa käytännön neuvoja parempaan esiintymiseen.
9/2023 DNA Yrityksille

Aito halu ratkoa ongelmia ja helpottaa asiakkaan arkea – DNA tekee yrityksesi arjesta yllättävän yksinkertaista

DNA:lla polku tarpeiden kartoituksesta aina niitä tukevien palveluiden käyttöönottoon on yllättävän yksinkertainen.

Takaa sujuva asiakaskokemus asiakaspalveluratkaisuilla

Ota yhteyttä ja hoidetaan yrityksesi asiakaspalveluratkaisut kuntoon.
 

Jätä yhteydenottopyyntöSoita 0800 30 20 30