Asiantuntija­palvelut takaavat yrityksesi saumattoman arjen

DNA:n Asiantuntijapalvelut tarjoavat sinulle tarvittavan tuen, jonka avulla valjastat yrityksesi ratkaisut tukemaan parhaiten liiketoimintasi menestystä tehokkaasti.

Soita 0800 302030

Saavuta yrityksesi palveluiden tehokkuuden huippu asiantuntija­palveluiden avulla

Sertifioidut ammattilaisemme ovat tukenasi asiakkuutesi eri vaiheissa – suunnittelusta ja käyttöönotosta aina neuvontaan ja standardimuutoksiin.

DNA tarjoaa yrityksellesi tukea, joka auttaa hyödyntämään liiketoimintaratkaisujasi optimaalisesti liiketoimintasi jatkuvuuden ja menestymisen tueksi. Palveluvalikoimamme kattaa laajasti erilaisia asiantuntijapalveluita, jotka vastaavat yrityksesi muuttuviin viestintä-, verkko- ja pilviratkaisujen tarpeisiin – konsultoinnista suunnitteluun ja toimituksesta palvelunhallintaan sekä kehittämiseen.

Ammattilaisemme tarjoavat proaktiivista ja henkilökohtaista tukea olipa kyseessä sitten uuden ratkaisun suunnittelu tai palveluiden käyttöönotto. Konsultointimme ja ratkaisukeskeinen lähestymistapamme takaavat parhaan tuen tietoliikenne- ja viestintäpalveluidesi käyttöönottoon, käyttöön ja hallinnointiin tehokkaasti ja tietoturvallisesti. Riskienhallinta on toimintamme keskeinen osa, mikä parantaa ennustettavuutta ja luotettavuutta minimoiden samalla haitat ja kustannukset.

Sertifioitujen ammattilaistemme sekä kumppaneidemme konsultointi ja ratkaisukeskeisyys takaavat, että ratkaisusi palvelevat yrityksesi strategisia tavoitteita ja tukevat kasvuasi kestävällä tavalla.

Sertifioidut asiantuntijat vuosikymmenien kokemuksella

Yrityksesi tarpeisiin räätälöitävät palvelukokonaisuudet

Toimintavarmuus ja nopeat vasteajat

Mutkatonta palvelua läpi asiakkuuden

Kattavat asiantuntijapalvelumme ovat yrityksesi tukena tarjousvaiheesta alkaen aina palveluiden käyttöönottoon ja hallintaan. Tarjoamme proaktiivista palvelua, jonka avulla varmistamme, että ratkaisusi palvelevat yrityksesi tarpeita nyt ja jatkossa.

Palveluiden suunnittelu ja toteutus

Asiantuntijamme tarjoavat asiantuntevaa tukea yrityksesi viestintä- ja tietoliikennearkkitehtuurin suunnittelussa ja toteutuksessa, myös jo tarjousvaiheessa. Ratkaisuarkkitehti keskittyy yrityksesi räätälöityihin ratkaisuihin ja on tukena suunnittelussa. Teknisen suunnitteluarkkitehdin tehtävänä on suunnitella ja olla tukena yrityksesi verkkoratkaisujen sujuvassa käyttöönotossa. 

Palveluiden sujuva käyttöönotto

DNA:n osaavat asiantuntijat varmistavat yrityksesi viestintä- ja tietoliikenneratkaisujen sujuvaan toimitukseen ja käyttöönottoon sekä projektien hallinnan suunnittelusta toimitukseen asti. Asiantuntijapalvelut kattavat perustoimitukset ja vaativammat kokonaisuudet sekä skaalautuvat tarpeesi mukaan. Sujuvan palveluiden käyttöönoton varmistamiseksi tarjoamme kattavan projektinhallintapalvelun sekä viestintä-, verkko- ja tietoturvatoimituksen käyttöönottopalvelut.

Palveluiden hallinta ja ylläpito

Sertifioidut asiantuntijamme auttavat hallinnoimaan ja ylläpitämään yrityksesi viestintä- ja tietoliikenneratkaisuja, jotta voit keskittyä sinulle tärkeimpiin asioihin. Palveluiden ylläpitoon ja käyttöön kuuluvat asiantuntijapalvelut sisältävät palvelupäälliköiden ja teknisten palvelupäälliköiden tarjoamat palvelut, asiakaspalvelun tuen sekä asiakaskoulutukset.

Nainen ja mies istuvat sohvalla ja katsovat hymyillen kameraan

Olemme tehneet palveluiden käyttöönotosta sinulle yllättävän yksinkertaista.

Katso helpot askeleet asiakkaaksi!

Takaa saumaton arki

Ota yhteyttä ja varmistetaan yhdessä yritystäsi parhaiten palveleva kokonaisuus.
 

Jätä yhteydenottopyyntöSoita 0800 30 20 30 

Referenssit

Referenssi
7/2024 DNA Yrityksille

Kansainvälinen yhteys onnistuu joustavan yritysverkon avulla

Referenssi
4/2024 DNA Yrityksille

Moderni teknologiayritys vaatii modernit työkalut

Referenssi
4/2024 DNA Yrityksille

DNA IoT -liittymät tehostavat Liningin älykästä vedenohjausjärjestelmää

Referenssi
4/2024 DNA Yrityksille

Posiolla ainutlaatuiset kokemukset elävät yhdessä teknologian kanssa

Artikkelit

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Älä anna stressin ottaa ohjaksia – hyvinvointilääkärin vinkit työn ja vapaa-ajan tasapainoon

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

10+1 välttämätöntä vinkkiä yrityksen kyberresilienssin vahvistamiseksi

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Miten teknologiayritys uudistuu palveluorganisaatioksi?

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Terveydenhuoltokin hyötyy reunalaskennasta – parempaa hoitoa haja-asutusalueille