Blogit

Nanoformin patentoidun järjestelmän avulla lääkeaineiden biologista hyödynnettävyyttä voidaan parantaa. Kuva: Nanoform

DNA:n tarjoama 5G-yhteys avaa ikkunan Nanoformista maailmalle

Suomalainen Nanoform parantaa lääkeaineiden biologista hyväksikäytettävyyttä ainutlaatuisella järjestelmällään. Nanoformilla bisnestä tehdään kansainvälisesti, joten tietoliikenneyhteyksien tulee toimia moitteettomasti. Yritys luottaakin DNA:n palveluihin – 5G-mobiililiittymät, liikkuva laajakaista, kuitu- ja varayhteys sekä työntekijöiden puhelimet tulevat DNA:n toimittamina.

Nanoform on suomalainen lääkealan yritys, joka työllistää tällä hetkellä 100+ työntekijää. Vaikka suurin osa nanoformilaista työskenteleekin Helsingin Viikissä, löytyy yritykseltä edustusta niin Yhdysvalloista, Portugalista, Englannista kuin Ruotsistakin. Työntekijöiden lisäksi myös asiakkaita löytyy ympäri maailmaa, mikä asettaa toimivat yhteydet avainasemaan.

Nanoformin ainutlaatuisen patentoidun järjestelmän avulla lääkeaineiden biologista hyödynnettävyyttä voidaan parantaa. Tämä tarkoittaa sitä, että lääkeaineen määrää voidaan pienentää, jolloin lääkkeet imeytyvät vereen nopeammin ja löytävät tiensä oikeaan paikkaan lyhyemmässä ajassa. Näin lääkkeet siis vaikuttavat aiempaa vauhdikkaammin, haittavaikutukset vähenevät, ja annettavan lääkeaineen määrää voidaan pienentää.

Vaikka järjestelmä voi kuulostaa korkealentoiselta, osataan Nanoformilla selittää se myös maallikoille toimivalla tavalla.

”Otetaan esimerkiksi kolme kupillista kahvia: yhteen laitetaan sokeripala, toiseen raesokeria ja kolmanteen tomusokeria. Isompi sokeripala liukenee hitaimmin ja kahvin makeutuminen kestää kauimmin. Raesokeri toimii taas hiukan nopeammin ja tomusokeri puolestaan liukenee kahviin heti. Meidän järjestelmämme pyrkii toimimaan lääkeaineiden kohdalla niin kuin tomusokeri kahvissa”, toimistopäällikkö Tom Blomqvist selvittää.

Yrityksen toiminnan merkityksellisyydestä kertovat sen useat patentit sekä saadut tunnustukset. Viimeisimpänä yritys onkin ehdolla parhaaksi tulokkaaksi kansainvälisissä Mediscience Awardseissa.

5G:n ja suoratoiston avulla asiakkaat pääsevät kurkistamaan tehtaalle

Nykyiset asiakkaat sekä prospektit ovat kiinnostuneita näkemään, miltä tuotantoprosessi sekä järjestelmän takana oleva tiimi näyttävät. Tähän tarpeeseen Nanoform on kehittänyt virtuaalisen kierroksen tiloissaan 5G-yhteyden avulla.

”Virtuaalikierroksilla meillä on kameroita, joita on yhdistetty 5G:hen. Kamerat kiertävät osastoilla, ja samalla haastattelemme asiantuntijoitamme. Näin pystymme näyttämään esimerkiksi missä teemme lääkeaineita, ja pystymme konkretisoimaan asiakkaille, keitä me olemme ja miksi me olemme niin hyviä”, Blomqvist kertoo.

Kierroksen tarjoama interaktiivisuus on asiakkaille ja yhteistyökumppaneille tärkeää, sillä kierroksen aikana he pääsevät kyselemään toiminnasta suoraan yrityksen omilta edustajilta. Virtuaalikierrokselle mahtuu enemmän väkeä mukaan kuin yrityksen omille käytäville – erästäkin kierrosta oli katsomassa yli 70 ihmistä Euroopasta ja Amerikasta.

”Saamme DNA:lta nopeaa ja henkilökohtaista palvelua”

Blomqvist pitää tärkeänä, että esimerkiksi liittymien ja puhelimien hankkiminen onnistuu helposti. 

”Toimimme kansainvälisesti niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, ja on tärkeää, että voimme pitää yhteyttä asiakkaisiin ja omiin työntekijöihimme. Viime vuonna tuplasimme työntekijöidemme määrän, jolloin hankimme paljon uusia puhelimia ja liittymiä”, Blomqvist toteaa.

Toimivat yhteydet ovat yksi Nanoformin toiminnan elinehto. Siksi yrityksellä on käytössään DNA:n valokaapeli ja katollaan 5G-antenni, joka toimii varayhteytenä. Varayhteys tuleekin tarpeeseen, sillä tällä hetkellä toimiston vieressä on Raidejokerin työmaa.

”Pyrimme varautumaan siihen, että yhteytemme toimivat aina tilanteessa kuin tilanteessa. DNA:n kanssa kaikki on sujunut hyvässä yhteistyössä. DNA:n puolelta asioistamme vastaavan Kaisa Rannan kanssa kaikkeen on löytynyt aina ratkaisu. Parasta on ollut saamamme nopea, henkilökohtainen ja kattava palvelu”, Blomqvist suitsuttaa.

Näillä ratkaisulla tehostimme asiakkaamme liiketoimintaa:

Ota yhteyttä

Avainsanat:

Referenssi Verkko Yhteydet Mobiili Viestintä Asiakaskokemus 5G Tavoitettavuus Liittymät Liikkuva laajakaista

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.