Laitteet yrityksille

Meiltä saat laitteet vaihteleviin tarkoituksiin aina yksittäisistä tilauksista isompiin laitekokonaisuuksiin – nyt ilmaisella toimituksella!

Varmista työn tehokkuus ja mielekkyys ajantasaisilla laitteilla

Investointi ajantasaisiin laitteisiin on investointi yrityksesi tulevaisuuteen. DNA:lta löydät laajan valikoiman laitteita ja laitteiden lisätarvikkeita niin pienen kuin isonkin yrityksen tarpeisiin.

Laitevalikoimaamme kuuluvat eri laitevalmistajien uutuudet ja yritysten kestosuosikit. Olemme suunnitelleet laitevalikoimamme vastaamaan erityisesti yritysten ja henkilöstön käyttötarpeisiin ja vaatimuksiin.

Laitteiden keskittäminen DNA:lle helpottaa sekä yrityksesi laitteiden että muiden yrityspalveluiden seurantaa, kun kaikki tieto löytyy yhdestä paikasta. Voit lisäksi hankkia erilaisia raportteja, esimerkiksi yrityksesi laitteiden, liittymien ja laskujen seurantaan. Näet laiteraportista esimerkiksi sopimuksen tyypit, maksuerät, laitteiden nimen ja IMEI-numerot.

Laitteiden ja lisätarvikkeiden valikoimaamme yrityksille kuuluvat:

  • Puhelimet
  • Tabletit
  • Kannettavat tietokoneet
  • Mokkulat ja modeemit 
  • Näytönsuojalasit ja suojakuoret
  • Kuulokkeet
  • Kaiuttimet
  • Kaapelit ja adapterit
  • Laukut ja reput

Voit hankkia laitteet joko kertamaksulla, maksuaikasopimuksella tai vuokrata ne sopimuskauden ajaksi palveluna. Laitteet toimitetaan veloituksetta valitsemaasi toimipisteeseen nopealla toimituksella, jolloin ne ovat perillä pääsääntöisesti seuraavan työpäivän aikana. 

Mikäli laitteesi kaipaa huoltoa, voit katsoa lisätietoja ja ohjeita tuki ja huolto -sivulta.

 

Kaipaatko apua yrityksesi laitehankinnoissa?

Meiltä saat asiantuntevaa opastusta yrityksesi laitekokonaisuuden kartoittamiseksi.

Helppo tilaus ja hallinnointi

Laitteiden ja liittymien tilaus, hallinnointi ja sulkeminen on mahdollista tehdä keskitetysti YritysDNA-itsepalvelussa. Voit myös hankkia myös käteviä DNA Yritysraportteja laitteiden, palveluiden ja laskujen seurantaan.

Kattava valikoima laitteita

Tarjoamme kattavan ja yrityksille suunnitellun valikoiman laitteita ja laitteiden lisätarvikkeita kilpailukykyisin hinnoin. Laitteet on mahdollista hankkia kertamaksulla, maksuaikasopimuksella tai palveluna.

Kätevä toimitus ja tuki

Laitteet toimitetaan monesti jo seuraavana arkipäivänä asiakkaan valitsemaan toimipisteeseen. Voit hoitaa chatin kautta kiireellisetkin asiat arkisin klo 8–16 välillä. Lisäksi huollot hoituvat kätevästi kumppaniverkostomme kautta.

Hanki yrityksesi laitteet DaaS-mallin mukaisesti palveluna

Voit tilata yrityksellesi erilaisia mobiilipäätelaitteita palveluna vaivattomasti YritysDNA-itsepalvelusta. DNA Palvelulaite -hankintamalli sisältää laitteen lisäksi ennalta määritetyt ja kattavat elinkaaripalvelut valitsemasi sopimuskauden ajaksi. Voit valita joko 12 kk, 24 kk tai 36 kk pituisen sopimuskauden. Laitteet toimitetaan nopealla toimituksella veloituksetta valitsemaasi toimipisteeseen kotimaassa.

Tilaa laitteet kätevästi YritysDNA-itsepalvelusta

DNA:n yritysasiakkaana voit tilata laitteet yrityksellesi YritysDNA:sta, yrityksille suunnatusta itsepalvelukanavasta. Voimme räätälöidä yrityksellesi sopivan laitenäkymän itsepalveluun kilpailukykyisellä hinnoittelulla. Laitteiden tilaamisen ja hallinnoinnin lisäksi itsepalvelu mahdollistaa yrityksesi liittymien, palveluiden ja laskujen hallinnoinnin keskitetysti yhdestä paikasta.

Minulla on jo tunnukset

Kirjaudu YritysDNA:han

Mikäli sinulla on jo tunnukset, mutta et näe laitteita yrityksesi valikoimassa, ota yhteyttä Yritysasiakaspalveluun: yritysasiakaspalvelu@dna.fi ja 044 144 099 (arkisin klo 8–16).

Minulla ei ole vielä tunnuksia

Yrityksesi pääkäyttäjä voi luoda uusia käyttäjiä YritysDNA:han ja määritellä heille käyttäjäoikeudet. 

Mikäli YritysDNA-itsepalvelu ei vielä ole yrityksesi käytössä, voi yrityksesi nimenkirjoitusoikeudellinen tilata tunnukset valtuutuslomakkeella.

Täytä valtuutuslomake

Lue lisää YritysDNA:sta

Hienoa, että olet kiinnostunut tarjoamistamme laitteista!

Ota yhteyttä yritysasiakaspalveluumme, niin autamme sinua löytämään juuri yrityksesi tarpeisiin sopivat laitteet. 

Jätä yhteydenottopyyntö

Katso yhteystiedot