Selausturva tekee liittymästä tietoturvallisemman 

DNA Selausturva estää verkkosivustojen yleisimmät tietoturvauhkat, kun käytät nettiä DNA:n mobiiliverkossa.

Hanki lisäturvaa työliittymään

Työtä tehdään yhä useammin mobiiliverkossa. DNA Selausturva on yritysliittymän lisäpalvelu, joka suojaa käyttäjän surffailun tehokkaasti. Palvelu suodattaa haitalliset sivut automaattisesti ja estää näin verkkosivustojen yleisimmät tietoturvauhkat, kuten tietojenkalasteluyritykset ja haittaohjelmien asennuslinkit. 

Puhelin ja käsi

Vältä huijaukset ja tietojenkalastelut

Selausturva estää käyttäjän pääsyn netin tunnetuimmille haitallisille sivustoille. Yksikin estetty huijaus voi säästää yrityksen isoilta vahingoilta.

Tehosta työliittymän tietoturvaa

Selausturva tekee netinkäytöstä turvallisempaa ja samalla koko yrityksen tietoturva paranee. Palvelun voi kytkeä puhelinliittymään ja liikkuvaan laajakaistaan.

Hanki helppo ja
edullinen suoja

Selausturva ei vaadi erillistä sovellusta, asennusta tai ylläpitoa, vaan se on aktiivinen aina DNA:n mobiiliverkkoa käytettäessä. Palvelu ei hidasta laitteen käyttöä.

Aktivoi Selausturva YritysDNA:ssa

DNA:n yritysasiakkaana voit tilata Selausturvan olemassa olevaan tai uuteen mobiililiittymään helposti YritysDNA-itsepalvelussa tai yritysasiakaspalvelun kautta. Palvelu on tilauksen jälkeen heti käyttövalmis.

Mikäli et ole vielä DNA:n yritysasiakas, voit hankkia Selausturvan uuden liittymätilauksen yhteydessä. Tutustu yritysliittymiin ja ota yhteyttä

DNA Selausturva puhelinliittymään

1,90 €/kk

Avausmaksu 5 €

DNA Selausturva Liikkuvaan laajakaistaan

4,90 €/kk

Avausmaksu 5 €

Näin Selausturva toimii

  • DNA Selausturva on yritysliittymän lisäpalvelu, joka on aktiivinen aina DNA:n mobiiliverkkoa käytettäessä. Erillistä sovellusta ei tarvita, eikä palvelu hidasta laitteen käyttöä. Selausturva suojaa käyttäjän surffailun tehokkaasti: Kun palvelu havaitsee, että sivulla on haitallista sisältöä, se estää käyttäjältä pääsyn kyseiselle sivulle. Palvelu on liittymäkohtainen.
     
  • Voit valita kahden suojaustason väliltä: 1) Tietoturvauhat tai 2) Tietoturvauhat ja haitallinen sisältö. Laajempi suojaustaso suodattaa myös väkivaltaa, aikuisviihdettä, uhkapelejä ja huumeita käsittelevät sivut. Voit vaihtaa tasoja silloin kun haluat tai tarvittaessa kytkeä suojauksen välillä pois päältä. 
     
  • Selausturvan voi kytkeä niin puhelinliittymään kuin liikkuvaan lajakaistaan. Kun käytät Selausturvalla suojattua liittymää modeemissa tai reitittimessä, se suojaa kaikki kyseisen wifin piirissä olevat laitteet  - niin kotona kuin toimistolla. Palvelu kattaa nettiselailun silloinkin, kun kännykän verkkoyhteyttä jaetaan toiselle laitteelle. 

Usein kysyttyä DNA Selausturvasta

Mille liittymille palvelu on kytkettävissä?

DNA Selausturva on liittymän lisäpalvelu, jonka voi kytkeä DNA:n puhelinliittymiin tai liikkuvaan laajakaistaan. Palvelu estää pääsyn netin tunnetuimmille haitallisille sivuille, kun käytät nettiä DNA:n mobiiliverkossa. 

Voit tarkistaa yrityksesi liittymät YritysDNA-itsepalvelusta. Selausturvan voi kytkeä olemassa olevaan liittymään tai tilata uuden liittymän yhteydessä.

Miten aloitan palvelun käytön?

DNA:n yritysasiakkaana voit tilata Selausturvan YritysDNA-itsepalvelussa joko olemassa olevaan liittymään tai uuden liittymän tilauksen yhteydessä. Palvelun voi hankkia myös yritysasiakaspalvelun kautta.

Tilattuasi DNA Selausturva -lisäpalvelun liittymällesi, palvelu on heti käyttövalmis. Voit hallita sitä kätevästi YritysDNA:ssa: vaihtaa suojaustasoa ja kytkeä palvelun halutessasi välillä pois päältä. 

Mikäli et ole vielä DNA:n yritysasiakas, voit hankkia Selausturvan uuden liittymätilauksen yhteydessä. 
 

Muutama puhelimen asetus on hyvä varmistaa, ennen kuin aloitat palvelun käytön:  

Ota WiFi-yhteys pois päältä. Selausturva toimii vain, kun käytät nettiä DNA:n mobiiliverkossa. 

Ota myös suojattu VPN-yhteys pois päältä. Selausturvan suodatus toimii, kun käytät nettiä ilman suojattua VPN-yhteyttä.  

Mistä tiedän, että Selausturva on estänyt sivun?

DNA Selausturva estää haitallisen sivun valitsemasi suojaustason mukaisesti. Vaihtoehtoiset suojaustasot ovat: Tietoturvauhat tai Tietoturvauhat ja haitallinen sisältö.

Kun DNA Selausturva havaitsee, että sivulla on haitallista sisältöä, se estää käyttäjältä pääsyn kyseiselle sivulle. Haitallista sisältöä voi olla esim. aikuisviihdettä, väkivaltaa, uhkapelejä tai huumeita sisältävä sivu. Tällöin aiotun sivun sijaan avautuu erillinen DNA:n infosivu, jossa kerrotaan, että DNA Selausturva on estänyt kyseisen sivun haitallisen sisällön vuoksi.

Voit siis huoletta liikkua netissä - palvelu estää pääsyn tunnetuille haitallisille sivustoille ja ohjaa käyttäjän niiltä pois ennen kuin vahinkoa ehtii tapahtumaan.

Huom! Jos kyseinen sivusto käyttää suojattua https-yhteyttä, infosivua ei aina näytetä, mutta saat tiedon, että sivu on estetty.

Huomioithan myös, että palvelu ei osaa eritellä ja suodattaa YouTuben näyttämää sisältöä eikä aina välttämättä tunnista sivuja, jotka avautuvat laitteeseen ladatun sovelluksen kautta. Nettiselaimen kautta avautuvat sivut palvelu suodattaa varmimmin.

Toimiiko Selausturva myös ulkomailla?

Selausturva toimii DNA:n yritysliittymissä myös ulkomailla, kun käytät mobiiliverkkoa. WiFi-verkossa palvelu ei toimi.

Tarvitsenko Selausturvan lisäksi muita tietoturvapalveluita?

DNA Selausturva estää pääsyn tunnetuimmille haitallisille nettisivuille silloin, kun käytät nettiä DNA:n mobiiliverkossa. Se ei estä viruksia tai tietovuotoja, tarjoa suojattua nettiyhteyttä avoimissa verkoissa tai esim. auta suojaamaan salasanojasi.

Yrityksen tietoturva koostuu monesta eri kerroksesta. DNA:lta saat kattavat palvelut yrityksesi liiketoiminnan turvaksi. Tutustu kaikkiin tietoturvapalveluihimme!

Miten Selausturva käsittelee tietojani?

Tietoja käsitellään DNA Selausturva -palvelun tuottamiseksi. Palvelu käsittelee tietoja niistä haitallisiksi luokitelluista verkko-osoitteista (URL-osoitteet), jotka liittymällä on yritetty avata. Tietoja käsitellään, jotta voimme tuottaa tilaamaasi DNA Selausturva -palvelua. Palvelu tunnistaa valitun suojaustason mukaan puhelimen nettiliikenteestä yrityksen hakeutua haitalliseksi luokitellulle sivustolle ja estää sivustolle pääsyn. Jos haluat edetä estetylle sivulle, voit kytkeä palvelun pois päältä Oma DNA -sovelluksessa.

DNA Selausturva ei muilta osin kerää tietoja liittymällä käytetyistä palveluista tai vierailluista verkkosivustoista. Lisää tietoa löydät DNA:n tietosuojaselosteesta.

DNA Selausturva ei toimi oikein puhelimessani, mitä teen?

Varmista ensin, että laitteesi asetukset ovat oikein.

Palvelu toimii ainoastaan silloin, kun puhelin on mobiiliverkossa, ei WiFi-verkossa.

Laitteessasi tai tietoturvasovelluksissasi voi olla asetuksia, joilla salataan laitteesta lähtevä verkkoliikenne välityspalvelimen avulla. Tällaisia asetuksia voivat olla esimerkiksi IP-osoitteen piilottaminen tai VPN-ominaisuuden käyttö. Näiden ominaisuuksien ollessa aktiivisena DNA Selausturva ei suojaa salattua liikennettä ja haitallisten sivujen suodattaminen ei välttämättä silloin toimi.

Suodatukseen vaikuttaa myös valitsemasi suojaustaso – voit vaihtaa sitä itse YritysDNA-itsepalvelussa.

Valittavat suojaustasot: Tietoturvauhat tai Tietoturvauhat ja haitallinen sisältö, joka suodattaa tietoturvauhkien lisäksi myös väkivaltaa, aikuisviihdettä, uhkapelejä ja huumeita käsitteleviä sivuja.   Palvelu suodattaa tunnetuimpia haitallisiksi luokiteltuja sivustoja – ja suodatuksen piirissä olevia sivuja lisätään palveluun säännöllisesti sitä mukaa, kun sivut on luokiteltu haitallisiksi. Halutessasi saat apua asiakaspalvelustamme – kysy, jos jokin palvelun suhteen vielä mietityttää. Autamme mielellämme!