Urheiluseura Koovee päätti keskittää kaikki puhelin- ja IT-palvelunsa yhteen osoitteeseen DNA:lle. 

Urheiluseura Koovee otti valtavan digiloikan kertarysäyksellä – yhden luukun periaate ratkaisi valinnan

Digiratkaisut tarjoavat urheilun ja liikunnan toimijoille monia uusia mahdollisuuksia. Urheiluseura Koovee päätti keskittää kaikki puhelin- ja IT-palvelunsa yhteen osoitteeseen DNA:lle. Samalla seura otti digiloikan, jonka avulla arkirutiinien pyöritys helpottui merkittävästi.

Tamperelainen Koovee on jo liki sata vuotta toiminut urheiluseura, joka tunnetaan monilajisuudestaan. Seura tarjoaa mahdollisuuden yhteensä 13 lajin harrastamiseen, ja jäseniä on toiminnassa mukana yli 4200. Seura työllistää tällä hetkellä 14 kuukausipalkkaista työntekijää sekä satoja valmentajia ja ohjaajia.

Koovee on käyttänyt DNA:n palveluita jo vuodesta 2015. Tänä päivänä seuran kaikki IT- ja puhelinratkaisut on keskitetty DNA:lle. Palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa 5G-liittymät, yritysverkko sekä tietoturvapalvelut.

”Tärkein syymme keskittää DNA:lle oli yhden luukun periaate. Halusimme saada kaikki tarvittavat palvelut yhteen paikkaan, ja DNA tarjosi meille kokonaisvaltaisimman ratkaisun. On työntekijöillekin helpompaa, että jos jokin askarruttaa, vastauksen saa nopeasti samasta numerosta”, perustelee toiminnanjohtaja Juuso Laamanen.

Palveluiden käyttöönotto oli Laamasen mukaan pitkä ja mittava prosessi. Koovee tiesi, mitä pakettiin tarvittiin, mutta DNA hoiti toteutuksen käytännössä. Prosessi yllätti jouhevuudellaan.

”Halusimme ottaa kaiken kerralla käyttöön ja toimistoverkkoratkaisut olivat siinä varmasti se vaativin asennuksia edellyttänyt osio, mutta kaikki meni lopulta sovitusti. Ongelmia ei ole ollut, ja asiakaspalvelu on auttanut aina, kun on tarvittu teknistä käyttötukea. Jälkikäteen voi sanoa, että otimme valtavan digiloikan kertarysäyksellä”, Laamanen toteaa.

Kooveen arkirutiinit, mukaan lukien yhteydenpito, intraratkaisut ja tiedonjako, hoituvat Laamasen mukaan kaikki pitkälti digitaalisesti.

”Tosi monet asiat ovat nykyisin ajasta ja paikasta riippumattomia. Meilläkin suurin osa työntekijöistä viettää aikaa kentällä. Jos tietää jo etukäteen, että on joku päivä 4–5 tuntia liikkeellä, ei ole pakko tulla toimistolle, vaan voi tehdä kotoa käsin kaikki ne työt, jotka eivät vielä 3–4 vuotta sitten olleet mahdollisia”, Laamanen summaa.

Urheilun ja liikunnan digitalisaatiossa onkin Laamasen mielestä vielä huimasti mahdollisuuksia ja myös odotukset digipalveluita kohtaan kasvavat jatkuvasti. Laamanen suositteleekin DNA:ta jokaiselle, joka haluaa kokonaisvaltaisella paketilla toteuttaa digiloikan kivuttomasti.

”Paljon on tietysti kiinni omastakin halusta ja uuden opettelu jännittää aina. Meillä kuitenkin, kun palvelut ovat olleet nyt jo pari vuotta käytössä, kaikki ovat sanoneet, että se on helpottanut ja tehostanut arkityötä todella merkittävästi. Moni asia, joka oli aiemmin vain puheen tasolla, on nyt vihdoin toteutunut”, sanoo Laamanen.

 

Näillä ratkaisuilla tehostimme asiakkaan liiketoimintaa: 

Avainsanat:

Referenssi Verkko Mobiili Muuttuva työ 5G Tietoturva Liikkuva työ Liittymät Liikkuva laajakaista

Lue lisää uudesta työstä

11/2023 DNA Yrityksille

NIS2-direktiivi on yrityksille mahdollisuus – Näin ennakoit ja rakennat kestävää liiketoimintaa

NIS2-direktiivi vahvistaa kyberuhkien torjuntaa.
11/2023 DNA Yrityksille

Ennakointi voi pelastaa liiketoimintasi jatkuvuuden – Miten yrityksesi on varautunut poikkeustilanteisiin?

Geopoliittisen tilanteen kiristyminen ja sen mukanaan tuomat ennalta arvaamattomat seuraukset vaikuttavat yritysten toimintaympäristöön.
Tiedätkö milloin kannattaa vaihtaa liittymää – 7 kysymystä yrittäjien yhteyksistä.
11/2023 DNA Yrityksille

Yrittäjä, tiedätkö milloin kannattaa vaihtaa liittymää?

Nämä 7 kysymystä mietityttävät yrittäjiä.
11/2023 DNA Yrityksille

DNA:n yritysliiketoiminnan uusi johtaja: "Suunnittelu on hyvä, toimintaan yhdistettynä parempi"

Anna-Mari Ylihurula aloitti DNA:n yritysliiketoiminnan johtajana elokuun 2023 alussa.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.