Puhelinliittymät-sivun kuvituskuva, jossa erilaisia muotoja

Puhelinliittymät

DNA:lla on valtakunnan tyytyväisimmät puhelinliittymäasiakkaat. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Soita 0800 302030

Nopeat ja huolettomat puhelinliittymät yrityksellesi

Yhä nopeammin liikkuvassa maailmassa myös yrityksesi yhteyksien on pysyttävä vauhdissa mukana. DNA Business Rajaton -yritysliittymät takaavat sen, ettei vauhti lopu kesken ja arki on sinulle yllättävän yksinkertaista.

DNA:n matkapuhelinliittymät sisältävät kotimaan normaalihintaiset puhelut sekä mahdollisuuden käyttää rajattomasti dataa Suomessa, Pohjolassa (Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska) ja Baltiassa (Latvia, Liettua, Viro). Kuukausihinta sisältää myös kiinteän EU-datapaketin, jonka avulla surffailu sujuu ilman huolta lisämaksuista muuallakin EU-alueella. Liittymien nopeuden voit valita vastamaan käyttäjän vaatimuksia.

Yrityspuhelinliittymien hallinnointi onnistuu vaivattomasti itsepalvelussa tai yritysasiakaspalvelun kautta. Kaikkiin yritysliittymiin on mahdollisuus liittää DNA:n lisä- ja yrityspalveluita. Lisäksi lisämaksulliset DNA Yritysraportit tarjoavat kokonaisnäkymän siitä, miten yrityksessä käytetään DNA:n matkapuhelinliittymiä sekä, mistä laskut ja kustannukset koostuvat.

Luotettavat ja nopeat palvelut paikasta riippumatta

DNA:n 4G-verkko kattaa yli 99,6 % suomalaisista, ja nopeasti laajentuva 5G-verkko palvelee jo yli sadalla paikkakunnalla. Katso kuuluvuuskartta.

Yli 99% suomalaisista kattava 4G-verkko sekä nopeasti laajeneva 5G-verkko takaavat, että yritysasiakkailla ympäri maan on mahdollisuus tehdä työtään nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti.

Voitto maistuu makealle, muttei vie nälän tunnetta.

Kiitos ja kumarrus. Meillä on valtakunnan tyytyväisimmät puhelinliittymäasiakkaat. Tämä selviää EPSI Rating -organisaation riippumattomasta tutkimuksesta*, johon haastateltiin Suomessa noin 1 000 yksityis- ja yritysasiakasta syyskuussa 2023.

Onhan se herkkua, mutta nyt ei ole oikea aika nauttia makeaa mahan täydeltä, vaan suunnata katseet kohti tulevaa ja miettiä, miten voisimme olla jatkossa vieläkin parempia.

*EPSI Rating -organisaation riippumaton tutkimus Tyytyväisimmät puhelinliittymäasiakkaat 10/2023. Indeksipisteet: DNA 73,7, toimiala 71,1, Elisa 70,3, Telia 69,5. Tutkimuksen virhemarginaali on +/- 2,7.

Helmikuun tarjous

DNA Business Rajaton 4G 10M nyt tarjoushintaan!

20,50 €/kk/24 kk

Avausmaksu 6,90 €/liittymä. Määräaikainen sopimus 24 kk, jonka jälkeen 21,90 €/kk. Tarjous on voimassa 29.2.2024 asti ja koskee DNA:lle siirrettäviä ja uusia liittymiä.

Tutustu yrityspuhelinliittymiimme

4G

DNA Business Plusliittymä

 • Netin maksiminopeus Ei sisälly perushintaan*
 • Netti Ei sisälly perushintaan*
 • Puhelut ja viestit Käytön mukaan
 • EU-data Ei sisälly perushintaan*

4,90 €/kk

*Lisämaksusta (1 €/pvä) rajaton data kotimaassa, EU-alueella 5,4 Gt/kk nopeudella 2 Mbit/s.

TARJOUS

DNA Business Rajaton 4G 10M

 • Netin maksiminopeus 10 Mbit/s
 • Netti Rajaton kotimaassa
 • Puhelut ja viestit Rajaton puhe, 100 kpl viestejä
 • EU-data 28,3 Gt/kk

20,50 €/kk/24 kk
Tarjous voimassa 29.2.2024 asti.

5G

DNA Business Rajaton 5G 100M

 • Netin maksiminopeus 100 Mbit/s
 • Netti Rajaton Pohjolassa ja Baltiassa
 • Puhelut ja viestit Rajaton puhe, 100 kpl viestejä
 • EU-data 34,7 Gt/kk

26,90 €/kk

5G

DNA Business Rajaton 5G 300M

 • Netin maksiminopeus 300 Mbit/s
 • Netti Rajaton Pohjolassa ja Baltiassa
 • Puhelut ja viestit Rajaton puhe, 1000 kpl viestejä
 • EU-data 38,6 Gt/kk

29,90 €/kk

5G

DNA Business Rajaton 5G 600M

 • Netin maksiminopeus 600 Mbit/s
 • Netti Rajaton Pohjolassa ja Baltiassa
 • Puhelut ja viestit Rajaton puhe, 1000 kpl viestejä
 • EU-data 48,9 Gt/kk

37,90 €/kk

5G

DNA Business Rajaton 5G 1000M

 • Netin maksiminopeus 1000 Mbit/s
 • Netti Rajaton Pohjolassa ja Baltiassa
 • Puhelut ja viestit Rajaton puhe, 1000 kpl viestejä
 • EU-data 55,4 Gt/kk

42,90 €/kk

Puhelimen näyttö, jossa teksti

Hanki lisäturvaa työliittymään

DNA Selausturva on yritysliittymän lisäpalvelu, joka suojaa käyttäjän surffailun tehokkaasti. Palvelu suodattaa haitalliset sivut automaattisesti ja estää näin verkkosivustojen yleisimmät tietoturvauhkat, kuten tietojenkalasteluyritykset ja haittaohjelmien asennuslinkit.

Tarvitsetko useampia liittymiä isomman yrityksen tarpeisiin?

Anna yritysmyyntimme auttaa! Saat tarjouksen yleensä jo seuraavaksi arkipäiväksi.

Kaipaatko nettiä liikkuvaan työhön? Tutustu liikkuvaan laajakaistaan.

Nainen ja mies istuvat sohvalla ja katsovat hymyillen kameraan

Olemme tehneet palveluiden käyttöönotosta sinulle yllättävän yksinkertaista.

Katso helpot askeleet asiakkaaksi!

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsenko 5G-puhelimeen 5G-liittymän? Toimiiko 5G-liittymä myös 4G-verkossa?

Tarvitset 5G-puhelimeen 5G-liittymän, jos haluat käyttää 5G-nopeutta. Mikäli sinulla on käytössäsi 5G-puhelin ja 4G-liittymä tai toisin päin, laitteesi on yhdistettynä 4G-verkkoon. Tällöin et saa kaikkea irti 5G:n mahdollistamasta nopeudesta.

5G-liittymät toimivat myös 4G-verkossa. Saapuessasi 5G-alueen ulkopuolelle, käytössäsi on 4G-verkko. DNA:n 5G-mobiiliverkko kattaa jo 77 % ja 4G-mobiiliverkko 99 % suomalaisista.

Miten tilaan yrityspuhelinliittymän?

Uusi asiakas: täytä haluamasi liittymän sivulla tilauslomake tai jätä tämän sivun kautta yhteydenottopyyntö, ja pyrimme olemaan sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa. Voit soittaa myös myyntipalveluumme, joka palvelee arkisin klo 08–16 numerossa 0800 30 20 30.

DNA:n nykyinen yritysasiakas: voit tilata liittymiä ja muita palveluita kätevimmin YritysDNA-itsepalvelusta. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, voit tilata ne täältä.

Voit myös tarvittaessa täyttää liittymäsivun tilauslomakkeen, jättää yhteydenottopyynnön tai soittaa asiakaspalveluun pienen liittymämäärien tapauksessa tai myyntipalveluun, jos haluat tilata suuren määrän liittymiä kerralla.

Yritysasiakaspalvelu palvelee arkisin klo 08–16 numerossa 044 144 099.

Myyntipalvelu palvelee arkisin klo 08–16 numerossa 0800 30 20 30.

Miten voin käyttää liittymääni ulkomailla?

EU- ja ETA-maissa käytät DNA Business Rajaton -liittymiä ilman lisäkuluja. Puhelut ja tekstiviestit maksavat saman verran kuin kotimaassa, kun käyttö on kohtuullista ja matkustus ajoittaista. Nettiä voit käyttää liittymäsi EU-datapaketin verran.

EU:n ulkopuolella hinnat määräytyvät käytön ja kohdemaan mukaan. Tilaamalla DNA Reissudata-lisäpalvelun kohdemaassa vältyt yllättäviltä roaming-maksuilta ja käytät nettiä huoletta. Palvelun hinta on 19,90 €/1 Gigatavu (alv 0 %) ja palvelu on käytettävissä 14 vuorokauden ajan. Paketin kuluttua loppuun voit tilata uuden Reissudata-paketin. Lue lisää DNA Reissudatasta täältä

Maakohtaiset puheluiden, tekstiviestien ja datankäytön hinnat löytyvät roaming-hinnastosta. Voit katsoa hinnastot ja tutustua ohjeisiin liittymän käytöstä ulkomailla täällä

Maksaako soittaminen Suomesta ulkomaille?

Soittaessasi Suomesta ulkomaille puheluun sovelletaan DNA Ulkomaanpuheluhinnastoa. Voit tutustua DNA Ulkomaanpuheluhinnastoon ja liittymän ulkomaan ohjeisiin täällä.

Mitä lisäpalveluita liittymiin on saatavilla?

Tarjoamme puhelinliittymiin seuraavia lisäpalveluita:

 • Multi-SIM-lisäpalvelulla käytät liittymääsi useassa laitteessa samanaikaisesti. Palvelu on saatavilla myös Apple Watch -älykelloon.
 • DNA Selausturva palvelu suojaa asiakkaita tunnetuimmilta haitallisilta verkkosivuilta, tietojenkalastusyrityksiltä ja haittaohjelmilta.  Selausturvan voi kytkeä sekä puhelin- että liikkuva laajakaista -liittymiin
 • DNA Reissudata -lisäpalvelulla käyttäjä voi tilata tekstiviestitse datapaketin yrityspuhelinliittymään, kun käyttäjä matkustaa EU:n ulkopuolella.

Tarjoamme lisäpalveluiden lisäksi yritysliittymiin täydentäviä ratkaisuja, kuten pilvipohjaisen Vaihdepalvelun saapuvien puheluiden ohjaamiseen vapaille henkilöille ja tilatietojen hallintaan sekä DNA Yritysraportit, joiden avulla saat näköalan yrityksesi asiakkuuteen, kuten liittymien käyttöön ja kustannuksiin.

Tutustu lisäpalveluihin ja täydentäviin ratkaisuihin tarkemmin täällä.

Miten soitan WiFi-puhelun?

Tee seuraavat toimenpiteet soittaaksesi WiFi-puheluita:

 1. Aktivoi ominaisuus puhelimesi asetuksista.
 2. Yhdistä puhelimesi langattomaan WiFi-verkkoon.
 3. Soita normaalisti. Tiedät puhelun olevan WiFi-puhelu, kun puhelimeesi ilmestyy (yleensä näytön yläreunaan) WiFi-puhelua kuvaava ikoni. Ikonin ulkoasu vaihtelee puhelinmalleittain.

Huomioithan WiFi-puheluiden osalta myös seuraavat asiat:

 • Toistaiseksi hätäpuhelut eivät toimi WiFi-verkossa, vaan ne välitetään aina automaattisesti matkapuhelinverkon kautta. SMS- ja MMS-viestien välitystapa on päätelaitekohtaista. Osa puhelimista edellyttää SMS- ja MMS-viestien lähettämiseksi matkapuhelinverkon kuuluvuuden.
 • WiFi-puhelut vaativat toimiakseen ominaisuutta tukevan liittymän ja puhelimen. Kaikki DNA Business Rajaton -liittymät ja DNA:n myymät uudet matkapuhelinmallit tukevat WiFi-puheluita.
 • Toistaiseksi WiFi-puhelut Applen tuotteilla ovat tuettuja DNA:n verkossa vain niillä Applen päätelaitteilla, jotka ovat yhteensopivia iOS17:n kanssa.
 • Matkapuhelimen asetuksien muokkaaminen vaihtelee mallikohtaisesti ja tarkemmat ohjeet tähän löydät puhelimesi ohjeista.

 

Oletko jo asiakas?

Tilaa ja hallinnoi yritysliittymiäsi helposti YritysDNA-itsepalvelussa.

Kirjaudu Tutustu palveluun

 

Käyttö ulkomailla

Jos tiesi vie ajoittain Suomen ulkopuolelle, voit käyttää liittymääsi EU-alueella pääosin kuin kotimaassa ilman huolta erillisistä roaming-kuluista. EU:n ulkopuolella kätevä täydennys on DNA Reissudata, jolla vältyt yllättäviltä kustannuksilta.

Surffaa mutkattomasti Pohjolassa, Baltiassa ja EU-alueella

Ota yhteyttä ja varmista sujuvat yhteydet yrityksellesi.
 

Jätä yhteydenottopyyntöSoita 0800 30 20 30 

 
 
 

 

Referenssit

Referenssi
Kuva: Ropo Capital
1/2024 DNA Yrityksille

Laskutusyrityksen kansainvälistyminen on helppoa, kun tietoliikennepalvelut saa yhdeltä luukulta 

Referenssi
10/2023 DNA Yrityksille

Toiminnanohjauksen asiantuntijoiden arki tehostui DNA:n palveluilla

Referenssi
9/2023 DNA Yrityksille

Diginuija paukkuu huutokaupassa kattavien yhteyksien avulla

Referenssi
9/2023 DNA Yrityksille

DNA luo yhteyden – Peter Nymanin bisnes perustuu kommunikaatioon

Lue lisää liittymien uusista muodoista

Artikkeli
2/2024 DNA Yrityksille

Asiakastarpeet kirittävät verkoista vikkeliä – tekoälynkin käyttö sujuu, kun latenssi on tarpeeksi lyhyt

Artikkeli
1/2024 DNA Yrityksille

Hiilijalanjälkemme on kutistuttava – mutta miten teleoperaattorit voivat tukea muutosta?

Artikkeli
12/2023 DNA Yrityksille

Onko 5G vastuullinen valinta? Vihreä sähkö ja energiatehokkaat ratkaisut hillitsevät 5G-verkon ympäristövaikutuksia

Artikkeli
Vinkit hybridiin tiimityöhön – näin onnistut
9/2023 DNA Yrityksille

Vinkit hybridiin tiimityöhön – näin onnistut