LIITTYMÄT

DNA Business Rajaton 4G -liittymät ovat liikkuvan työn valinta.

DNA Business Rajaton -liittymillä* voit käyttää rajattomasti dataa Pohjolassa (Suomi, Ruotsi,  Norja, Tanska) ja Baltiassa (Latvia, Liettua, Viro). Liittymät sisältävät myös EU-datapaketin, jonka avulla surffailet muualla EU-alueella ilman lisämaksuja. EU-datapaketin tiedonsiirtorajan ylittyessä maksat datan käytöstä EU-lisämaksun 6,0 euroa/Gt.

*Ei koske DNA Business Rajaton 4G 50M Suomi -liittymää, joka sisältää rajattoman tiedonsiirron käytön vain kotimaassa. Liittymän käytöstä EU-alueella peritään EU-perusmaksu 4,6 euroa/Gt. Kun EU-tiedonsiirtokiintiö on täynnä, veloitetaan datan käytöstä EU-lisämaksu 6,0 euroa/Gt.

Vanha liittymä on ajanhukkaa

Vanhoja 3G-liittymiä on yritysten käytössä vielä valtavasti. Kun esimerkiksi uudessa 4G-puhelimessa käytetään vanhaa liittymää, päivittäisten työtehtävien hoitaminen hidastuu huomattavasti. Valitse yrityksellesi laadukkaat ja nopeat yhteydet, niin teet työnteosta mutkatonta niin toimistolla kuin tien päällä.

Katso video

Onko yrityksesi herännyt digiaikaan? Vai takkuileeko liittymäsi vielä?

Liikkuva työ vaatii vaatii yhä tehokkaampia yhteyksiä. Vanhentuneet liittymät ja laitteet hidastavat työtä ja heikentävät työntekijöiden motivaatiota. Takkuilevat työkalut vaikuttavat negatiivisesti työn tulokseen ja vanha teknologia lisää tietoturvariskejä. Varmista yrityksesi tehokkuus päivittämällä liittymäsi jo tänään.

Katso oheiselta videolta, miksi tehokkaat yhteydet ovat yrityksille välttämättömiä.

 

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.