Puhelinliittymät yrityksille

DNA Business Rajaton 4G ja 5G -yritysliittymät ovat liikkuvan työn valinta

DNA:n nopeilla 4G ja 5G -liittymillä työnteko ei jää vauhdista kiinni. 5G-nopeudet ovat käytössä jo monissa kaupungeissa ja verkko kehittyy edelleen ripeään tahtiin. Katso, millä alueilla 5G-verkko toimii jo nyt ja minne 5G laajenee seuraavaksi.

DNA Business Rajaton -yritysliittymillä* voit käyttää rajattomasti dataa Pohjolassa (Suomi, Ruotsi,  Norja, Tanska) ja Baltiassa (Latvia, Liettua, Viro). Liittymät sisältävät myös EU-datapaketin, jonka avulla surffailet muualla EU-alueella ilman lisämaksuja. EU-datapaketin tiedonsiirtorajan ylittyessä maksat datan käytöstä EU-lisämaksun 3,5 euroa/Gt.

*Ei koske DNA Business Rajaton 4G 50M Suomi -liittymää, joka sisältää rajattoman tiedonsiirron käytön vain kotimaassa. Kun EU-tiedonsiirtokiintiö on täynnä, veloitetaan datan käytöstä EU-lisämaksu 3,5 euroa/Gt. Lue lisää EU-maksuista ja tiedonsiirtokiintiöistä.

 

Onko yrityksesi herännyt digiaikaan? Vai takkuileeko liittymäsi vielä?

Liikkuva työ vaatii vaatii yhä tehokkaampia yhteyksiä. Vanhentuneet liittymät ja laitteet hidastavat työtä ja heikentävät työntekijöiden motivaatiota. Takkuilevat työkalut vaikuttavat negatiivisesti työn tulokseen ja vanha teknologia lisää tietoturvariskejä. Varmista yrityksesi tehokkuus päivittämällä liittymäsi jo tänään.

Katso oheiselta videolta, miksi tehokkaat yhteydet ovat yrityksille välttämättömiä.

 

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.