Puhelinliittymät-sivun kuvituskuva, jossa erilaisia muotoja

Puhelinliittymät

DNA:lla on valtakunnan tyytyväisimmät puhelinliittymäasiakkaat. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Soita 0800 302030

Nopeaa ja huoletonta

Useimmat DNA:n matkapuhelinliittymät sisältävät kotimaan normaalihintaiset puhelut sekä mahdollisuuden käyttää rajattomasti dataa Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa. Reissudata-palvelun avulla käytät liittymiä EU- ja ETA-maiden ulkopuolella edullisesti.

Vaivaton hallinta

Puhelinliittymien hallinnointi onnistuu vaivattomasti itsepalvelussa tai yritysasiakaspalvelun kautta. Voit hankkia myös käteviä DNA Yritysraportteja liittymien ja laskujen seurantaan.

Kattava verkko

DNA:n 4G-verkko kattaa yli 99,6 % suomalaisista, ja nopeasti laajentuva 5G-verkko palvelee jo yli sadalla paikkakunnalla. Katso kuuluvuuskartta.

DNA Business Varma 5G 300M nyt tarjoushintaan!

27,95 €/kk/24 kk

Avausmaksu 6,90 €/liittymä. Määräaikainen sopimus 24 kk, jonka jälkeen 32,90 €/kk. Tarjous on voimassa 30.6.2024 asti ja koskee DNA:lle siirrettäviä ja uusia liittymiä.

Katso lisätiedot

Tutustu yrityspuhelinliittymiimme

Puhelimen näyttö, jossa teksti

Hanki lisäturvaa työliittymään

DNA Selausturva on yritysliittymän lisäpalvelu, joka suojaa käyttäjän surffailun tehokkaasti. Palvelu suodattaa haitalliset sivut automaattisesti ja estää näin verkkosivustojen yleisimmät tietoturvauhkat, kuten tietojenkalasteluyritykset ja haittaohjelmien asennuslinkit.

Voitto maistuu makealle, muttei vie nälän tunnetta.

Kiitos ja kumarrus. Meillä on valtakunnan tyytyväisimmät puhelinliittymäasiakkaat. Tämä selviää EPSI Rating -organisaation riippumattomasta tutkimuksesta*, johon haastateltiin Suomessa noin 1 000 yksityis- ja yritysasiakasta syyskuussa 2023.

Onhan se herkkua, mutta nyt ei ole oikea aika nauttia makeaa mahan täydeltä, vaan suunnata katseet kohti tulevaa ja miettiä, miten voisimme olla jatkossa vieläkin parempia.

*EPSI Rating -organisaation riippumaton tutkimus Tyytyväisimmät puhelinliittymäasiakkaat 10/2023. Indeksipisteet: DNA 73,7, toimiala 71,1, Elisa 70,3, Telia 69,5. Tutkimuksen virhemarginaali on +/- 2,7.

Tarvitsetko useampia liittymiä isomman yrityksen tarpeisiin?

Anna yritysmyyntimme auttaa! Saat tarjouksen yleensä jo seuraavaksi arkipäiväksi.

Kaipaatko nettiä liikkuvaan työhön? Tutustu liikkuvaan laajakaistaan.

Nainen ja mies istuvat sohvalla ja katsovat hymyillen kameraan

Olemme tehneet palveluiden käyttöönotosta sinulle yllättävän yksinkertaista.

Katso helpot askeleet asiakkaaksi!

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsenko 5G-puhelimeen 5G-liittymän? Toimiiko 5G-liittymä myös 4G-verkossa?

Tarvitset 5G-puhelimeen 5G-liittymän, jos haluat käyttää 5G-nopeutta. Mikäli sinulla on käytössäsi 5G-puhelin ja 4G-liittymä tai toisin päin, laitteesi on yhdistettynä 4G-verkkoon. Tällöin et saa kaikkea irti 5G:n mahdollistamasta nopeudesta.

5G-liittymät toimivat myös 4G-verkossa. Saapuessasi 5G-alueen ulkopuolelle, käytössäsi on 4G-verkko. DNA:n 5G-mobiiliverkko kattaa jo 77 % ja 4G-mobiiliverkko 99 % suomalaisista.

Miten tilaan yrityspuhelinliittymän?

Uusi asiakas: täytä haluamasi liittymän sivulla tilauslomake tai jätä tämän sivun kautta yhteydenottopyyntö, ja pyrimme olemaan sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa. Voit soittaa myös myyntipalveluumme, joka palvelee arkisin klo 08–16 numerossa 0800 30 20 30.

DNA:n nykyinen yritysasiakas: voit tilata liittymiä ja muita palveluita kätevimmin YritysDNA-itsepalvelusta. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, voit tilata ne täältä.

Voit myös tarvittaessa täyttää liittymäsivun tilauslomakkeen, jättää yhteydenottopyynnön tai soittaa asiakaspalveluun pienen liittymämäärien tapauksessa tai myyntipalveluun, jos haluat tilata suuren määrän liittymiä kerralla.

Yritysasiakaspalvelu palvelee arkisin klo 08–16 numerossa 044 144 099.

Myyntipalvelu palvelee arkisin klo 08–16 numerossa 0800 30 20 30.

Miten voin käyttää liittymääni ulkomailla?

EU- ja ETA-maissa käytät DNA Business Rajaton -liittymiä ilman lisäkuluja. Puhelut ja tekstiviestit maksavat saman verran kuin kotimaassa, kun käyttö on kohtuullista ja matkustus ajoittaista. Nettiä voit käyttää liittymäsi EU-datapaketin verran.

EU:n ulkopuolella hinnat määräytyvät käytön ja kohdemaan mukaan. Tilaamalla DNA Reissudata-lisäpalvelun kohdemaassa vältyt yllättäviltä roaming-maksuilta ja käytät nettiä huoletta. Palvelun hinta on 19,90 €/1 Gigatavu (alv 0 %) ja palvelu on käytettävissä 14 vuorokauden ajan. Paketin kuluttua loppuun voit tilata uuden Reissudata-paketin. Lue lisää DNA Reissudatasta täältä

Maakohtaiset puheluiden, tekstiviestien ja datankäytön hinnat löytyvät roaming-hinnastosta. Voit katsoa hinnastot ja tutustua ohjeisiin liittymän käytöstä ulkomailla täällä

Maksaako soittaminen Suomesta ulkomaille?

Soittaessasi Suomesta ulkomaille puheluun sovelletaan DNA Ulkomaanpuheluhinnastoa. Voit tutustua DNA Ulkomaanpuheluhinnastoon ja liittymän ulkomaan ohjeisiin täällä.

Mitä lisäpalveluita liittymiin on saatavilla?

Tarjoamme puhelinliittymiin seuraavia lisäpalveluita:

  • Multi-SIM-lisäpalvelulla käytät liittymääsi useassa laitteessa samanaikaisesti. Palvelu on saatavilla myös Apple Watch -älykelloon.
  • DNA Selausturva palvelu suojaa asiakkaita tunnetuimmilta haitallisilta verkkosivuilta, tietojenkalastusyrityksiltä ja haittaohjelmilta.  Selausturvan voi kytkeä sekä puhelin- että liikkuva laajakaista -liittymiin
  • DNA Reissudata -lisäpalvelulla käyttäjä voi tilata tekstiviestitse datapaketin yrityspuhelinliittymään, kun käyttäjä matkustaa EU:n ulkopuolella.

Tarjoamme lisäpalveluiden lisäksi yritysliittymiin täydentäviä ratkaisuja, kuten pilvipohjaisen Vaihdepalvelun saapuvien puheluiden ohjaamiseen vapaille henkilöille ja tilatietojen hallintaan sekä DNA Yritysraportit, joiden avulla saat näköalan yrityksesi asiakkuuteen, kuten liittymien käyttöön ja kustannuksiin.

Tutustu lisäpalveluihin ja täydentäviin ratkaisuihin tarkemmin täällä.

Miten soitan WiFi-puhelun?

Tee seuraavat toimenpiteet soittaaksesi WiFi-puheluita:

  1. Aktivoi ominaisuus puhelimesi asetuksista.
  2. Yhdistä puhelimesi langattomaan WiFi-verkkoon.
  3. Soita normaalisti. Tiedät puhelun olevan WiFi-puhelu, kun puhelimeesi ilmestyy (yleensä näytön yläreunaan) WiFi-puhelua kuvaava ikoni. Ikonin ulkoasu vaihtelee puhelinmalleittain.

Huomioithan WiFi-puheluiden osalta myös seuraavat asiat:

  • Toistaiseksi hätäpuhelut eivät toimi WiFi-verkossa, vaan ne välitetään aina automaattisesti matkapuhelinverkon kautta. SMS- ja MMS-viestien välitystapa on päätelaitekohtaista. Osa puhelimista edellyttää SMS- ja MMS-viestien lähettämiseksi matkapuhelinverkon kuuluvuuden.
  • WiFi-puhelut vaativat toimiakseen ominaisuutta tukevan liittymän ja puhelimen. Kaikki DNA Business Rajaton -liittymät ja DNA:n myymät uudet matkapuhelinmallit tukevat WiFi-puheluita.
  • Toistaiseksi WiFi-puhelut Applen tuotteilla ovat tuettuja DNA:n verkossa vain niillä Applen päätelaitteilla, jotka ovat yhteensopivia iOS17:n kanssa.
  • Matkapuhelimen asetuksien muokkaaminen vaihtelee mallikohtaisesti ja tarkemmat ohjeet tähän löydät puhelimesi ohjeista.

 

Oletko jo asiakas?

Tilaa ja hallinnoi yritysliittymiäsi helposti YritysDNA-itsepalvelussa.

Kirjaudu Tutustu palveluun

 

Käyttö ulkomailla

Jos tiesi vie ajoittain Suomen ulkopuolelle, voit käyttää liittymääsi EU-alueella pääosin kuin kotimaassa ilman huolta erillisistä roaming-kuluista. EU:n ulkopuolella kätevä täydennys on DNA Reissudata, jolla vältyt yllättäviltä kustannuksilta.

Surffaa mutkattomasti Pohjolassa, Baltiassa ja EU-alueella

Ota yhteyttä ja varmista sujuvat yhteydet yrityksellesi.
 

Jätä yhteydenottopyyntöSoita 0800 30 20 30 

 
 
 

 

Referenssit

Referenssi
4/2024 DNA Yrityksille

Moderni teknologiayritys vaatii modernit työkalut

Referenssi
4/2024 DNA Yrityksille

Posiolla ainutlaatuiset kokemukset elävät yhdessä teknologian kanssa

Referenssi
3/2024 DNA Yrityksille

Yhteydet, tiimityö ja läsnäolo – niistä on konsulttien työarki tehty

Referenssi
Kuva: Ropo Capital
1/2024 DNA Yrityksille

Laskutusyrityksen kansainvälistyminen on helppoa, kun tietoliikennepalvelut saa yhdeltä luukulta 

Lue lisää liittymien uusista muodoista

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Klikkaus haitalliselle sivulle voi riskeerata yrityksesi tiedot – DNA Varma auttaa torjumaan haitalliset sivustot

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Yrittäjä: Osta työvälineet Y-tunnukselle ja säästä! 

Artikkeli
3/2024 DNA Yrityksille

Valokuitu vai 5G FWA – tiedätkö nämä 5 asiaa kiinteästä 5G-yhteydestä?

Artikkeli
2/2024 DNA Yrityksille

Asiakastarpeet kirittävät verkoista vikkeliä – tekoälynkin käyttö sujuu, kun latenssi on tarpeeksi lyhyt