Blogit

Keikkoja ja katkeamattomia livestriimejä suoraan kotisohville

Olipa kyseessä konsertti, elokuva tai tv-ohjelma, AV-alalla toimivalta Akun Tehtaalta löytyy apua laaja-alaisesti kaikenlaisiin tapahtumiin.

”Siellä, missä joku esittää jotakin jollekin ja tarvitaan jonkinlaista tekniikkaa, me olemme se toimija, joka hoitaa teknisen toteutuksen”, kuvailee toimitusjohtaja Aku Syrjä.

Yhteensä 26 henkeä työllistävällä yrityksellä on keskusvarasto Tampereella, toimipiste Porissa ja pieni varasto Helsingissä. DNA:lta on hankittu mobiililiittymät kännyköihin, kuituyhteys tehtaalle sekä vaihdepalvelu.

”DNA on toimittanut meille kuitua jo 20 vuotta tehdasrakennuksen valmistumisesta lähtien. Saimme myös mobiililiittymät heti kättelyssä, kun DNA aloitti. Samaten mobiilivaihde otettiin heti, kun palvelu tuli.”

DNA saakin Syrjältä kehuja erityisesti siitä, että uusia tuotteita ja palveluita on tarjottu aina sitä mukaa, kun niitä on lanseerattu. Kontaktihenkilö on pysynyt käytännössä samana koko ajan, hän tuntee toiminnan ja yhteistyö on sujunut hyvin.

”DNA on ymmärtänyt meidän liiketoimintaamme ja pitänyt meidät hyvin ajan tasalla. Ei ole tarvinnut lähteä erikseen kyselemään, että mitäs nyt”, täsmentää Syrjä.

Akun Tehtaalla pilvipalvelut ovat avainasemassa – kalenterit ja myyntiaineistot löytyvät kaikki sieltä.

”Meidän kaltaisessa talossa, missä tuotantoja tehdään eri puolilla Suomea, järjestelmiin pitää päästä sujuvasti kiinni mobiilisti mistä tahansa”, Syrjä kertoo

Kuluva kevät on tuonut Akun Tehtaan tarjontaan myös livestriimaukset.

”Live Stream TV -sarjan suoratoistokeikat toteutetaan Tampereen tiloista kuituyhteyksien avulla. Jotta keikat onnistuvat, on erittäin tärkeää, että yhteydet toimivat”, Syrjä sanoo.

Striimien sujuvuuden voi tarkistaa vaikkapa omalta kotisohvalta osoitteessa: https://livestreamtv.fi.

Avainsanat:

Referenssi Verkko Liittymät Yhteydet Mobiili Viestintä Yrittäjille

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.