DNA Podcast

Podcasteissa tunnetut asiantuntijat keskustelevat työn ja teknologian muutoksesta sekä tulevaisuuden näkymistä. Keskustelut tarjoavat myös teräviä kulmia digitalisaation mahdollisuuksiin ja uhkiin.

Kyberrosvot-podcast

Kyberrosvot on DNA:n ja Tivin yhteistyössä toteuttama true crime -podcast, joka esittelee kiinnostavia kyberrikostapauksia Suomesta ja ulkomailta. Juontajana Peter Nyman, vakiovieraana DNA:n tietoturvaliiketoiminnan Business Manager Juho Saarinen ja vaihtuvina vieraina Suomen eturivin kyberasiantuntijat.

Yllättävän yksinkertaista -podcast

Yllättävän yksinkertaista -podcast sukeltaa pintaa syvemmälle teknologian ilmiöihin ja ammattisanastoon, tehden vaikeista asioista yllättävän yksinkertaisia. Jaksojen aiheita ovat muun muassa metaversumi, Zero trust, reunalaskenta ja vastuullisuus.

Inhimillisen johtamisen dna -podcast

Inhimillisen johtamisen dna -podcast tuo yhteen huippuasiantuntijoita keskustelemaan hyvän johtamisen vaikutuksesta ja merkityksestä – nyt ja tulevaisuudessa.

ÄÄNIKIRJA

Teknologiatrendit 2023

Miltä kuulostaa teknologian vuosi 2023? Keräsimme yhteen muhkean listan tänä vuonna vaikuttavia trendejä äänikirjan muotoon - kuuntele, mistä seuraavaksi kuhistaan.

PODCAST

Tulevaisuustehdas

4-osainen Tulevaisuustehdas-sarja kokoaa yhteen joukon kansainvälisiä ja kotimaisia huippuasiantuntijoita keskustelemaan ajankohtaisista työelämän ja teknologian virtauksista.

PODCAST

Kuuleeko Pohjola?

Podcastissa keskustellaan yritys- ja asiantuntijavieraiden kanssa siitä, millaista on elää ja tehdä bisnestä Pohjolassa.

PODCAST

Teknologia-Suomi 2020

Millaisia uusia muotoja teknologinen kehitys ottaa? Viekö tekoäly ja kuka vikisee? Mikä muuttuu työssä, kun kaikki digitalisoituu? Tässä 6-osaisessa sarjassa suuntaamme katseen uudelle vuosikymmenelle ja tarkastelemme teknologian kehittymistä kolmesta eri kulmasta.

ÄÄNIKIRJA

Kaikki mitä yrityspäättäjän pitää tietää 5G:stä

Uudessa, kattavassa äänikirjassa käsittelemme 5G:n merkitystä yrityksille. Kuinka 5G muuttaa yritysverkkoja? Mitä lyhyt viive ja huippunopeus  mahdollistavat?

PODCAST

Mitä pitää tietää

"Mitä pitää tietää" on 7-osainen podcast-sarja, jossa juontaja Sallamaari Muhonen syventyy huippuasiantuntijoiden johdolla kiehtoviin teknologiatrendeihin: koneoppimiseen, tekoälyn eettisyyteen, AR:n, lohkoketjuihin, tietoturvauhkiin, eksoskeletoneihin ja 5G:hen.

PODCAST

Verkon varassa

Verkon varassa -sarjassa tarkastellaan älykkäitä ekosysteemejä. Millaisia uusia toimijoita IoT ja digitalisaatio tuovat kaupan tai teollisuuden arvoketjuihin? Millaisia ovat uudet tavat suunnitella kaupunkeja? Miten hyvinvointi digitalisoituu?

PODCAST

Aistien internet

Aistien internet -sarjassa selvitetään, miten teollinen internet käytännössä toimii – ja mitä se kätkee sisuksiinsa. Millaista tietoa anturit keräävät ympäristöstään? Millaista liiketoimintaa IoT:n avulla tehdään? ​

PODCAST

Hyvä paha digitalisaatio

Hyvä paha digitalisaatio -podcast tarjoilee kuusi terävää kulmaa digitalisaatioon kolmen teeman alla: Kyberturvallisuus, IoT sekä Muuttuva työelämä. Kutakin teemaa isännöi alan ykkösasiantuntija yhdessä juontaja Sallamaari Muhosen kanssa. Lisäksi studioon on saapunut keskustelemaan joukko kiinnostavia vaikuttajia.

PODCAST

Suomalaisen työn ääniä

Podcasteissa Suomen ykkösasiantuntijat tarkastelevat suomalaisen työn uusia ilmiöitä ja tulevaisuutta. Sarja on nauhoitettu Porin SuomiAreenan yhteydessä.

PODCAST

Työmatkalla tulevaisuuteen

Podcasteissa käsitellään työelämän virtauksia, vainutaan tulevaisuutta ja tarkastellaan työelämää uudenlaisista näkökulmista. Studiokeskustelua vetää radioääni Sallamaari Muhonen.

PODCAST

Tulevaisuuden ammattilaiset

Miltä tulevaisuus kuulostaa? Podcasteissa johtavat asiantuntijat keskustelevat tulevaisuuden näkymistä, mahdollisuuksista ja ratkaisuista digitalisoituvassa maailmassa.

Tutustu myös muihin sisältöihimme

Webinaarit ja tapahtumat

Osallistu DNA:n järjestämiin webinaareihin ja tapahtumiin tai katso aiempien webinaarien tallenteet.

Oppaat

Aina on hyvä hetki opetella uutta. Sukella teknologian maailmaan maksuttomien oppaidemme avulla.