DNA Podcast

Miltä uusi työ kuulostaa?

Uuden työn podcasteissa tunnetut asiantuntijat keskustelevat työn ja teknologian muutoksesta sekä tulevaisuuden näkymistä. Keskustelut tarjoavat myös teräviä kulmia digitalisaation mahdollisuuksiin ja uhkiin. 

DNA Podcast - Tulevaisuustehdas

Tulevaisuustehdas

4-osainen Tulevaisuustehdas-sarja kokoaa yhteen joukon kansainvälisiä ja kotimaisia huippuasiantuntijoita keskustelemaan ajankohtaisista työelämän ja teknologian virtauksista. 

Kuuleeko Pohjola?

Podcastissa keskustellaan yritys- ja asiantuntijavieraiden kanssa siitä, millaista on elää ja tehdä bisnestä Pohjolassa.

DNA Podcast - Teknologia-Suomi 2020

Teknologia-Suomi 2020

Millaisia uusia muotoja teknologinen kehitys ottaa? Viekö tekoäly ja kuka vikisee? Mikä muuttuu työssä, kun kaikki digitalisoituu? Tässä 6-osaisessa sarjassa suuntaamme katseen uudelle vuosikymmenelle ja tarkastelemme teknologian kehittymistä kolmesta eri kulmasta.

Äänikirja: Kaikki mitä yrityspäättäjän pitää tietää 5G:stä

Uudessa, kattavassa äänikirjassa käsittelemme 5G:n merkitystä yrityksille. Kuinka 5G muuttaa yritysverkkoja? Mitä lyhyt viive ja huippunopeus  mahdollistavat? 

Mitä pitää tietää

"Mitä pitää tietää" on 7-osainen podcast-sarja, jossa juontaja Sallamaari Muhonen syventyy huippuasiantuntijoiden johdolla kiehtoviin teknologiatrendeihin: koneoppimiseen, tekoälyn eettisyyteen, AR:n, lohkoketjuihin, tietoturvauhkiin, eksoskeletoneihin ja 5G:hen.

Verkon varassa

Verkon varassa -sarjassa tarkastellaan älykkäitä ekosysteemejä. Millaisia uusia toimijoita IoT ja digitalisaatio tuovat kaupan tai teollisuuden arvoketjuihin? Millaisia ovat uudet tavat suunnitella kaupunkeja? Miten hyvinvointi digitalisoituu? 

Aistien internet

Aistien internet -sarjassa selvitetään, miten teollinen internet käytännössä toimii – ja mitä se kätkee sisuksiinsa. Millaista tietoa anturit keräävät ympäristöstään? Millaista liiketoimintaa IoT:n avulla tehdään? ​

Hyvä paha ­digitalisaatio

Hyvä paha digitalisaatio -podcast tarjoilee kuusi terävää kulmaa digitalisaatioon kolmen teeman alla: Kyberturvallisuus, IoT sekä Muuttuva työelämä. Kutakin teemaa isännöi alan ykkösasiantuntija yhdessä juontaja Sallamaari Muhosen kanssa. Lisäksi studioon on saapunut keskustelemaan joukko kiinnostavia vaikuttajia.

Suomalaisen työn ääniä

Podcasteissa Suomen ykkösasiantuntijat tarkastelevat suomalaisen työn uusia ilmiöitä ja tulevaisuutta. Sarja on nauhoitettu Porin SuomiAreenan yhteydessä.

Työmatkalla tulevaisuuteen

Podcasteissa käsitellään työelämän virtauksia, vainutaan tulevaisuutta ja tarkastellaan työelämää uudenlaisista näkökulmista. Studiokeskustelua vetää radioääni Sallamaari Muhonen.

Tulevaisuuden ammattilaiset

Miltä tulevaisuus kuulostaa? Podcasteissa johtavat asiantuntijat keskustelevat tulevaisuuden näkymistä, mahdollisuuksista ja ratkaisuista digitalisoituvassa maailmassa.