Blogit

Tiimihenki-yritystä luotsaava Tapio Keränen (keskellä) elää kiireistä pienyrittäjän arkea, johon DNA:n asiantunteva apu ja toimivat yhteydet tuovat helpotusta. Kuva: Tiimihenki

Toimivat yhteydet ja asiantunteva palvelu ovat vuorovaikutuskoulutusta järjestävälle Tiimihenki-yritykselle elinehtoja

Pienyrittäjän arki on kiireistä. Tiimihenki-yrityksen kahdeksan työntekijää asuvat ympäri Suomen. Laajalla alueella toimivalle yritykselle toimivat yhteydet ovat ehdoton edellytys, ja DNA:n 5G-mobiililiittymällä asiat hoituvat vikkelästi ja varmasti. Kiireiselle pienyrittäjälle lähellä oleva DNA Kauppa on myös kullanarvoinen apu.

Jukka-Tapio Keränen on yrittäjä, jolla on monta rautaa tulessa. Keränen on työskennellyt 12 vuotta taikurina sekä opiskellut teatteri-ilmaisun ohjaajaksi. Viime aikoina Keräsen omat taikatemput ovat jääneet vähemmälle, sillä Keränen on keskittynyt vahvemmin vuonna 2020 perustettuun vuorovaikutusvalmennusta järjestävään Tiimihenki-yritykseensä.

Tiimihenki tarjoaa yrityksille ja yhteisöille vuorovaikutuskoulutusta, jonka tavoitteena on vahvistaa yhteisön tiimihenkeä ja syventää vuorovaikutustaitoja. Yrityksen slogan on ”Aina kannattaa puhua”, mikä kuvaa valmennuksien ydinviestiä: avoimuus ja rehellisyys ovat toimivan yhteisön peruspilareita.

”Kaikki ymmärtävät, että jos kommunikaatio on sujuvaa työpaikalla ja kaikki saavat ilmaista mielipiteensä aina harjoittelijasta toimitusjohtajaan, ei kenenkään tarvitse pelätä mokia. Uskallus mokata on yritykselle mieletön valtti!” kertoo Keränen.

Tiimihenki-yrityksellä on kahdeksan työntekijää, jotka ovat levittäytyneet tasaisesti ympäri Suomea. Maantieteellisesti laajalla alueella toimivan yrityksen elinehtona ovatkin luotettavat ja toimivat yhteydet ympäri Suomen.

”Kännykässä on koko elämä. Työ pyörii paljon sähköpostin ja puheluiden ympärillä, joten toimivat yhteydet ovat elintärkeitä minulle ja yritykselleni”, Keränen kertoo.

Myös kattava DNA-kauppojen verkosto on   korvaamaton tuki yrittäjälle. Vuorovaikutuksen ammattilaisena Keränen osaa arvostaa toimivaa asiakaspalvelua.

”DNA:n asiakaspalvelu tukee kiireistä yrittäjän arkea. Työmatkan varrella sijaitsevassa liikkeessä asiointi on ollut nopeaa ja mutkatonta. Ystävälliset ja asiantuntevat asiakaspalvelijat auttavat, kun marssii liikkeeseen. Yritys- ja yksityispuolen asiat hoituvat kokonaisvaltaisesti ja nopeasti.

 

Näillä tehostimme asiakkaamme liiketoimintaa  

Avainsanat:

Referenssi Mobiili Muuttuva työ 5G Liikkuva työ Yrittäjille Liittymät

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.