PALVELINKESKUSPALVELUT

Palvelinkeskuspalvelut Suomessa

Tarjoamamme kattavat palvelut työasemakohtaisesta varmuuskopioinnista palvelinkapasiteettipalveluihin. Palvelinkeskuspalvelumme tarjoavat asiakkaalle helposti käyttöönotettavan ja joustavan palvelinympäristön korkean käytettävyyden tilaratkaisujen, järjestelmäresurssien ja käyttöpalveluiden hyödyntämiseen ilman omia investointeja laitetiloihin, järjestelmiin tai osaamiseen.

Palvelut rakentuvat DNA:n sertifioitujen asiantuntijoiden valvomien ja ylläpitämien ammattimaisten palvelinkeskusten virtuaalisesti asiakkaalle tarjoamiin ratkaisuihin, jotka joustavat optimaalisesti asiakastarpeen mukaisesti. Palvelinkeskuksemme sijaitsevat Suomessa.

Konesalipalvelut

DNA:n konesalissa palveluja on tarvittaessa helppo laajentaa tai muokata tilanteiden ja tarpeiden muuttuessa. Näin omat investoinnit voidaan välttää ja saavuttaa säästöjä tietohallinnon kokonaiskustannuksissa. Samalla omat palvelinkäytöstä vapautuvat tilat voi ottaa tuottavampaan käyttöön, ja esimerkiksi siirtyminen uusiin toimitiloihin onnistuu ilman käyttökatkoja.

Harkitsetko? Ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö

Kulunvalvonta

Kulku tiloihin tapahtuu sähköiseen kulunvalvontajärjestelmään määritettyjen oikeuksien perusteella aina ulko-ovelta laitekaappiin saakka. Asiakas saa käyttöönsä tarvitsemansa määrän kulkuoikeuksia ja niitä voidaan hallita joustavasti tilanteiden muuttuessa. Kulkuoikeudet on suojattu henkilökohtaisella PIN koodilla.

Jäähdytys

Konesalissa käytetään energiatehokasta, useita ympäristöpalkintoja saanutta kaukojäähdytystä. Salissa on oma kaukojäähdytysliittymä ja -keskus, lisäksi erilliset vedenjäähdytyskoneet. Jäähdytysjärjestelmillä on erilliset jäähdytyspiirit.

Laitetilan jäähdytys on toteutettu alueesta riippuen aluekohtaisilla vakioilmastokoneilla tai rivijäähdyttimillä, vähintään n+1 mitoituksella. Laitetilassa käytetty kylmä-/kuumakäytävä -asetelma tehostaa jäähdytysilman jakamista palvelimille ja vähentää eri lämpötiloissa olevien ilmavirtojen sekoittumista toisiinsa.

Laitepaikat

Laitetilasta on saatavilla puolikkaita (21U) ja kokonaisia (47U) laitekaappeja. Vakioitujen IT-laitekaappien mitat ovat 800x1200mm.

Sähkönsyöttö

Kaikkiin laitekaappeihin tulee kaksi erillistä sähkönsyöttöä, joista vähintään toinen on varmennettu akustolla. Voimalaiteet on varmennettu tekniikasta riippuen joko n+1 tai 2N. Molemmat sähkönsyötöt on varmistettu varavoimakoneilla. Laitekaappeja on saatavilla sekä kolmivaiheisena 230V AC että 48V DC sähkönsyötöllä.

Palosuojaus

Konesalissa on käytössä Argon-kaasusammutusjärjestelmä, jossa on automaattinen kaasumäärän tarkkailujärjestelmä ja kaksi erillistä kaasulaukaisualuetta. Tiloissa on kaksi erillistä havainnointipiiriä (paloilmaisimet ja näytteenottoputkisto), joilla ohjataan kaasun automaattilaukaisua. Hälytykset välittyvät 24/7/365 miehitettyyn valvomoon sekä aluehälytyskeskukseen.

Tietoliikenneyhteydet

Tietoliikenneyhteydet on kahdennettu palvelinlaitteelta ja laitetilasta eteenpäin. Laitetilaan tulee kaksi erillistä kuituyhteyttä DNA:n runkoverkosta. Laitetilassa on kaksi runkoreititintä, joihin kuidut on kytketty. Laitetilassa on lisäksi DNA:n 4G tukiasema.
 

Varmistus

DNA Varmistus on palvelu yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat keskitetysti ja hallitusti varmistaa palvelimissa ja/tai työasemissa olevat tietonsa. Palvelu toimii sekä kiinteissä toimipisteissä että liikkuvien työntekijöiden kannettavissa työasemissa ja kaikkien operaattoreiden Internet-liittymillä, myös langattomilla yhteyksillä (esim. Mokkula).

Yritys valitsee varmuuskopioitavat tiedot käyttäen joko helppoja vakiomäärittelyitä tai valiten ne itse. Tärkeä aineeton omaisuus säilyy DNA:n tietovarastossa oman toimipisteen ulkopuolella ja tiedonsiirto palveluun toteutetaan hyödyntäen salattua Internet-yhteyttä.

Harkitsetko? Ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö

Palvelin

DNA Palvelinkeskuspalvelut tarjoavat luotettavan ja helposti käyttöönotettavan palvelinympäristön asiakkaan liiketoiminnan tueksi. Palvelut on kehitetty sekä helpottamaan asiakkaan palvelinympäristön ylläpitoa ja kehitystä että palvelinjärjestelmiin liittyvien kustannusten ennakointia. Palvelut tarjoavat mahdollisuuden korkean käytettävyyden tilaratkaisujen, järjestelmäresurssien ja käyttöpalveluiden hyödyntämiseen joustavasti - ilman että asiakkaan tarvitsee tehdä jatkuvasti investointeja omiin laitetiloihin, järjestelmiin tai osaamiseen.

DNA Palvelin -palvelutuotteet tarjoavat asiakkaalle joustavaa palvelinkapasiteettia. Ne skaalautuvat joustavasti asiakastarpeen mukaan. Palvelut muodostuvat jaetun kapasiteetin virtuaalipalvelimista sekä asiakkaalle dedikoiduista palvelimista ja virtualisointialustoista sekä näihin liitettävistä lisäpalveluista, joita voidaan yhdistellä asiakaskohtaisesti asiakkaalle parhaalla tavalla.

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.