Blogit

Graafisen suunnittelijan työ painottuu digiympäristöön – saumattomasti toimiva tiedonsiirto on tärkeä Harri Welling Oy:lle

Graafinen suunnittelija Harri Welling käsittelee työssään suurikokoisia tiedostoja. DNA:n verkko toimii luotettavasti myös silloin, kun aikataulu on tiukka, ja valmiit materiaalit pitää saada toimitettua painoon ripeästi.

Harri Welling on pitkän linjan graafinen suunnittelija, jonka käsissä syntyy niin yritysgrafiikkaa ja mainosmateriaaleja kuin teknistä kuvitusta. Rakennuspiirtäjänä 80-luvulla aloittanut ja sittemmin mainospuolelle repertuaariaan laajentanut Welling on vuosien saatossa huomannut alan digitaalisen muutoksen. ”Nykyään kaikki tehdään tällä alalla lähtökohtaisesti digitaalisesti, jolloin yhteyksien toimimisen tärkeys korostuu.” 

Vantaan Viherkummussa yritystään pyörittävän Wellingin palvelut ovat löytäneet monet paikalliset yrittäjät. Palveluihin kuuluu muun muassa nettisivuja, printtimainontaa ja ikkunateippauksien suunnittelua. Pankkeja, ravintoloita ja muita paikallisia yrityksiä palveleva Welling toimii yrityksessään yksin, mutta käyttää aina tarvittaessa alihankkijoita. ”Yhden miehen yrityksenä kykenen olemaan joustava ja palvelemaan asiakasta juuri silloin kun minun ammattitaitoani tarvitaan.”

Graafisen suunnittelijan työlle deadlinet ja niistä kiinni pitäminen on tuttua kauraa. ”Usein paperisena lopputuloksena syntyvät tuotteet tehdään tarkalla aikataululla. Kun painotalon kanssa on sovittu jokin deadline, siitä on pidettävä kiinni. Yllätyksille ei ole varaa, joten yhteyksien on toimittava luotettavasti.”

Graafinen suunnittelija käsittelee työssään suuria tiedostoja. Tällöin tiedonsiirron nopeudella on paljon merkitystä. ”Kun käsittelen jotain suurempaa tiedostoa, tulee verkon kapasiteetin riittää niin lataamiseen kuin lähettämiseenkin. Kun tämän yhdistää tiukkaan aikatauluun, toimivan verkon luotettavuus korostuu.”

Welling haluaa hoitaa liittymä- ja yhteysasiat liikkeessä kasvotusten. ”En jaksa kovin tarkkaan seurata operaattorien uusimpia juttuja. Olen huomannut, että DNA:n liikkeistä saa asiantuntevaa palvelua ja asioinkin siellä säännöllisesti. Pidän tärkeänä, että liittymäasiat ovat ajan tasalla, joten asiantuntevat neuvot tulevat tarpeeseen. Vaihdoin toiselta operaattorilta DNA:lle ongelmien vuoksi. DNA:han olen ollut erittäin tyytyväinen hyvien palveluiden, luotettavien yhteyksien ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun vuoksi.”

 

Näillä ratkaisuilla tehostimme asiakkaan liiketoimintaa:  

Avainsanat:

Referenssi Mobiili 4G 5G Yrittäjille Liittymät Liikkuva laajakaista

Lue lisää uudesta työstä

3/2024 DNA Yrityksille

DNA:n vahvat pohjoismaiset hartiat takaavat sujuvat digipalvelut läpi Pohjolan

Artikkeli
3/2024 DNA Yrityksille

Katsaus kyberturvan nykytilaan – kyberresilienssin vahvistaminen on välttämätöntä

Artikkeli
3/2024 DNA Yrityksille

Valokuitu vai 5G FWA – tiedätkö nämä 5 asiaa kiinteästä 5G-yhteydestä?

Artikkeli
3/2024 DNA Yrityksille

Näin ennakoit kustannukset: hanki mobiililaitteet palveluna

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.