Blogit

Rekisterihaku helpottaa huoltamoyrittäjän työtä – paperiset soveltuvuusluettelot ovat historiaa 

Digitalisaatio vaikuttaa vahvasti myös huoltamoyrittäjiin. Uudet sovellukset ovat tuoneet esimerkiksi mahdollisuuden tankata Neste-sovelluksella ja pian sovelluksen kautta onnistuu myös pesujen maksaminen.

“Rekisterihaulla löydetään lisäksi esimerkiksi sopivat öljyt, pyyhkijäsulat tai polttimot. Se on ollut mullistava homma tällä alalla, että ei enää haeta soveltuvuusluettelosta sopivaa polttimoa vaan rekisterinumeron perusteella löydetään sopivat tuotteet”, kertoo Neste Raisio Vesilaitoksentien kauppias Kai Oksanen
 
Neste Raisio Vesilaitoksentie tarjoaa monipuolisen valikoiman huoltoasemapalveluja, kuten kahvilapalveluja, pikapesun, autotarvikkeiden myyntiä tai vaikka peräkärryjen vuokrausta. 
 
Kaikki tilaukset huoltoasemalla hoidetaan nykyisin netin kautta – ajasta ja paikasta riippumatta. 
 
“Olen kokenut sen hyväksi, että tilaaminen ei ole riippuvainen kellonajasta. Kun tekee suurimman osan tilauksista itse, on hyvä, kun tekeminen ei ole rajattu enää mihinkään kellonaikaan, jolloin pitäisi jonnekin soittaa. Tilauksen tekeminen onnistuu esimerkiksi illalla kotoa käsin.” 
 
DNA:lta Neste Raisio Vesilaitoksentiellä on käytössään nyt jo kolmatta vuotta niin matkapuhelinpalveluita, nettiyhteyksiä kuin vaihdepalvelu. 
 
Vaihdepalvelun avulla onnistuu pienimuotoisten puheluiden siirto. Lisäksi sillä voi kätevästi laittaa poissaoloviestin.  
 
“Pienessä kuviossa tuokin on semmoinen tosi kiva juttu, ettei joku ihmettele, miksei vastata, kun asema onkin kiinni.” 
 
Huoltamoyrittäjälle luotettavuus ja toimintavarmuus yhteyksissä ovat tärkeitä asioita. Yhteyksien merkityksen huomaa usein vasta silloin, kun jokin ei toimi.  
 
“Silloin ei saa yhteyttä tilausjärjestelmään, et pysty maksamaan laskuja ja asiakkaat eivät tavoita. DNA:n kanssa ei ole ollut mitään tuskaa tai tunnetta, että joku asia jäi hoitamatta, koska yhteydet eivät toimineet. Kehtaa suositella kaikille”, toteaa Oksanen.

Avainsanat:

Referenssi Yrittäjille

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.