HUOLETONTA LIIKETOIMINTAA KATTAVILLA TIETOTURVARATKAISUILLA

Työasemien, mobiililaitteiden ja palvelinten hallintaa ja virusturvaa

DNA Yritysturva PSB suojaa työasemat, mobiililaitteet ja tiedostopalvelimet viruksilta ja muilta haittaohjelmilta sekä tuo ne keskitetyn hallinnan ja raportoinnin piiriin.

Päätelaitteiden tietoturva on keskeinen osa monikerroksista tietoturvaratkaisua. Päätelaitteiden virusturvan ja muun suojauksen toteutat helposti DNA Yritysturva PSB-palvelulla. Sen virustorjunta estää päätelaitteiden tartunnat saastuneista verkkosivustoista ja sähköpostin liitetiedostoista. Valtaosa haittaohjelmista hyödyntää haavoittuvuuksia, jotka johtuvat esim. päivitysten laiminlyönneistä. Palvelulla saat päätelaitteet keskitetyn hallinnan piiriin, mikä varmistaa myös ajantasaiset päivitykset.

Työasemiin ja palvelimiin asennettavien agenttien avulla voi hallintayhteydellä päivittää laitteiden käyttöjärjestelmät ja sovellukset. Laitteen ohjelmisto suorittaa virus- ja haittaohjelmien torjunnan ja koventaa laitteen palomuurin. Lisäksi voit määrittää laitteiden tietoturva-asetuksia kätevästi laitekohtaisilla profiileilla.

Mobiililaitteen sovelluksella yrityksen työntekijä voi muodostaa salatun VPN-yhteyden turvattomien WLAN-verkkojen tai mobiiliverkon yli. Sovellus tuo myös virustorjunnan päätelaitteeseen. Hallintaportaalista voit myös tiukentaa laitteiden tietoturvaa esimerkiksi lisäämällä vaatimuksen suojakoodin käytöstä tai pituudesta. Tarvittaessa kadonneet tai varastetut laitteet voi nopeasti lukita tai pyyhkiä.
 


DNA Yritysturva PSB tarjoaa asiakkaalle keskitetyn itsepalveluportaalin päätelaitteiden hallintaan ja raportointiin. Itsepalveluportaalin raportointinäkymästä palvelun pääkäyttäjä saa yhdestä näkymästä kuvan yrityksen päätelaitteiden tilasta ja intuitiiviset työkalut päätelaitteiden hallintaan.

Palvelun moottorina on F-Securen Protection Service for Business-palvelu. Palvelu tukee tyypillisimpiä Windows- ja Mac-työasemia, Android- ja iOS-laitteita, Windows-palvelimia sekä Linuxia.

Asiakashyödyt

Helppo hallinnointi keskitetyllä hallintaportaalilla sekä automaatisoidulla päivitystenhallinnalla.

Mutkatonta työntekoa suojatuilla päätelaitteilla.

Täydentävät tuotteet

Palvelunestohyökkäyksen suojaus suojaa internetliikenteen jo DNA:n runkoverkossa palvelunestohyökkäysten varalta.

Palomuuri suojaa verkon reuna-alueet.

Laitteet hankittavissa keskitetyn elinkaaripalvelun kautta.

Tietoturvan uusi muoto - lue lisää!

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.