DNA Yritysraportit

DNA Yritysraportit ovat maksullisia lisäpalveluita kaiken kokoisille yrityksille ja yhteisöille, joilla on käytössä DNA:n yrityspuhelinliittymiä ja palveluita. Raportit tarjoavat kokonaisnäkymän siitä, miten yrityksessä käytetään DNA:n yrityspuhelinliittymiä ja mistä laskut ja kustannukset koostuvat.

Laskutusraportteja voi käyttää päätöksenteossa ja ratkaisujen suunnittelussa koskien yrityksen matkaviestinpalveluita. Raportit julkaistaan YritysDNA:ssa, yritysten käyttöön tarkoitetussa itsepalvelussa. Tunnukset palveluun voi tilata täältä.

Liittymät ja lisäpalvelut -raportti

50 €/kk (avausmaksu 100 €)

Liittymät ja lisäpalvelut -raportti on lisämaksullinen laajempi liittymätasoinen yhteenveto yrityksen aktiivisista ja suljetuista liittymistä, liittymien käyttäjistä ja liittymiin kytketyistä palveluista raportin tilaushetkellä. 

Tilaa raportti

Katso tarkemmat tiedot

Liittymien ja palveluiden kustannuserittely 

100 €/kk (avausmaksu 100 €)

Liittymien ja palveluiden kustannuserittely on yhteenveto yrityksen käytössä olevien matkapuhelinliittymien, palveluiden ja mobiilipäätelaitteiden laskutuksesta tietyltä laskulta tai laskutuskaudelta.

Tilaa raportti

Katso tarkemmat tiedot

Laskurivierittely

100 €/kk (avausmaksu 100 €)

Laskurivierittely kokoaa yrityksen kaikkien käytössä olevien DNA:n tuotteiden ja palveluiden kokonaislaskutuksen yhteen raporttiin.

Tilaa raportti

Katso tarkemmat tiedot

Liittymien käyttöerittely

50 €/kk (avausmaksu 100 €)

Liittymien käyttöerittely tarjoaa käytön erittelyn koskien datan käyttöä, tekstiviestejä ja puheluita.  Raportin avulla on helppo tunnistaa aktiiviset ja passiiviset liittymät/käyttäjät.

Tilaa raportti

Katso tarkemmat tiedot

Kaipaatko lisätietoja?

Asiakaspalvelijamme kertovat sinulle mielellään lisää raporttituotteistamme. Palvelemme arkisin klo 8-16 puhelimitse ja chatin kautta.

Huomioithan, että sinun tulee olla yrityksenne tilausoikeudellinen henkilö ja että raportit koskevat vain yritystuotteita.