Blogit

Kymenlaakson Taksi välittää 50 000 kyytiä kuukaudessa

Kymenlaakson Taksi Oy on Kotkassa päämajaansa pitävä taksinvälitysyhtiö, jonka toiminta kattaa ympäri vuorokauden toimivan välityskeskuksen sekä hallinnon. Verkostoon kuuluu 253 taksiautoa. Lisäksi Kymenlaakson Taksi myy, vuokraa ja liisaa taksiautoilijoille mm. taksamittareita ja etävälityspäätteitä.

DNA toimittaa Kymenlaakson Taksille mobiililiittymiä, 0100-alkuisia palvelunumeroita, yritysverkkoliittymän sekä taksinvälitysjärjestelmän konesalipalvelut. Lisäksi osassa Kymenlaakson Taksin laitteista on verkkoyhteyksiä varten DNA:n SIM-kortit ja liittymät.

“Meille tulee kuukaudessa noin 60 000 puhelua ja välitämme yli 50 000 taksikyytiä. Myös mobiilisovelluksen kautta tilaaminen on hiljalleen yleistymässä”, Kymenlaakson Taksin myyntipäällikkö Antti Horto sanoo.

Konesalipalvelut tuovat huolettomuutta

Noin vuosi sitten Kymenlaakson Taksi päätti ulkoistaa siihen asti itse pyörittämänsä konesalit ja hankkia sen palveluna DNA:lta. Siirtymä oli yritykselle iso ponnistus, mutta se sujui mutkattomasti.

“Kokemuksemme oli tosi hyvä. DNA nimesi projektillemme omat vastuuhenkilönsä ja heidän vetämänään kokonaisuus eteni jämäkästi yhdessä järjestelmäntoimittajan kanssa”, Kymenlaakson Taksin Antti Horto sanoo.

Tärkein tekijä siirtymisessä ulkoiseen konesaliin oli huolettomuus. Sovitulla palvelutasolla toiminta on varmaa, eikä Kymenlaakson Taksin tarvitse murehtia esimerkiksi laitteiden vanhenemisesta tai päivityksistä. 

“Olemme erittäin tyytyväisiä päätökseen ulkoistaa, vaikka kustannuksissa ero omaan konesaliin ei ole merkittävä. Palvelun pitää toimia 24/7, joten nukumme nyt yömme paremmin”, Horto jatkaa.

 

Näillä ratkaisuilla tehostimme asiakaamme liiketoimintaa:

Mobiililiittymät

Palvelinkeskuspalvelut

Yritysverkkoliittymät

Palvelunumerot

Tietoturva

Avainsanat:

Referenssi Liikkuva työ Verkko Tietoturva

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.