Reissudata-sivun kuvituskuva, jossa harmaita ja pinkkejä juovia

Reissudata

Surffaa huoletta ulkomailla DNA Reissudatan avulla.

Soita 0800 302030

Ota DNA Reissudata mukaan kaukomaille

Kun puhelimessasi on DNA Reissudata, vältyt yllättäviltä roaming-maksuilta ja käytät nettiä huoletta silloinkin, kun reissaat EU:n ulkopuolella. DNA Reissudatan voit tilata tekstiviestillä liittymällesi kohdemaassa. Netti pysyy mukanasi DNA Reissudataan sisältyvissä maissa hintaan 19,90€/1 Gigatavu (1000 Megatavua) alv 0%. Paketin kuluttua loppuun voit halutessasi tilata uuden DNA Reissudata -paketin.
 

Usein kysyttyä

Mikä on DNA Reissudata?

DNA Reissudata on lisäpalvelu, jonka voit tilata nykyiseen DNA:n puhelinliittymääsi, kun matkustat EU:n ulkopuolella. Sen avulla netinkäyttö tulee kohdemaan roaming-maksuja huomattavasti edullisemmaksi. Yksi datapaketti maksaa 19,90 € (alv 0%) sisältäen 1 Gt (1000 Megatavua) tiedonsiirtoa. Paketti on voimassa 14 vuorokautta tilauksesta. 

Tilaus on samanaikaisesti voimassa kaikissa DNA Reissudata -maissa. 

Miten otan DNA Reissudatan käyttööni?

Saat tekstiviestillä tiedon DNA Reissudatan saatavuudesta, kun matkustat maahan, jossa se on käytössä. Kun olet perillä, toimi näin:

  1. Tilaa DNA Reissudata lähettämällä viesti REISSU numeroon 15510. Yhden datapaketin hinta on 19,90 € (alv 0%).
  2. Saat vastausviestinä vahvistuksen, kun DNA Reissudata on aktivoitu liittymällesi.
  3. Nyt voit käyttää nettiä huoletta, kiinteään 19,90 € hintaan – vaikka kaikissa DNA Reissudata -maissa samalla tilauksella. Saat uuden viestin, kun paketista on käytetty 80% ja 100%.
  4. Voit tilata uuden paketin, jos 1 Gt (1000 Megatavua) on loppumassa: Lähetä viesti REISSU numeroon 15510. Hinta: 19,90 € (alv 0%)

Huomaathan, että jos vaihdat liittymätyyppiä paketin voimassaoloaikana, DNA Reissudatan voimassaolo päättyy.

DNA Reissudata on heti käyttövalmis. Paketin tilaamisen jälkeen liittymäsi hyödyntää sitä automaattisesti, kun aloitat datankäytön ulkomailla.

Mikäli liittymässäsi ei ole DNA Reissudatan tilausoikeutta, ota yhteyttä yrityksesi nimettyyn yhteyshenkilöön. 

Missä maissa DNA Reissudata toimii?

DNA Reissudata toimii seuraavissa EU/ETA-alueen ulkopuolisissa maissa:

Albania, Algeria, Andorra, Argentiina, Armenia, Australia, Azerbaidzhan, Bahrain, Bangladesh, Bolivia, Bosnia ja Herzegovina, Brasilia, Brittiläiset Neitsytsaaret, Brunei, Chile, Ecuador, Egypti, El Salvador, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Etelä-Sudan, Fidzi, Filippiinit, Färsaaret, Georgia, Gibraltar, Guernsey, Guyana, Grönlanti, Guatemala, Honduras, Hong Kong, Indonesia, Intia, Irak, Isle of Man, Iso-Britannia ja Pohjois-Irlanti, Israel, Japani, Jersey, Jordania, Kambodzha, Kanada, Kap Verde, Kazakstan, Kiina, Kirgisia, Kolumbia, Kosovo, Kuwait, Liberia, Macao, Malesia, Marokko, Mauritius, Meksiko, Monaco, Moldova, Montenegro, Myanmar, Nicaragua, Nigeria, Oman, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru, Pohjois-Kypros, Pohjois-Makedonia, Puerto Rico, Qatar, Ranskan Polynesia, Ruanda, Saudi Arabia, Senegal, Serbia, Singapore, Sri Lanka, Sveitsi, Taiwan, Tansania, Thaimaa, Turkki, Ukraina, Uruguay, Uusi-Seelanti, Uzbekistan, Valko-Venäjä, Venäjä, Vietnam, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Yhdysvallat

Kuinka pitkään DNA Reissudata -paketti (1 Gt) riittää?

DNA Reissudatan datapaketti on voimassa 14 vuorokautta tilauksesta tai kunnes 1 Gt on kulunut loppuun. Sillä lataat huoletta parisataa lomakuvaa ja lähetät tuhansia WhatsApp-viestejä. Kevyeen nettiasiointiin, kuten uutistenlukuun, 1 Gt (1000 Megatavua) riittää useiksi tunneiksi.

Mitä teen, jos 1 Gt loppuu kesken matkan?

Uuden DNA Reissudata -paketin saat käyttöösi lähettämällä tekstiviestin REISSU numeroon 15510. Yhden datapaketin hinta on 19,90 € (alv 0%).

Kukin paketti on voimassa latauksesta seuraavat 14 vuorokautta. Liittymäsi käyttää ne automaattisesti tilausjärjestyksessä.

Reissudata-paketteja on käytössä oletuksena kolme kappaletta laskutuskauden aikana. Pakettien lukumäärää voi muuttaa asiakaskohtaisesti yhden ja kymmenen välillä. Enimmäismäärä on kymmenen Reissudata-pakettia laskutuskaudessa.

DNA Reissudatan datamäärä riittää esimerkiksi johonkin näistä:

Satoihin sähköpostiviesteihin (ilman isoa liitetiedostoa)

Tuhansien WhatsApp-viestien lähettämiseen

20 tunnin kevyeen nettikäyttöön
(esim. uutisten lukeminen)