Asiantuntijat tukenasi ICT-palveluiden suunnittelussa ja toteutuksessa

DNA:n asiantuntevat ratkaisu- ja suunnitteluarkkitehdit suunnittelevat yrityksellesi tietoliikenne- ja viestintäratkaisut liiketoimintaasi parhaiten palvelevalla tavalla ja ovat tukenasi jo tarjousvaiheessa.

Soita 0800 302030

Asiantuntijamme tukevat yritystäsi ratkaisujen suunnittelusta aina sujuvaan toteutukseen

DNA tarjoaa sertifioitujen asiantuntijoiden syvällistä osaamista palveluna eri viestintä- ja tietoliikennearkkitehtuurin alueilla varmistaen yrityksesi ratkaisujen suunnittelun sekä käyttöönoton sujuvuuden ja tehokkuuden.

DNA:n asiantuntijat ovat henkilökohtaisena tukenasi yrityksesi tietoliikenne- ja viestintäratkaisujen hankinnassa. Ratkaisuarkkitehtien ja teknisten suunnitteluarkkitehtien ammattitaito soveltuu erityisesti tilanteisiin, joissa yrityksesi ICT-ympäristö tarvitsee modernisointia, tehostamista ja kehittämistä. Heidän asiantuntemuksensa auttaa sinua ymmärtämään ja toteuttamaan ratkaisuja, jotka tuottavat eniten arvoa yrityksellesi. Kohdennetulla asiantuntijatuella ja suunnitteluratkaisuilla saat oikeat palvelut tukemaan yrityksesi liiketoimintaympäristöä, kasvua ja muutostarpeita. 

Asiantuntijamme ovat alansa huippuammattilaisia, jotka varmistavat, että yrityksesi ratkaisut ja palvelut ovat räätälöityjä ja optimoituja vaatimuksiesi mukaisesti. Heidän tehtävänsä on suunnitella ja dokumentoida tarjottavat ratkaisut sekä tarjota tukea jo tarjousvaiheessa. Asiantuntijoidemme tuella saat käyttöösi kattavat palvelut, jotka tukevat yrityksesi lyhyen ja pitkän aikavälin liiketoimintastrategioita.

Asiantuntijapalveluiden myötä yrityksesi palvelukokonaisuuden suunnittelu ja käyttöönotto on sujuvaa ja nopeaa sekä varmistat, että saavutetut tulokset ovat kestäviä, tehokkaita ja vastaavat kaikkiin liiketoiminnallisiin vaatimuksiisi.

Toimitusketju ketteröityy asiantuntijoiden avulla

Ratkaisut mitoitetaan yrityksesi tarpeiden mukaisesti

Saat räätälöidyt ratkaisut, jotka tukevat liiketoimintasi strategiaa

DNA Ratkaisuarkkitehti

Ratkaisuarkkitehti (Solution Architect) tarjoaa syvällisen ymmärryksen yrityksellesi sopivista tietoliikenne- ja viestintäratkaisuista sekä asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua yrityksesi ratkaisujen suunnittelun aikana. Ratkaisuarkkitehdin asiantunteva konsultaatio keskittyy erityisesti arkkitehtuurisuunnitteluun sekä kattamaan yrityksesi tarvitsemat tuotteet, palvelut ja komponentit. Asiantuntijamme varmistavat, että kaikki osapuolet ymmärtävät ratkaisun tuomat hyödyt ja arvon – myös jo tarjousvaiheessa.

Ratkaisuarkkitehtimme ovat sertifioituja alan ammattilaisia, jotka suunnittelevat yrityksesi vaatimuksien mukaiset kokonaisuudet ja muutokset sekä osallistuvat niiden tukemiseen alan parhaita käytäntöjä noudattaen. Palvelu kattaa ratkaisujen suunnittelun sekä liiketoiminnan, operatiivisen toiminnan ja palveluiden integroinnin. Ratkaisuarkkitehtipalveluun sisältyy dokumentaatio yrityksesi ratkaisun arkkitehtuurikuvauksesta High-Level-Design (HLD) -tason mukaisesti.

Ratkaisuarkkitehtipalvelun myötä yritykselläsi on käytössään dedikoitu ammattilainen, joka vastaa palvelukokonaisuuksien arkkitehtuurisuunnittelusta sekä selkeyttää ratkaisuvaihtoehtoja. DNA:n asiantuntijat tuntevat teknologian tarjoamat mahdollisuudet ja soveltavat niitä tarpeidesi mukaisesti, samalla tehostaen projektin etenemistä ja varmistaen, että lopputulos on yhtenäinen ja toimiva.

DNA Tekninen suunnitteluarkkitehti

Tekninen suunnitteluarkkitehti (Design Architect) suunnittelee ja dokumentoi yrityksesi verkkoratkaisun tarjoten yksityiskohtaisen kuvauksen toteutetusta palvelusta sekä vastaa koko toimitusprojektin ajan verkkoratkaisun optimaalisesta suunnittelusta. DNA:n asiantuntijoiden rooli on erityisen ratkaiseva vaativissa käyttöönotoissa ja muutostilanteissa.

DNA:n kokeneet ja sertifioidut asiantuntijat työskentelevät tiiviisti yrityksesi kanssa, laativat yksilölliset suunnitelmat verkkoratkaisullesi ja huolehtivat, että se vastaa täydellisesti yrityksesi tarpeita ja toiveita. He varmistavat käyttöönoton tehokkuuden ja sujuvuuden sekä ovat vastuussa ratkaisun Low Level Design (LLD) -tason suunnitelman laatimisesta yhteistyössä kanssasi.

Teknisen suunnitteluarkkitehdin avulla yrityksesi voi tehostaa toimitusprojektin sujuvuutta ja varmistaa, että lopputulos on sekä teknisesti että toiminnallisesti ehjä täyttäen liiketoimintasi strategiset tarpeet.

Täydentävät palvelut

Projektinhallinta-palvelun myötä saat sertifioitujen asiantuntijoiden yksilöllisen tuen, mikä sujuvoittaa yrityksesi projektien etenemistä suunnitteluvaiheesta niiden päätökseen asti.

Tekninen palvelupäällikkö -palvelulla yrityksesi arki on mutkattomampaa, kun sinulla on henkilökohtainen tekninen asiantuntija hallinnoimassa ja kehittämässä ennakoivasti yrityksesi käytössä olevia ratkaisuja.

Palvelupäällikkö tukee yrityksesi palveluiden hallintaa nyt ja tulevaisuudessa sekä valvoo palvelutasojen toteutumista henkilökohtaisesti.

Referenssit

Referenssi
7/2024 DNA Yrityksille

Kansainvälinen yhteys onnistuu joustavan yritysverkon avulla

Referenssi
4/2024 DNA Yrityksille

Moderni teknologiayritys vaatii modernit työkalut

Referenssi
4/2024 DNA Yrityksille

DNA IoT -liittymät tehostavat Liningin älykästä vedenohjausjärjestelmää

Referenssi
4/2024 DNA Yrityksille

Posiolla ainutlaatuiset kokemukset elävät yhdessä teknologian kanssa

Artikkelit

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Älä anna stressin ottaa ohjaksia – hyvinvointilääkärin vinkit työn ja vapaa-ajan tasapainoon

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

10+1 välttämätöntä vinkkiä yrityksen kyberresilienssin vahvistamiseksi

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Miten teknologiayritys uudistuu palveluorganisaatioksi?

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Terveydenhuoltokin hyötyy reunalaskennasta – parempaa hoitoa haja-asutusalueille

Takaa saumaton arki

Ota yhteyttä ja varmistetaan yhdessä yritystäsi parhaiten palveleva kokonaisuus.
 

Jätä yhteydenottopyyntöSoita 0800 30 20 30