Lähiverkko

Lähiverkko – toimipisteen sisäiset yhteydet

Hanki lähiverkko ylläpidettynä palveluna

DNA Lähiverkko takaa luotettavat yhteydet verkon palveluihin yhden toimipisteen sisällä. Joko kiinteänä tai langattomana toteutettu sisäverkko on turvallinen ja mutkaton. Kattava hallintapalvelu mahdollistaa vaivattoman ylläpidon ja muutokset.

Palvelussa DNA hallinnoi, valvoo ja ylläpitää yrityksesi verkkoympäristöä ympärivuorokautisesti ja reagoi vikatilanteisiin sovitun palvelutason mukaisesti. Voit ottaa palvelun käyttöön joko puhtaalta pöydältä tai siirtää valmiin verkkoympäristön DNA:n ylläpitämäksi.

DNA Lähiverkko pähkinänkuoressa:

  • Nykyaikainen, nopea ja varmatoiminen verkko palveluna
  • Toimipaikan sisäverkon, palomuurin ja etäkäyttöratkaisun toteutus, hallinnointi, ylläpito ja valvonta palvelutason mukaisesti
  • Kiinteän tai langattoman verkon tekniikka (LAN/WLAN), kuuluvuuskartoitukset
  • Skaalautuu pienistä verkkoympäristöistä suuriin ja vaativiin

Hyödyt yrityksellesi

Käyttäjäsi saavat luotettavat ja tietoturvalliset yhteydet palveluihin.

Sujuvaa työntekoa lähiverkon taatulla peitolla.

Vapaudu ylläpidon ja hallinnan vaivasta.

Yritysverkot kuntoon

Yritysverkko menestyvän liiketoiminnan veturina – kotimaassa ja kansainvälisesti

Liiketoiminnan ja työelämän uudet vaatimukset, pilvipalvelujen yleistyminen ja uudet verkkoteknologiat vaativat yritysverkon mukautumista.

Tietoturvallinen toimipisteratkaisu keskitetyllä hallinnalla

Voit toteuttaa lähiverkkoratkaisun myös liitettynä DNA Secure SD-WAN -palveluun. Silloin kaikkien toimipisteiden verkkojen kokonaisuutta voi hallita keskitetysti yhtenäisen tietoturvapolitiikan avulla. Jokaisen toimipisteen kiinteän lähiverkon kytkimet ja langattoman lähiverkon tukiasemat integroituvat saumattomasti Secure SD-WAN -päätelaitteeseen. Lue lisää Secure SD-WAN -palvelusta tai ota yhteyttä yritysmyyntiimme.

Mikä on lähiverkko?

  • Lähiverkko tarkoittaa sisäistä, maantieteellisesti rajattua tietoliikenneverkkoa esimerkiksi yrityksen yhdessä toimipisteessä tai kotitaloudessa.
  • Lähiverkon sisällä tieto kulkee laitteiden välillä joko kiinteässä LAN-verkossa (Local Area Network) ethernet-kaapelia pitkin kytkimen kautta tai langattomassa WLAN-verkossa tukiaseman kautta (Wireless LAN).
  • Reitittimen välityksellä yksittäinen lähiverkko liittyy internetiin ja yrityksissä eri toimipisteet kattavaan yritysverkkoon.

Täydentävät palvelut

 

Palomuuri suojaa tehokkaasti lähiverkon, sovellukset ja työasemat verkon uhkilta sekä antaa mahdollisuuden valvoa ja hallita verkon sisältöä ja kapasiteettia.

Yritysverkko yhdistää toimipisteiden lähiverkot suljetuksi, tietoturvalliseksi yritysverkoksi, jolloin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä kaikissa toimipisteissä.

Internet-yhteydet eri toteutustavoilla suoraan paikallisista toimipisteistä.

Pääsynhallinta rajaa tarkoituksenmukaisen pääsyn sisäverkkoon ja sen palveluihin halutuille käyttäjä- ja laiteryhmille sekä vierailijaverkkopalveluiden toteutuksen.

Ota yhteyttä, niin viritetään yhdessä yrityksesi verkkoyhteydet kuntoon!

Jätä yhteydenottopyyntö SOITA 0800 30 20 30