Harmaa kuutio

Lähiverkko – toimipisteen sisäiset yhteydet

DNA Cloud LAN takaa luotettavat yhteydet verkon palveluihin yhden toimipisteen sisällä.

Soita 0800 302030

Älykäs ja pilvipohjainen lähiverkko on tehokas ja turvallinen ratkaisu yrityksellesi

DNA Cloud LAN tarjoaa laadukkaan ja turvallisen pilvihallitun lähiverkkoratkaisun. Tekoälyä hyödyntävä helppokäyttöinen ratkaisu tekee lähiverkon hallinnoinnista kustannustehokasta ja mutkatonta.

DNA Cloud LAN on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat helpon ja turvallisen lähiverkkoratkaisun, joka tarjoaa yhtenäisen näkyvyyden verkkoon. Pilvihallittu ja tekoälyllä tehostettu ratkaisu tarjoaa laajoja lisäominaisuuksia sekä kustannustehokkuutta hallinnointiin. Ratkaisun monimuotoisen skaalautuvuuden ansioista voit toteuttaa yrityksesi lähiverkon vaivattomasti oli sinulla sitten yksi tai useampia toimipisteitä.

DNA Cloud LAN -palvelu tarjoaa kokonaisvaltaisesti hallitun verkkokokonaisuuden, joka tekee verkon hallinnasta selkeämpää ja tehokkaampaa sekä parantaa merkittävästi yrityksesi tietoturvaa. Voit siis keskittyä täysin liiketoimintaasi, kun yrityksesi lähiverkko on asiantuntijoiden hallinnassa ja tilannetiedot ovat aina ajan tasalla. Hankkimalla DNA:lta sekä lähiverkkoratkaisun että internetpalvelun, voit luottaa yrityksesi verkon turvallisuuteen, loogisuuteen ja luotettavuuteen.

DNA hallinnoi, valvoo ja ylläpitää yrityksesi verkkoympäristöä ympärivuorokautisesti ja reagoi vikatilanteisiin sovitun palvelutason mukaisesti. Voit ottaa palvelun käyttöön joko puhtaalta pöydältä tai siirtää valmiin verkkoympäristön DNA:n ylläpitämäksi. Palvelu on toteutettu yhteistyössä HPE Aruban kanssa, joka on alansa johtavia toimijoita keskittyen erityisesti yritystason langattomiin ja turvallisiin verkkoyhteyksiin.

"Pienyrittäjän näkökulmasta on tärkeää, ettei aikaa kulu ongelmien ratkomiseen tai katkosten miettimiseen. DNA:n yritysasiakaspalvelusta on saanut aina nopeasti apua.”

- Christoffer Henriksson, yrittäjä, Kiinteistömaailma Mankkaa

Käyttäjäsi saavat toimintavarmat yhteydet palveluihin

Integroitu tietoturva lisää turvallisuutta

Vapaudut ylläpidon ja hallinnan vaivasta

DNA Cloud LAN pähkinänkuoressa:

 • Turvallinen, nopea ja varmatoiminen verkko palveluna
 • Kattava tietoturva integroituna verkkoratkaisuun
 • Täyden palvelun kokonaisverkkopalveluratkaisu sisältää kiinteän tai langattoman verkon tekniikan (LAN/WLAN) ja kuuluvuuskartoitukset
 • Vierailijaverkon (Guest-LAN) toteutus
 • Ratkaisuun voidaan liittää asiakkaan omistamia laitteita, jotka ovat yhteensopivia ratkaisun kanssa
 • Toimipaikan sisäverkon toteutus, liittäminen WAN-yhteyksiin, verkon hallinnointi, ylläpito ja valvonta palvelutason mukaisesti
 • Pilvialusta ja tekoäly tehostavat lähiverkon ylläpitoa, jolloin esimerkiksi tikettien käsittely ja ongelmien havaitseminen on entistä sujuvampaa
 • Ratkaisuun on mahdollista liittää erilaisia lisäpalveluita, jotka vievät yrityksesi kohti kokonaisvaltaista ja tietoturvallista Zero Trust -arkkitehtuuria, kuten DNA Pääsynhallinta -palvelun, joka mahdollistaa laitteiden tunnistamisen ja mikrosegmentaation.
 • 24/7 tekninen tuki

Tietoturvallinen toimipisteratkaisu keskitetyllä hallinnalla

Voit toteuttaa lähiverkkoratkaisun myös liitettynä DNA Secure SD-WAN -palveluun. Silloin kaikkien toimipisteiden verkkojen kokonaisuutta voi hallita keskitetysti yhtenäisen tietoturvapolitiikan avulla. Jokaisen toimipisteen kiinteän lähiverkon kytkimet ja langattoman lähiverkon tukiasemat integroituvat saumattomasti Secure SD-WAN -päätelaitteeseen. Lue lisää Secure SD-WAN -palvelusta tai ota yhteyttä yritysmyyntiimme.

Mikä on lähiverkko?

 • Lähiverkko tarkoittaa sisäistä, maantieteellisesti rajattua tietoliikenneverkkoa esimerkiksi yrityksen yhdessä toimipisteessä tai kotitaloudessa.
 • Lähiverkon sisällä tieto kulkee laitteiden välillä joko kiinteässä LAN-verkossa (Local Area Network) ethernet-kaapelia pitkin kytkimen kautta tai langattomassa WLAN-verkossa tukiaseman kautta (Wireless LAN).
 • Reitittimen välityksellä yksittäinen lähiverkko liittyy internetiin ja yrityksissä eri toimipisteet kattavaan yritysverkkoon.
 • Saat yrityksesi verkkoratkaisun palveluna hankkimalla sekä ulko- että lähiverkon DNA:lta. Yhtenäiset verkot nostavat merkittävästi näkyvyyttä ja yrityksesi tietoturvan tasoa.

Täydentävät palvelut

Palomuuri suojaa tehokkaasti lähiverkon, sovellukset ja työasemat verkon uhkilta sekä antaa mahdollisuuden valvoa ja hallita verkon sisältöä ja kapasiteettia.

Yritysverkko yhdistää toimipisteiden lähiverkot suljetuksi, tietoturvalliseksi yritysverkoksi, jolloin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä kaikissa toimipisteissä.

Internet-yhteydet eri toteutustavoilla suoraan paikallisista toimipisteistä.

Pääsynhallinta rajaa tarkoituksenmukaisen pääsyn sisäverkkoon ja sen palveluihin halutuille käyttäjä- ja laiteryhmille sekä vierailijaverkkopalveluiden toteutuksen.

Yritysverkot kuntoon

Yritysverkko menestyvän liiketoiminnan veturina – kotimaassa ja kansainvälisesti

Liiketoiminnan ja työelämän uudet vaatimukset, pilvipalvelujen yleistyminen ja uudet verkkoteknologiat vaativat yritysverkon mukautumista.

Referenssit

Referenssi
7/2024 DNA Yrityksille

Kansainvälinen yhteys onnistuu joustavan yritysverkon avulla

Referenssi
4/2024 DNA Yrityksille

Posiolla ainutlaatuiset kokemukset elävät yhdessä teknologian kanssa

Referenssi
3/2024 DNA Yrityksille

Yhteydet, tiimityö ja läsnäolo – niistä on konsulttien työarki tehty

Referenssi
Kuva: Ropo Capital
1/2024 DNA Yrityksille

Laskutusyrityksen kansainvälistyminen on helppoa, kun tietoliikennepalvelut saa yhdeltä luukulta 

Lue lisää verkon uusista muodoista

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

10+1 välttämätöntä vinkkiä yrityksen kyberresilienssin vahvistamiseksi

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Terveydenhuoltokin hyötyy reunalaskennasta – parempaa hoitoa haja-asutusalueille

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Onko yrityksesi varautunut kyberuhkiin? 10 vinkkiä kyberturvan varmistamiseksi

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Johtaja, älä kurista yrityksesi verkkoja – vanhanaikainen verkkoinfra hidastaa toimintaa ja lisää riskejä

Varmista toimivat tietoliikenneyhteydet

Ota yhteyttä ja hanki yrityksellesi huippuluokan verkot kokonaispalveluna.

Jätä yhteydenottopyyntö Soita 0800 30 20 30