Fysioline vie hyvinvointia jopa 60 maahan digin turvin

Toimiva tietoliikenne ja tietoturva ovat elinehto Fysiolinelle, sillä iso osa yrityksen toiminnoista tarvitsee verkkoyhteyksiä.

Suomalaisessa yksityisomistuksessa oleva Fysioline on hyvinvointi- ja terveysalan merkittävä tekijä ja monialatoimija, jonka alta löytyy tuotteita ja palveluita aina Fressi-liikunta- ja hyvinvointiketjusta fysioterapiaan ja Ice Power-kylmägeelistä kävelykuntoutusrobottiin. Kansainvälistyneen yrityksen liiketoiminnan edellytyksenä ovat toimivat ja turvalliset verkkoyhteydet.

”Meillä on yli 30 toimipistettä pitkin Suomea ja luonnollisesti tarvitsemme turvalliset yhteydet niiden väliselle liikenteelle. Lisäksi meillä on liiketoimintakriittisiä sovelluksia pilvessä, joten on tärkeää että internetyhteydet ovat jatkuvasti käytettävissä”, kertoo Fysiolinen tietohallintopäällikkö Erkki Kalli.

Fysioline onkin päätynyt hankkimaan kahdennetut tietoliikenneyhteydet, jolloin toimipaikasta riippuen 4G-yhteys joko varmentaa kiinteän laajakaistan tai toimii pääsääntöisenä yhteytenä laajakaistan sijaan.

”Tämä on tuonut huomattavia parannuksia vikasietoisuuteen. Jos sieltä joku kaivuri napsauttaa kaapelin poikki, niin ei sitä meillä käytännössä huomaa. Näin kävi juuri eräässä kaupungissa, mutta 4G-yhteys astui kehiin alle sekunnin viiveellä, eivätkä meillä loppukäyttäjät havainneet mitään eroa”, Kalli kertoo.

Kahdennettu yhteys näkyy myös parempana palveluvasteena asiakkaiden suuntaan. Pilvipohjaiset sovellukset, kuten liikuntakeskuksien kulunvalvonta ja asiakkaiden pääsy liikuntakeskuksiin, eivät katkoksista kärsi.

Turvallinen tietoliikenne toiminnan tukena

Fysiolinella on käytössään myös DNA:n Security Gateway -palomuuri. Erityisesti yrityksessä kiitellään niin kutsuttua sandbox-ominaisuutta, jonka ansiosta kehittyneet algoritmit havaitsevat ja tutkivat myös tuntemattomia uhkia perinteisen osoitteisiin, sovelluksiin tai URL-osoitteisiin perustuvan suodatuksen lisäksi.

Laitteita, käyttäjiä ja liikennettä on paljon, mutta palomuurin avulla voidaan asettaa arveluttavia yhteyksiä karanteeniin siksi aikaa, että niiden tarkoitusperä selviää. Tyytyväisyyttä lisää myös palvelun vaivaton käytettävyys.

”Meidän on helppo hallita liikennettä ja käyttäjiä yhdellä tietoturvakerroksella, kun ulkopuoliset uhat voidaan torjua heti verkon rajalla. Palvelu on täysin DNA:lle ulkoistettu, jolloin esimerkiksi palomuuriin haluamamme muutokset kulkevat heidän kauttaan. Meille tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että omia henkilöstöresurssejamme vapautuu oman liiketoimintamme kehittämiseen”, Kalli iloitsee.

Koko prosessi myynnistä koulutukseen ja asiakaspalveluun kerää kiitosta Fysiolineltä.

”Meillä oli aikaisemmin verkosto kumppaneita vastaavien palveluiden tiimoilta, mutta nyt voimme hoitaa asiamme yhden palvelupisteen alla. Tämä on helpottanut asiointia ja vähentänyt erilaisia ongelmia ja niiden käsittelyä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä, kaikki on sujunut todella hyvin”, Kalli kiittelee.

Näin tehostimme asiakkaan liiketoimintaa:

Yritysverkko
Tietoturva

Avainsanat:

Referenssi Verkko Yhteydet Tietoturva
 

Lue lisää uudesta työstä

5/2022 DNA Business

Kehä III:n sisällä riittää vauhtia: DNA tarjoaa Helsingin nopeimman mobiiliyhteyden

DNA tarjoaa Helsingissä Suomen nopeimman 5G-yhteyden.
5/2022 DNA Business

Turussa tieto siirtyy vauhdilla DNA:n 5G-yhteyden siivittämänä

Niin pal kauhiast vauhtii! DNA tarjoaa Turussa Suomen nopeinta 5G-yhteyttä.
5/2022 DNA Business

Vauhti kiihtyy – Lahdessa voi nauttia DNA:n nopeasta 5G-yhteydestä

DNA:n mobiiliverkon keskimääräinen latausnopeus oli suurin jokaisessa mitatussa kaupungissa.
5/2022 DNA Business

DNA:n mobiiliyhteys Porissa on kaupungin nopein!

DNA:n mobiiliverkon keskimääräinen latausnopeus oli suurin jokaisessa mitatussa kaupungissa.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.