Blogit

Huoltopalveluita etänä laitteisiin koskematta

DataIT on Riihimäellä toimiva muutaman hengen IT-alan yritys, joka palvelee yritys- ja yksityisasiakkaita niin lähiympäristössä kuin valtakunnallisesti. Riihimäellä sijaitseva myymälä tarjoaa myynti- ja huoltopalveluita sekä palvelee yrityskenttää erilaisilla räätälöidyillä palveluilla. Lisäksi verkkokauppa palvelee koko Suomea.

”Olemme olleet DNA:n asiakkaana jo noin seitsemän vuotta. Pakettiin kuuluvat sekä mobiili- että dataliittymät, joita käytetään myymälässä, kannettavissa ja erilaisissa laitteissa sekä erityisesti huollon puolella”, kertoo Mikko Suonpää.

Liittymien käyttöönotto sujui Suonpään mukaan kivuttomasti, eikä moitittavaa ole ilmennyt: kuuluvuus on ollut hyvä ja datayhteydet toimineet erinomaisesti.

”Liiketoimintaan liittyvä data on tänä päivänä hyvin pitkälti pilvessä, on se sitten meillä tai vaikka esimerkiksi kirjanpitäjillä, joten toimivat yhteydet ovat hyvin tärkeitä. Nettinopeus ei saa olla liian alhainen, ja työntekemisen pitää sujua ilman odottelua myös etäyhteyksien päässä.”

Etäyhteyksien toimivuus on korostunut varsinkin koronan aiheuttamien poikkeusolojen aikana.

”Tarvittaessa pystymme hoitamaan välttämättömät ylläpitotehtävät pitkälti etänä lukuun ottamatta paikalla tehtäviä fyysisiä tehtäviä”, Suonpää sanoo.

Asiointi DNA:n kanssa on ollut helppoa ja yllättävätkin pulmat ovat hoituneet puhelimitse.

”Koskaan ei ole ollut sellaista tilannetta, että olisi tarvinnut odottaa pitkään, että joku vastaa. Asiakaspalvelu toimii, kuten sen pitääkin toimia.”

Avainsanat:

Referenssi Verkko Yhteydet Mobiili Yrittäjille

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.