TIETOTURVA

Palomuuripalvelut verkon suojaksi

Palomuuripalvelut suojaavat yrityksen verkon internetin uhkilta. Palomuuri auttaa jakamaan verkon tietoturvatasoihin ja toteuttaa monipuolisen sisällönsuodatuksen liikenteelle.

DNA tarjoaa monipuoliset palomuuripalvelut erilaisiin tarpeisiin. Palomuuri voi suodattaa liikennettä yrityksen tietoturvapolitiikan mukaisesti niin sisäverkon ja internetin, kuin vaikka palvelinkeskuksen eri tietoturvatasolla olevien verkkosegmenttien välillä. Palomuuripalvelut antavat mahdollisuuden verkon sisällön ja kapasiteetin valvontaan ja hallintaan.

Palomuuripalvelut tarjoavat kattavat ominaisuudet hyökkäyksien torjuntaan niin internetistä yrityksen verkkoon, kuin mahdollisten saastuneiden laitteiden liikennöintiin yrityksen verkosta internetiin. Perinteisen osoitteisiin perustuvan suodatuksen lisäksi liikennettä voidaan suodattaa sovelluspohjaisesti tai URL-osoitteiden mukaan kategoriapohjaisesti. Palomuuri voi suodattaa liikenteestä haittaohjelmat ja kehittyneet algoritmit havaitsevat ja tutkivat tuntemattomia uhkia ns. sandbox-ominaisuuden avulla.

DNA Muuri on kompakti verkkopalomuuri, jossa DNA:n asiantuntijat ovat suunnitelleet palvelun toiminnallisuuden kokonaisuudessaan, eikä palvelun käyttöönotto tai käyttö edellytä asiakkaalta tietoturvaosaamista.

DNA Security Gateway on joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitävä palomuuripalvelu niin toteutuksen kuin toiminnallisuuksien osalta. Palvelu voidaan toteuttaa verkkopalomuurina DNA:n konesalista tai asiakkaan toimipisteeseen sijoitettavalla laitteistolla. Palvelu sisältää myös palomuurin yleisimmille virtualisointalustoille ja julkiseen pilveen asennettavaksi.

DNA Security Gateway -palvelussa on sisäänrakennettuna tietoturvallinen Secure SD WAN -toiminnallisuus, jolla yhdistetään tietoturvallisesti asiakkaan toimipisteiden palomuurit ja laajennetaan verkko joustavasti myös julkisen pilven alustoihin Internetiä tai muuta verkkoinfraa hyödyntäen.

Asiakashyödyt

Huoletonta ja jatkuvaa liiketoimintaa palomuurin tunnistaessa ja estäessä mahdolliset hyökkäykset internetistä.

Helppo ylläpito ja muutosten hallinta yrityksen tietoturvapolitiikan mukaisesti DNA:n kattavalla hallinnointipalvelulla.

Täydentävät tuotteet

Yritysverkko, internet-yhteydet ja lähiverkot ovat tyypillisiä kohteita palomuurilla suojattaviksi.

Palvelunestohyökkäyksen suojaus täydentää palomuurin turvaa suojaamalla internetliikenteen jo DNA:n runkoverkossa palvelunestohyökkäysten varalta.

Päätelaitteiden tietoturva täydentää palomuurin turvaa suojaamalla päätelaitteet ja palvelimet.

Tietoturvan uusi muoto - lue lisää

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.