HUOLETONTA LIIKETOIMINTAA KATTAVILLA TIETOTURVARATKAISUILLA

Palomuuripalvelut verkon suojaksi

Palomuuripalvelut suojaavat yrityksen verkon internetin uhkilta. Palomuuri auttaa jakamaan verkon eri tietoturvatasoihin ja toteuttaa monipuolisen sisällönsuodatuksen liikenteelle.

DNA tarjoaa monipuoliset palomuuripalvelut helposti hallittavana ja ylläpidettynä palveluna. Palomuuri voi suodattaa liikennettä yrityksen tietoturvapolitiikan mukaisesti esimerkiksi sisäverkon ja internetin tai vaikka palvelinkeskuksen eri tietoturvatasolla olevien verkkosegmenttien välillä. Palomuuripalvelumme auttavat verkon sisällön ja kapasiteetin valvonnassa ja hallinnassa.

Palomuuripalvelut tarjoavat kattavat ominaisuudet hyökkäyksien torjuntaan niin internetistä yrityksen verkkoon päin, kuin myös mahdollisten saastuneiden laitteiden liikennöintiin yrityksen verkosta internetiin. Perinteisen osoitteisiin perustuvan suodatuksen lisäksi palomuuri voi suodattaa liikennettä sovelluspohjaisesti tai URL-osoitteisiin perustuvien kategorioiden mukaisesti. Palomuuri suodattaa liikenteestä myös haittaohjelmat. Ns. sandbox-ominaisuuden avulla kehittyneet algoritmit havaitsevat ja tutkivat myös tuntemattomia uhkia.

DNA Muuri on DNA:n asiantuntijoiden suunnittelema kompakti verkkopalomuuri, jonka käyttöönotto tai käyttö ei edellytä asiakkaalta tietoturvaosaamista.

DNA Security Gateway on joustavasti yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöitävä palomuuripalvelu niin toteutuksen kuin toiminnallisuuksien osalta. Palvelu voidaan toteuttaa verkkopalomuurina DNA:n konesalista tai yrityksesi toimipisteeseen sijoitettavalla laitteistolla. Palvelu sisältää myös palomuurin yleisimmille virtualisointalustoille ja julkiseen pilveen asennettavaksi.

DNA Security Gateway -palvelussa on sisäänrakennettuna tietoturvallinen Secure SD WAN -toiminnallisuus, joka yhdistää tietoturvallisesti yrityksesi toimipisteiden palomuurit ja laajentaa verkon joustavasti myös julkisen pilven alustoihin internetiä tai muuta verkkoinfraa hyödyntäen.

Asiakashyödyt

Huoletonta ja jatkuvaa liiketoimintaa palomuurin tunnistaessa ja estäessä mahdolliset hyökkäykset internetistä.

Helppo ylläpito ja muutosten hallinta yrityksen tietoturvapolitiikan mukaisesti DNA:n kattavalla hallinnointipalvelulla.

Täydentävät tuotteet

Yritysverkko, internet-yhteydet ja lähiverkot ovat tyypillisiä kohteita palomuurilla suojattaviksi.

Palvelunestohyökkäyksen suojaus täydentää palomuurin turvaa suojaamalla internetliikenteen jo DNA:n runkoverkossa palvelunestohyökkäysten varalta.

Päätelaitteiden tietoturva täydentää palomuurin turvaa suojaamalla päätelaitteet ja palvelimet.

Tietoturvan uusi muoto - lue lisää

Harkitsetko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisu.