Yritysedustajat

DNA:n valtuutetut yritysedustajat ovat paikallisia kumppaneitamme, joilta saat DNA:n laadukkaat yrityspalvelut sekä asiantuntevaa apua yrityksesi tietoliikenneasioissa. Edustajamme palvelevat korkealla ammattitaidolla ympäri Suomen.

Tällä sivulla voit tutustua yritysedustajiimme.

Tunnistat DNA:n valtuutetut yritysedustajat tästä tunnuksesta

Andalund logo

Andalund Oy Ltd

Andalund tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisesti kaikki operaattoripalvelut yli 10 vuoden kokemuksella. Asiantunteva palvelumme huomioi yritysten yksilölliset tarpeet ja tukee palveluiden ylläpitoa. Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa miellyttävän rennolla sekä aktiivisella otteella.

Palvelemme valtakunnallisesti koko Suomessa.

blc telecom logo

BLC Telecom Oy

BLC Telecom on pitkän kokemuksen omaava ja vakavarainen savonlinnalainen tietoliikenneoperaattori. Tarjoamme kattavat ja laadukkaat tietoliikennepalvelut sekä toimimme oppaana kiinteistöjen tieto- ja turvatekniikassa.

Palvelemme Savonlinnan lisäksi useilla alueilla Itä-Suomessa.

edustava logo

Edustava Oy

Edustava Oy:n tavoitteena on toimia pk-yritysten luottokumppanina sekä auttaa digimurroksessa ja tehdä ICT-ratkaisuiden hankinnasta ja päivittäisestä ylläpidosta mahdollisimman helppoa.

Asiantuntevat edustavalaiset palvelevat yrityksiä valtakunnallisesti Suomessa.

elmo logo

Elmo

Elmo on valtakunnallinen ICT-talo, joka tarjoaa täydelliset ICT-palvelut yrityksille: tietoliikenne- ja viestintäpalvelut, konesali- ja pilvipalvelut, laitteet, ohjelmistot, tietohallinnon johtamispalvelut ja innovaatiot. Palveluksessamme on yli 100 kovan luokan ammattilaista.

Päätoimialueemme on Pirkanmaa ja keskeisiä kasvualueita ovat pääkaupunkiseutu ja Turun seutu.

jnt logo

JNT 

JNT / Pietarsaaren Seudun Puhelin tarjoaa laadukkaat JNT Kuituliittymät sekä TV-, puhelin- ja IT-palvelut. Olemme kaksikielisiä, mukautuvia ja helposti tavoitettavissa.

Palvelemme Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla. JNT-konserniin kuuluvat lisäksi Konttoripiste sekä Multitronic | JNT -kaupat Pietarsaaressa ja Vaasassa.

kaisanet logo

Kaisanet Oy

Kaisanet on verkkopalveluiden, tietoliikenteen sekä ICT-palveluiden asiantuntijayritys. Osuuskuntaomisteisena toimijana tuomme paikallisesti korkealaatuiset verkkoyhteydet asiakkaidemme käyttöön. Meiltä saat myös laitteet ja liittymät.

Toimimme Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla.

kt solutions logo

KT Sales & Solutions Oy

KT Sales & Solutions Oy:n motivoitunut henkilöstö sekä pitkä kokemus takaavat asiantuntevan ja luotettavan palvelun. Olemme toimineet DNA:n edustajayrityksenä jo vuodesta 2013 ja toimimme tuhansille yrityksille asiakasrajapintana DNA:n suuntaan. 

Päätoimipaikkamme sijaitsee Nummelassa, mutta palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti. 

midare logo

Midare Oy

Midare tarjoaa PK-yrityksille ICT-palvelut joustavasti, kestävästi ja turvallisesti. Kokonaisvaltainen palvelu kattaa järjestelmien ylläpidon, kehittämisen ja loppukäyttäjän tuen: työasemat ja mobiililaitteet elinkaaripalveluna, käyttäjätuki ja laitteiden hallinta, tietoturvaratkaisut, Microsoft 365 -palvelut, DNA:n lliittymät ja Vaihdepalvelu, käytetyt puhelimet ja tietokoneet.

Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä ja Seinäjoella, mutta palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti.

tekantti logo

Tekantti Oy

Tekantti on valtakunnallisesti toimiva ICT-alan ammattilainen. Tarjoamme laadukkaan asiakaspalvelun lisäksi tietotekniikkapalvelut, operaattori- ja maksuliikenneratkaisut yhden luukun periaatteella.

Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Kuopiossa, mutta palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti.

vieskan kännykkäkauppa logo

Vieskan kännykkäkauppa Oy

Vieskan kännykkäkauppa on yritysten operaattoripalveluihin erikoistunut yritys, jonka henkilökunta koostuu rautaisista operaattorialan ammattilaisista. Suunnittelemme ratkaisut tehokkaasti ja mutkattomasti eri kokoisten yritysten tarpeisiin.

Palvelemme Ylivieskassa.

Täältä löydät lisää yritysedustajiamme

BFY Oy

BFY tarjoaa yrityksille asiantuntevaa operaattorialan tuntemusta ja hyvää palvelua pitkällä kokemuksella.

DataIT Oy

DataIT on Riihimäeltä lähtöisin oleva ICT-alan ammattilainen, joka tarjoaa kaikki IT-alan palvelut saman katon alta – aina liittymistä ja domain/web-hotel - palveluista paperintuhoajiin ja palvelimiin. Rauta- ja ohjelmistomyynnin lisäksi palvelutarjonnasta löytyy erilaiset huolto-, ylläpito- ja valvontapalvelut.

Tavoitteenamme on tuottaa kaikki tarjotut palvelut itse ammattitaidolla olemalla samalla joustava, helposti lähestyttävä ja suomea, ei tietokonetta, puhuva yritys. Mottomme mukaisesti se palvelevin. Toimimme tällä hetkellä Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Hämeenlinnassa.

www.datait.fi

Engit Oy

Engit tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaiset ICT-palvelut yli 20 vuoden kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat DNA:n yrityspalvelut sekä mm. erilaiset IT-tukipalvelut, ICT-palvelut, kehitysprojektien suunnittelu ja konsultointi. Päätoimipaikkamme sijaitsee Varkaudessa, mutta toimimme tarpeen mukaan valtakunnallisesti Suomessa.

www.engit.fi

Gigantti Porvoo

Gigantti Porvoo on osa pohjoismaiden suurinta kodintekniikan ja palveluiden jälleenmyyntiketjua. Tarjoamme laajan valikoiman kodinkone- ja elektroniikkatuotteita palveluineen, sekä kattavat DNA:n yrityspuolen ratkaisut.

Toimipisteemme sijaitsee Porvoossa, mutta palvelemme yritysasiakkaitamme valtakunnallisesti.

www.gigantti.fi/store/gigantti-porvoo

Integral Oy

Integral tarjoaa yrityksille liiketoimintalähtöisiä digiratkaisuja yhdistämällä ihmiset, tiedon ja teknologian. Asiantuntevan henkilöstömme suunnittelemat ratkaisut mahdollistavat yrityksien sisäisten toimintojen tehostamisen sekä ulkoisten mahdollisuuksien hyödyntämisen. 

www.integral.fi

Karjaan Puhelin Oy

Karjaan Puhelin tarjoaa ensiluokkaiset ICT-ratkaisut ja laadukasta palvelua pitkällä kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat internet-, TV- ja puhepalvelut sekä muut monipuoliset ICT-ratkaisut. Tehtävämme on auttaa Länsi-Uudenmaan yrityksiä menestymään ja pysymään mukana digiajan kehityksessä.

www.karistelefon.fi

MPY Telecom Oyj

MPY Telecom on kasvava ja uudistuva asiantuntijayritys ja digitaalisen infrastruktuurin osaaja niin valokuituverkoissa kuin telemastoissakin. Yritys on tuottanut palveluita jo yli 135 vuoden ajan ja tänä päivänä mahdollistaa mutkattoman digiarjen ja tulevaisuuden ratkaisut niin yrityksille, kuluttajille kuin taloyhtiöille. Operaattoriasiakkaille yritys tarjoaa monipuoliset ja luotettavat operaattoripalvelut ja niihin liittyvän infrastruktuurin.

Toimintaperiaatteena on yllättää positiivisesti ja asiakkaiden palveleminen on sydämen asia. MPY on sanojensa mukaisesti enemmän kuin kumppani. Palvelemme Etelä-Savossa ja Päijät-Hämeessä.

mpy.fi

SolutionPro Oy

SolutionPro on DNA:n valtuutettu yritysedustaja, joka tarjoaa yrityksille huippuluokan tietoliikennepalveluita ja ratkaisuja. Intohimomme on asiakaspalvelu, myynti sekä yhteydenpidon mahdollistaminen tietoliikenneyhteyksien avulla. Keskitämme asiantuntemuksemme näille kolmelle alueelle tarjotaksemme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Yhdessä DNA:n kanssa muodostamme vahvan tiimin, joka auttaa teitä menestymään liiketoiminnassanne.

www.solutionpro.fi

Somic Oy

Somic toteuttaa sujuvaa työpäivää yrityksille. Tarjontamme kattaa ICT-palvelut aina DNA:n Mobiili- ja vaihderatkaisuista kaiken kattaviin IT-ulkoistuspalveluihin. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti Espoon ja Turun konttoreista käsin.

www.somic.fi

Tommi Takala, myyntijohtaja

Haluaisiko yrityksesi ryhtyä edustajaksemme?

DNA:n edustajana yrityksesi pääsee myymään laadukkaita yritysratkaisujamme sekä saat tueksesi DNA:n rohkean ja mutkattoman brändin. Toivomme edustajiltamme aktiivisuutta ja vahvaa tahtotilaa myynnin suhteen. Mikäli kiinnostuit ja haluaisit yrityksesi toimivan DNA:n edustajana, ota meihin yhteyttä!

- Tommi Takala, Myyntijohtaja