Blogit

Kulku-palvelu on käytössä yli 150 kiinteistössä ympäri Suomea.

Kulkutech tuo modernin ovipuhelimen ja älykkään kulunhallinnan ihmisten taskuun

Kulkutechin Kulku-palvelu mahdollistaa kiinteistön kulunhallinnan turvallisesti ja vaivattomasti mobiilisovelluksella. Palvelun mahdollistavien IoT/M2M-liittymien toimittajaksi valikoitui kustannustehokkuudella ja asiakaspalvelun tasolla DNA.

Kulkutech Oy:n tarina alkoi Vaasassa, kun ryhmä kauppakorkeakoulun opiskelijoita kokoontui ideoimaan Leijonanluola-tehtävää, ja kaikki ryhmäläiset saapuivat sovittuun paikkaan eri aikaan – tämä tarkoitti sitä, että ovi piti avata jokaiselle tulijalle erikseen. Turhautuminen ramppaamiseen edestakaisin johti älykkään Kulku-palvelun syntyyn.

Kulku-palvelun avulla esimerkiksi taloyhtiön asukas voi hallita ovia vaivattomasti mobiilisovelluksella. Turvallisuutta kulunhallintaan on lisäämässä videoyhteys-ominaisuus, jolla sisääntulija voidaan tunnistaa sekä jaettava rajoitettu avauslinkki, jonka voi lähettää suoraan tutulle vierailijalle.

Muutaman vuoden tuotekehityksen jälkeen Kulku-palvelu on ollut markkinoilla reilun vuoden. Kohdemäärän äkillisen suuren kasvun ja uuden laiteversion myötä huomio alkoi kiinnittymään yrityksen liittymäsopimuksiin.

 ”Aikaisemmin ostettiin liittymiä tarpeen mukaan pienemmissä erissä, ja nyt päätettiin kilpailuttaa kaikki liittymät ennen uuden suuren tilauksen toimittamista”, kertoo Johannes Hakala, yksi Kulkutech Oy:n perustajista.

Kilpailutuksen myötä DNA valikoitui toimittajaksi kustannustehokkuuden sekä asiakaspalveluasenteen myötä – tästä alkoi operaattorin vaihtamisen prosessi. DNA:n puolelta pidettiin asiakkaaseen tiivistä yhteyttä niin asiakkuuden solmimisen aikana kuin sen jälkeenkin. 

DNA:n tiimille asiakkaan tarpeet olivat hyvin tiedossa ja asiantuntijat olivat mukana neuvotteluissa, joissa keskityttiin Kulkutechin nykyisiin ja tuleviin tarpeitsiin. Rehellisyys ja avoimuus olivat keskeisiä arvoja, sillä DNA:n tavoitteena on tarjota aina parasta mahdollista palvelua.

Hakalankin mielestä palvelu, toimitus ja kommunikaatio oli nopeaa ja vaivatonta.

”Asioista puhuttiin suoraan, ollaan rehellisiä toisillemme ja luotamme toisiimme. Jos tarvitsemme apua niin sitä saamme, sillä voimme olla yhteydessä sekä myyjään että asiantuntijoihin”, Hakala sanoo.

Kulku-palvelua on mahdollistamassa DNA:n IoT/M2M -liittymät, joiden hallinnointi on helppoa DNA Control Center -hallintaportaalin avulla, jonka käyttöön DNA tarjosi perusteellisen koulutuksen. Portaali tarjoaa näkymän kaikkiin IoT-liittymiin ja mahdollistaa liittymien hallinnan. Kulkutech voi esimerkiksi seurata ja hallita yksittäisiä SIM-kortteja reaaliajassa.

Kulkutech Oy:n tulevaisuuden tavoite on tarjota yhä useammalle henkilölle mahdollisuus turvalliseen ja vaivattomaan asumiseen sekä organisaatioille helpotusta ja turvaa kulunhallintaan. Tällä hetkellä Kulku-palvelu on käytössä yli 150 kiinteistössä ympäri Suomea. 

DNA:n ja Kulkutechin yhteistyö kukoistaa – kulkeminen yhdessä kohti menestystä on alkanut!

 

Näillä ratkaisuilla tehostimme asiakkaamme liiketoimintaa:

Artikkeli päivitetty 19.10.2023. Alun perin artikkeli on julkaistu 24.11.2022.

Avainsanat:

Referenssi IoT M2M Digitalisaatio Viestintä Asiakaskokemus Innovaatio Teknologia

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tekoäly on sitä mitä teemme siitä – ja samaan aikaan sekä uhka että mahdollisuus

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Deepfake-huijaukset ja monet muut verkkorikokset ammattimaistuvat – Jokainen yritys on potentiaalinen kohde kyberrosvolle

Blogi
4/2024 Mari Eklund

Uhkakenttä muuttuu teknologian kehittyessä – miten yrityksen kyberresilienssiä voi vahvistaa?

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Peter Nyman: Johdon on luotsattava organisaatio tekoälyn käyttöön

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.