Kulku-palvelu on käytössä yli 150 kiinteistössä ympäri Suomea.

Kulkutech tuo modernin ovipuhelimen ja älykkään kulunhallinnan ihmisten taskuun

Kulkutechin Kulku-palvelu mahdollistaa kiinteistön kulunhallinnan turvallisesti ja vaivattomasti mobiilisovelluksella. Palvelun mahdollistavien IoT/M2M-liittymien toimittajaksi valikoitui kustannustehokkuudella ja asiakaspalvelun tasolla DNA.

Kulkutech Oy:n tarina alkoi Vaasassa, kun ryhmä kauppakorkeakoulun opiskelijoita kokoontui ideoimaan Leijonanluola-tehtävää, ja kaikki ryhmäläiset saapuivat sovittuun paikkaan eri aikaan – tämä tarkoitti sitä, että ovi piti avata jokaiselle tulijalle erikseen. Turhautuminen ramppaamiseen edestakaisin johti älykkään Kulku-palvelun syntyyn.

Kulku-palvelun avulla esimerkiksi taloyhtiön asukas voi hallita ovia vaivattomasti mobiilisovelluksella. Turvallisuutta kulunhallintaan on lisäämässä videoyhteys-ominaisuus, jolla sisääntulija voidaan tunnistaa sekä jaettava rajoitettu avauslinkki, jonka voi lähettää suoraan tutulle vierailijalle.

Muutaman vuoden tuotekehityksen jälkeen Kulku-palvelu on ollut markkinoilla reilun vuoden. Kohdemäärän äkillisen suuren kasvun ja uuden laiteversion myötä huomio alkoi kiinnittymään yrityksen liittymäsopimuksiin.

 ”Aikaisemmin ostettiin liittymiä tarpeen mukaan pienemmissä erissä, ja nyt päätettiin kilpailuttaa kaikki liittymät ennen uuden suuren tilauksen toimittamista”, kertoo Johannes Hakala, yksi Kulkutech Oy:n perustajista.

Kilpailutuksen myötä DNA valikoitui toimittajaksi kustannustehokkuuden sekä asiakaspalveluasenteen myötä – tästä alkoi operaattorin vaihtamisen prosessi. DNA:n myyntipäällikkö Juho Poikolainen piti asiakkaaseen tiivistä yhteyttä niin asiakkuuden solmimisen aikana kuin sen jälkeenkin. 

”Asiakkaan tarpeet olivat hyvin tiedossa ja asiantuntijat mukana neuvotteluissa, jätettiin säästä puhuminen pois ja keskityttiin asiakkaan nykyisiin tarpeisiin sekä tulevaisuuden näkymiin. Olimme alusta asti rehellisiä ja avoimia, sillä halusimme tarjota asiakkaalle parasta”, Poikolainen kertoo.

Palvelu, toimitus ja kommunikaatio oli Hakalankin mielestä nopeaa ja vaivatonta.
”Asioista puhuttiin suoraan, ollaan rehellisiä toisillemme ja luotamme toisiimme. Jos tarvitsemme apua niin sitä saamme, sillä voimme olla yhteydessä sekä myyjään että asiantuntijoihin”, Hakala sanoo.

Kulku-palvelua on mahdollistamassa DNA:n IoT/M2M -liittymät, joiden hallinnointi on helppoa DNA Control Center -hallintaportaalin avulla. Portaali tarjoaa näkymän kaikkiin IoT-liittymiin ja mahdollistaa liittymien hallinnan. Kulkutech voi esimerkiksi seurata ja hallita yksittäisiä SIM-kortteja reaaliajassa.

”Tarjottiin ns. ”kädestä pitäen” tyylinen koulutus DNA Control Centerin käyttöön asiantuntijoiden kanssa.”, Poikolainen mainitsee. 

Kulkutech Oy:n tulevaisuuden tavoite on tarjota yhä useammalle henkilölle mahdollisuus turvalliseen ja vaivattomaan asumiseen sekä organisaatioille helpotusta ja turvaa kulunhallintaan. Tällä hetkellä Kulku-palvelu on käytössä yli 150 kiinteistössä ympäri Suomea. 

DNA:n ja Kulkutechin yhteistyö kukoistaa – kulkeminen yhdessä kohti menestystä on alkanut!

 

Näillä ratkaisuilla tehostimme asiakkaamme liiketoimintaa:

Avainsanat:

Referenssi IoT M2M Digitalisaatio Viestintä Asiakaskokemus Innovaatio Teknologia

Lue lisää uudesta työstä

”Mitä paremmat myyjät organisaatiolla on, sitä paremmin se menestyy”, kirjoittaa Markus Winter.
11/2022 Marcus Winter

Teknologiamyyjästä tietoturvan sankariksi – edellytyksenä on oikeanlainen osaaminen

Teknologiamyyjä voi olla tietoturvan sankari – ehtona on kouluttaminen oikeista asioista
11/2022 DNA Business

Miten metaversumiin pääsee, Marja Konttinen?

Metaversumiin pääsee helposti: siihen tarvitsee vain nettiyhteyden ja hyvän tietokoneen.
11/2022 DNA Business

Itse ja automaatiolla – yritykset haluavat vapautta valita miten ja milloin asiansa hoitavat

Yritysratkaisuilta odotetaan yhä enemmän yhtä sujuvaa käyttöä kuin kuluttajien verkkopalveluilta.
11/2022 DNA Business

ZTNA: Turvaa, tukea ja varmuutta – missä ja milloin vain

Työnantajan tavoitteena on tarjota toimivat digitaaliset työvälineet, mutta myös suojella yrityksen dataa.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.